Donaties goede doelen 2020
0
0
0
5
2

Klarenbeek Veerkracht - Green.DNA

Locatie met meerwaarde Veerkracht - Green.DNA in Klarenbeek
Natuur

Veerkracht is een van de locaties van Green.DNA. Ontstaan vanuit groene roots (de eerste locatie was van oorsprong een hoveniersbedrijf) bedenkt, ontwerpt en bouwt Green DNA haar eigen locaties en eventconcepten. De organisatie durft eigenwijze keuzes te maken en is ondernemend.

Bij de bouw van de locaties stond duurzaamheid voorop. Het verhaal hoe uit noodzaak geboren oplossingen (doordat ambities groter waren dan het budget), hebben geleid tot de duurzame en innovatieve keuzes tijdens de bouw is bijzonder en inspirerend

Toonbeeld van veerkracht, innovatie en duurzaamheid

Veerkracht is verbouwd tot Mr.Green. Deze informatie wordt binnenkort aangepast

Het is een spectaculair gezicht als je aan komt rijden. Het is alsof de locatie zo in het landschap is geschoven. Veerkracht verrijst letterlijk uit het gras en het omvangrijke dak is geheel begroeid met grassen, mossen en bloemen. Natuur en duurzaamheid staan hier hoog in het vaandel.

Maar ook binnen weet je niet wat je ziet. Een prachtige grote congreszaal met over de hele breedte ramen met uitzicht op het Veluws Landschap. Maar net zo makkelijk verduister je deze met het 20 meter lange en 5 meter hoge projectiescherm. Daar kun je fantastische audiovisuele presentaties op tonen. 

Veerkracht is een locatie met een verhaal; Her gebouw is zelf ontworpen en eigenhandig gebouwd. Het verhaal herover klinkt als een jongensboek, vraag er gerust naar bij eigenaar Sam Verwaijen. Hij deelt het graag met jouw bezoekers. Bij Green DNA kun je ook terecht voor inspirerende management trainingen met paarden en schapen.

Veerkracht is een inspirerende evenementenlocatie met sfeervolle subruimtes. Het interieur is modern en industrieel, de subzalen zijn luxe en huiselijk ingericht en hebben ieder een eigen karakter. De prachtige tuin van 2000 m2 maakt dat Veerkracht voor vele doeleinden geschikt is. Je kunt ook eventueel voor subruimtes ook nog uitwijken naar het Glazen Huis, ook een locatie van Green DNA, die tegenover Veerkracht ligt. 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.Klarenbeek veerkracht green dna duurzaamheid2Klarenbeek veerkracht green dna duurzaamheid4Klarenbeek veerkracht green dna duurzaamheid5Klarenbeek veerkracht green dna duurzaamheid3Klarenbeek veerkracht green dna duurzaamheid6Klarenbeek veerkracht green dna duurzaamheid1Klarenbeek veerkracht green dna duurzaamheid7Klarenbeek veerkracht green dna duurzaamheid8


Adresgegevens

Veerkracht - Green.DNA
Oudhuizerstraat 31
7382BS Klarenbeek

Provincie Gelderland

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Landzicht: 20 personen
Brasserie & Oranjerie: 20 personen
Huiskamer : 20 personen
Raadkamer: 20 personen

Prijsindicatie

n.t.b.