Donaties goede doelen 2020
0
0
8
3
3

Amsterdam Tobacco Theater

Locatie met meerwaarde Tobacco Theater in Amsterdam
Cultuur

Het TOBACCO theater heeft een oude tabakshandel herbestemd en omgetoverd tot een prachtige, bruisende plek. Maar niet alleen dat: in het weekend geven ze volop de ruimte aan cultuur. Het theater is dan gratis of tegen een zeer laag tarief beschikbaar voor theatermakers uit Amsterdam. De stichting van het TOBACCO theater geeft regelmatig voorstellingen voor kinderen die in een mentale dip zitten. In het prachtige theater staan ze zelf even in de spotlights. Een dikke MVO plus in de categorie cultuur voor deze locatie!

'Cultuur geeft onze events iets extra's'

Tobacco Theater is corona-proof. De vermelde zaalcapaciteit is aangepast en een live stream is mogelijk. Zie ook het filmpje!

Sprookjesachtig mooi, zo kunnen we het interieur van het Tobacco theater gerust omschrijven. De indrukwekkende 8,5 hoge theaterzaal van 200 m² is opgetrokken uit staal en robuust wit pleisterwerk. Industrieel, fris, stoer en de liefde voor detail en historie spat van de muren af. Een innovatieve en trotse locatie die altijd meerwaarde biedt en creëert bij congressen, productpresentaties en culturele events. En de keuken, die is op Michelin niveau!

Vroeger was dit een tabakshandel en mocht er geen direct zonlicht op de tabaksbladeren vallen. Door de historische sheddaken valt hierdoor het daglicht fraai de theaterzaal binnen.

Industriële locatie

De voormalige tabaksveiling is omgetoverd tot een moderne, industriële theater- en eventlocatie, met veel gevoel voor detail en multifunctionaliteit. Tobacco Theater beschikt over een robuuste theaterzaal met daar omheen ook nog eens acht totaal verschillende zalen.

Volop mogelijkheden in het TOBACCO Theater

TOBACCO beschikt over drie volledig geoutilleerde livestream studio’s 2 theaterzalen voor in totaal ruim 60 fysieke gasten op 1,5 meter.
Bij livestream gaat het om interactie, interactie en nog eens interactie. Dán gaat een virtuele meeting pas echt zijn werk doen.
Wij bieden onze internationale klanten daarom niet alleen drie livestream studio’s maar juist ook onze jarenlange ervaring op het gebied van de drie verschillende livestream kansen: livestream, webinar en hybride.
We zijn met deze unieke combinatie de speld in de hooiberg van vooral de hybride events. Events waarbij er interactie plaatsvindt tussen de fysiek aanwezige gasten (denk daarbij aan de belangrijkste relaties) en de gasten die virtueel via een livestream en chat interactief mee kunnen meepraten.

Hartje Amsterdam

Het Tobacco Theater is gevestigd in de smalle Nes (culturele hoofdstraat van Amsterdam). Supersfeervol, maar parkeren is een uitdaging, gelukkig bevinden zich meerdere parkeergarages binnen loopafstand van het theater. Daarentegen is het bereik met openbaar vervoer uitstekend, op nog geen 98 voetstappen van het theater vind je metrostation én tramhalte het Rokin. Je kunt zelfs je gasten per boot laten arriveren! 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je Tobacco Theater?

  • ligging hartje Amsterdam
  • goed te bereiken per trein/tram of bootmet het openbaar vervoer, de auto of boot met het openbaar vervoer, de auto of boot
  • een bijzonder gebouw op een historische plek
  • prachtige inrichting die indruk op gasten maakt
  • hoog serviceniveau en high end catering

 Tobacco theater is corona proof en kan een live stream aanbieden voor je event_2Tobacco theater is corona proof en kan een live stream aanbieden voor je eventTobacco theater is corona proof en kan een live stream aanbieden voor je event_3Tobacco theater is corona proof en kan een live stream aanbieden voor je event_4Tobacco locaties met meerwaarde cultuur mvo amsterdam theateropstelling klijne bijeenkomstTobacco locaties met meerwaarde cultuur mvo amsterdam theateropstelling tv programmatTobacco locaties met meerwaarde cultuur mvo amsterdam theateropstelling vergaderTobacco mvo locaties met meerwaarde cultuur amsterdamTobacco mvo locaties met meerwaarde cultuur amsterdam9Tobacco mvo locaties met meerwaarde cultuur amsterdam3Tobacco mvo locaties met meerwaarde cultuur amsterdam4Tobacco mvo locaties met meerwaarde cultuur amsterdam7Tobacco locaties met meerwaarde cultuur mvo amsterdam theateropstelling catwalkTobacco mvo locaties met meerwaarde cultuur amsterdam10Tobacco mvo locaties met meerwaarde cultuur amsterdam1


Adresgegevens

Tobacco Theater
Nes 75-87
1012KD Amsterdam

Provincie Noord-Holland

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Theaterzaal: 35 personen
Balkon & Loge: 10 personen
Foyer: 10 personen
Studio: 10 personen
Het Bankgeheim: 10 personen
Het Rode & Zwarte Gevaar: 10 personen
Wijnkelders: 10 personen
Boiler Room: 0 personen
Bibliotheek: 10 personen

Prijsindicatie

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur vanaf € 295,00, theaterzaal € 2.995,00