Donaties goede doelen
0
1
9
2
8

Rotterdam Uit Je Eigen Stad

Locatie met meerwaarde Uit Je Eigen Stad in Rotterdam
Natuur

Uit Je Eigen Stad wil stadsbewoners weer verbinden met het eten dat dagelijks op hun bord belandt. Hoe wordt het geproduceerd en waar komt het vandaan? Wie bepaalt eigenlijk wat we eten? En kan wat van ver komt niet ook gewoon dichtbij worden geproduceerd? Zo dragen ze bij aan bewustwording van stadsbewoners. Een dikke plus voor natuur!

'We verbinden stadsbewoners met hun dagelijks eten'

Laat je insprireren door deze stadsboerderij, midden in de drukke havenstad Rotterdam. Een superstoere plek, waar je ook events kunt organiseren. Voor de catering maakt het restaurant van Uit Je Eigen Stad de heerlijkste seizonsgebonden gerechten, allemaal met kakelverse zelfgeteelde producten.

Wat is er leuker dan als intermezzo tijdens je bijeenkomst even dwalen over de akker, de kassen bekijken en de kippen zien scharrelen? Uit Je Eigen Stad is opgericht om stadsbewoners bewust te maken van ons voedsel en hoe dit wordt geteelt. Deze visie dragen ze graag uit. Voor wat kleinere bijeenkomsten kun je terecht in één van de twee aan het Restaurant grenzende ruimtes. De kas is inzetbaar voor events tot 100 personen. De inrichting is lekker alternatief en vintage. 

De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer en de auto en heeft ook een eigen aanlegplek voor de watertaxi. Die brengt je bezoekers bijvoorbeeld vanaf het centrum naar de locatie.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk!

Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund
Uit Je Eigen Stad in RotterdamUit Je Eigen Stad in RotterdamUit Je Eigen Stad in RotterdamUit Je Eigen Stad in RotterdamUit Je Eigen Stad in RotterdamUit Je Eigen Stad in RotterdamUit Je Eigen Stad in RotterdamUit Je Eigen Stad in Rotterdam


Adresgegevens

Uit Je Eigen Stad
Marconistraat 39
3029AG Rotterdam

Provincie Zuid-Holland

INFORMATIE/OFFERTE AANVRAGEN

BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit

Spoor 1: 30 personen
Spoor 2: 30 personen
Kas: 100 personen
Spoor 1 & 2: 60 personen

Prijsindicatie

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Alle prijsklassen mogelijk, op aanvraag