Donaties goede doelen
0
2
1
1
1

Amsterdam Tobacco Theater

Locatie met meerwaarde Tobacco Theater in Amsterdam
Cultuur

Het TOBACCO theater heeft een oude tabakshandel herbestemd en omgetoverd tot een prachtige, bruisende plek. Maar niet alleen dat: in het weekend geven ze volop de ruimte aan cultuur. Het theater is dan gratis of tegen een zeer laag tarief beschikbaar voor theatermakers uit Amsterdam. De stichting van het TOBACCO theater geeft regelmatig voorstellingen voor kinderen die in een mentale dip zitten. In het prachtige theater staan ze zelf even in de spotlights. Een dikke MVO plus in de categorie cultuur voor deze locatie!

'Cultuur geeft onze events iets extra's'

Sprookjesachtig mooi, zo kunnen we het interieur van het Tobacco theater gerust omschrijven. De indrukwekkende hoge theaterzaal van 200 m² is opgetrokken uit staal en robuust wit pleisterwerk. Industrieel, fris, stoer en de liefde voor detail en historie spat van de muren af. Een innovatieve en trotse locatie die altijd meerwaarde biedt en creëert bij congressen, productpresentaties en events. En de keuken, die is op Michelin niveau!

Vroeger was dit een tabakshandel en mocht er geen direct zonlicht op de tabaksbladeren vallen. Door de historische sheddaken valt hierdoor het daglicht fraai de theaterzaal binnen. De voormalige tabaksveiling is omgetoverd tot een moderne, industriële theater- en eventlocatie, met veel gevoel voor detail en multifunctionaliteit. Tobacco Theater beschikt over een robuuste theaterzaal met daar omheen ook nog eens acht totaal verschillende zalen.

Volop mogelijkheden
Naast de grote theaterzaal zijn er diverse subruimtes, allemaal met een eigen sfeer en met veel oog voor detail ingericht. In de kelder is een professioneel ingerichte keuken, die ook afgehuurd kan worden voor bijvoorbeeld kookworkshops.

Hartje Amsterdam
Het Tobacco Theater is gevestigd in de smalle Nes (culturele hoofdstraat van Amsterdam). Supersfeervol, maar parkeren is een uitdaging. Daarentegen is het bereik met openbaar vervoer uitstekend. Je kunt zelfs je gasten per boot laten arriveren! 

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk!

Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund
Tobacco Theater in AmsterdamTobacco Theater in AmsterdamTobacco Theater in AmsterdamTobacco Theater in AmsterdamTobacco Theater in AmsterdamTobacco Theater in AmsterdamTobacco Theater in AmsterdamTobacco Theater in AmsterdamTobacco Theater in AmsterdamTobacco Theater in AmsterdamTobacco Theater in AmsterdamTobacco Theater in Amsterdam


Adresgegevens

Tobacco Theater
Nes 75-87
1012KD Amsterdam

Provincie Noord-Holland

INFORMATIE/OFFERTE AANVRAGEN

BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit

Theaterzaal: 450 personen
Balkon & Loge: 60 personen
Foyer: 40 personen
Studio: 80 personen
Het Bankgeheim: 40 personen
Het Rode Gevaar: 40 personen
Wijnkelders: 50 personen
Keuken: 25 personen
Kookstudio 1012: 40 personen

Prijsindicatie

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur vanaf € 295,00, theaterzaal € 2.995,00