Donaties goede doelen 2020
0
0
0
5
2

Amsterdam TOBACCO Events & Livestream Studios

Locatie met meerwaarde TOBACCO Events & Livestream Studios  in Amsterdam
Cultuur

Het TOBACCO - Livestream Studios Amsterdam heeft een oude tabakshandel herbestemd en omgetoverd tot een prachtige, bruisende plek. Maar niet alleen dat: in het weekend geven ze volop de ruimte aan cultuur. Het theater is dan gratis of tegen een zeer laag tarief beschikbaar voor theatermakers uit Amsterdam. De stichting van het TOBACCO geeft regelmatig voorstellingen voor kinderen die in een mentale dip zitten. In het prachtige theater staan ze zelf even in de spotlights. Een dikke MVO plus in de categorie cultuur voor deze locatie!

'Cultuur geeft onze events iets extra's'

TOBACCO - Events & Livestream Studios Amsterdam is corona-proof. De vermelde zaalcapaciteit is aangepast. Zie ook het filmpje voor de vele livestream mogelijkheden!

 

TOBACCO is een prachtige locatie voor live én als studio: industrieel, fris en stoer. De liefde voor detail en historie spat van de muren af. En de keuken, die is op Michelin niveau! 

Sprookjesachtig mooi, zo kunnen we het interieur van het TOBACCO - Events & Livestream Studios Amsterdam gerust omschrijven. De indrukwekkende 8,5m hoge theaterzaal van 200 m² is opgetrokken uit staal en robuust wit pleisterwerk. Vroeger was dit een tabakshandel en mocht er geen direct zonlicht op de tabaksbladeren vallen. Door de historische sheddaken valt hierdoor het daglicht fraai de theaterzaal binnen.

Industriële clublocatie

De voormalige tabaksveiling is omgetoverd tot een moderne, industriële theater- en eventlocatie, met veel gevoel voor detail en multifunctionaliteit. TOBACCO - Events & Livestream Studios Amsterdam beschikt over een robuuste theaterzaal met daar omheen ook nog eens acht totaal verschillende zalen. De gepassioneerde club medewerkers zijn altijd op zoek naar nieuwe avonturen met haar hooggeëerde gasten fysiek én online. TOBACCO is de afgelopen jaren dan ook menigmaal het trotse toneel geweest van machtige events en culturele pareltjes. Niet voor niets is TOBACCO de afgelopen jaren verkozen tot de meest inspiratievolle locatie van Nederland.

Volop mogelijkheden in het TOBACCO - Events & Livestream Studios Amsterdam

TOBACCO is de eerste evenementenlocatie met een Michelin Chef in haar keuken! Chef Dennis Huwaë heeft sinds maart 2021 deze eervolle vermelding van Michelin achter zijn naam mogen ontvangen. Met de gastronomie zit het dus wel goed in Amsterdam, je kunt je gasten tracteren op een lunch of diner van hoog niveau.

TOBACCO beschikt over twee fully equipped hybride livestream studios plús acht styling studios. Hier ontmoeten, op het snelste netwerk van Nederland (998 Mbit), virtual viewers én het fysiek aanwezige publiek elkaar interactief.  Maak gebruik van de aller beste techniek, de zeer ervaren technici, creatieve organisatoren en de industriële setting die durf en innovatie uitstraalt. 

Bereik meer toehoorders, inclusief het publiek dat fysiek aanwezig kan zijn, als nooit tevoren met uw hybride congres, product- bedrijfspresentatie of event om de teamspirit een positieve impuls te geven. Tobacco faciliteert met hun Events & Livestream Studios Amsterdam al vele jaren hybride events voor internationale bedrijven waarbij virtual viewers én het fysiek aanwezige publiek, in deze dagen op 1,5 meter afstand, interactief deelnemen. 

Hartje Amsterdam

Het TOBACCO - Events & Livestream Studios Amsterdam is gevestigd in de smalle Nes (culturele hoofdstraat van Amsterdam). Supersfeervol, maar parkeren is een uitdaging, gelukkig bevinden zich meerdere parkeergarages binnen loopafstand van het theater. Daarentegen is het bereik met openbaar vervoer uitstekend, op nog geen 98 voetstappen van het theater vind je metrostation én tramhalte het Rokin. Je kunt zelfs je gasten per boot laten arriveren! 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je TOBACCO - Events & Livestream Studios Amsterdam?

  • ligging hartje Amsterdam
  • uitstraling van een televisiestudio in een trendy club
  • zeven volledig geoutilleerde live streaming studios en veel technische ervaring
  • goed te bereiken per trein/tram of bootmet het openbaar vervoer, de auto of boot met het openbaar vervoer, de auto of boot
  • een bijzonder gebouw op een historische plek
  • prachtige inrichting die indruk op gasten maakt
  • hoog serviceniveau en high end catering

 Koken met een ster bij tobacco theater locatie met meerwaardeNieuwe foto tobacco theater amsterdam meerwaarde voor cultuur_3Nieuwe foto tobacco theater amsterdam meerwaarde voor cultuur_4Nieuwe foto tobacco theater amsterdam meerwaarde voor cultuur_5Nieuwe foto tobacco theater amsterdam meerwaarde voor cultuur_6Nieuwe foto tobacco theater amsterdam meerwaarde voor cultuurNieuwe foto tobacco theater amsterdam meerwaarde voor cultuur_2Live streamen in het tobacco theater in amsterdam_6Live streamen in het tobacco theater in amsterdam_4Live streamen in het tobacco theater in amsterdam_5Live streamen in het tobacco theater in amsterdam_7Live streamen in het tobacco theater in amsterdam_8Tobacco theater is corona proof en kan een live stream aanbieden voor je event_3Live streamen in het tobacco theater in amsterdam_3Tobacco theater is corona proof en kan een live stream aanbieden voor je event_2Live streamen in het tobacco theater in amsterdam_2Tobacco theater is corona proof en kan een live stream aanbieden voor je eventTobacco theater is corona proof en kan een live stream aanbieden voor je event_4Live streamen in het tobacco theater in amsterdam_2Tobacco locaties met meerwaarde cultuur mvo amsterdam theateropstelling klijne bijeenkomstLive streamen in het tobacco theater in amsterdamTobacco locaties met meerwaarde cultuur mvo amsterdam theateropstelling tv programmatTobacco locaties met meerwaarde cultuur mvo amsterdam theateropstelling vergaderTobacco mvo locaties met meerwaarde cultuur amsterdamTobacco mvo locaties met meerwaarde cultuur amsterdam9Tobacco mvo locaties met meerwaarde cultuur amsterdam3Tobacco mvo locaties met meerwaarde cultuur amsterdam4Tobacco mvo locaties met meerwaarde cultuur amsterdam7Tobacco locaties met meerwaarde cultuur mvo amsterdam theateropstelling catwalkTobacco mvo locaties met meerwaarde cultuur amsterdam10Tobacco mvo locaties met meerwaarde cultuur amsterdam1


Adresgegevens

TOBACCO Events & Livestream Studios
Nes 75-87
1012KD Amsterdam

Provincie Noord-Holland

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Theaterzaal: 35 personen
Balkon & Loge: 10 personen
Foyer: 10 personen
Studio: 10 personen
Het Bankgeheim: 10 personen
Het Rode & Zwarte Gevaar: 10 personen
Wijnkelders: 10 personen
Bibliotheek: 10 personen

Prijsindicatie

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur vanaf € 295,00, theaterzaal € 2.995,00