Donaties goede doelen
0
1
7
3
5

Utrecht Zuilen The Colour Kitchen

Locatie met meerwaarde The Colour Kitchen in Utrecht Zuilen
MensCultuur

The Colour Kitchen geeft mensen een nieuwe kans op de arbeidsmarkt, door ze op te leiden voor een baan in de horeca. Dat doen ze goed, want maar liefst 60% van hun leerlingen stroomt door naar een vervolgopleiding of baan.

Een deel van de theaterzaalhuur gaat naar het ‘Huis van amateurkunst’, fair play noemen ze dat.

Twee keer meer waarden dus voor deze sympathieke locatie!

‘Samen maken we het verschil!’

The Colour Kitchen is een bijzonder sfeervolle locatie, gevestigd in een jaren '30 schooltje in Zuilen. Er is een professionele theaterzaal, waar je elk denkbare voorstelling of presentatie kunt geven. De catering is erg lekker en origineel met veel wereldse gerechten, geïnspireerd door leerlingen met diverse culturele achtergronden.

Ben je op zoek naar een niet te formele en inspirerende plek, dan moet je hier zijn!

Gastvrijheid
The Colour Kitchen is ook een restaurant en dat merk je. Het bruist als je binnenkomt en gastvrijheid staat hoog in het vaandel. De theaterzaal heeft een podium, groot scherm en theaterlicht- en geluid. De kleinere Christinazaal leent zich ook prima voor presentaties. Daarnaast zijn er nog een aantal subzalen/ruimtes. Deze kun je huren voor kleinere bijeenkomsten of vergaderingen, maar ook heel goed inzetten voor niet-plenaire onderdelen van je programma.

Goede bereikbaarheid
In overleg is er veel mogelijk. Bij goed weer kun je ook gebruik maken van het terras. In de winter verwelkom je de gasten met sfeervolle vuurkorven. The Colour Kitchen ligt in Zuilen, dus niet midden in de stad. De aanrijroute is makkelijk, er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het gebouw en het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Doordat jij hier een Locatie met Meerwaarde(n) vindt, 
kunnen wij goede doelen steunen

Vraag direct informatie of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk!

Na het versturen van het formulier ontvang je direct het telefoonnummer van de locatie.

Bekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeelding


Adresgegevens

The Colour Kitchen
Prinses Christinalaan 1
3554JK Utrecht Zuilen
Informatie/offerte aanvragen

Zaalcapaciteit

Theaterzaal: 330 personen
Christinazaal: 100 personen
2x(vergader)lokaal: 48 personen
Foyer rechts: 125 personen
Restaurant: 48 personen
Café/bar: 48 personen

Prijsindicatie

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur van € 170,00 tot € 1345,00 per dagdeel (theaterzaal), vergaderarrangement 24,50 per persoon