Donaties goede doelen 2022
0
0
0
2
3

Huizen Vergaderen voor Tanzania

Locatie met meerwaarde Vergaderen voor Tanzania in Huizen
Mens

De eigenaar van de villa van ‘Vergaderen voor Tanzania’ is betrokken bij Stichting Support School Fees. Deze stichting ondersteunt kansarme kinderen in Tanzania door hen goede scholing aan te bieden.

Op deze manier krijgen de leerlingen een goede kans zich te ontwikkelen. Stichting Support School Fees ondersteunt circa 40 kinderen en studenten.

Regelmatig reist hij zelf af naar Tanzania om diverse projecten ter plekke te bezoeken en te ondersteunen. Meer dan de helft van de opbrengst van de vergaderlocatie gaat naar de Stichting.

Een dikke plus voor MENS!

'Luxe vergaderen voor het goede doel'

Deze locatie doet mee aan de actie 'Reserveren met Meerwaarden': verzet je event kosteloos tot 7 dagen voor de datum. Lees hier de voorwaarden.

 

Zoek je een bijzondere vergaderplek, centraal in het land maar toch heel rustig gelegen? Dan is dit echt iets voor jou! ‘Vergaderen voor Tanzania’, ofwel ‘Vergaderen in het Gooi’ doe je in een schitterende Gooise Villa, gelegen op een privé-landgoed.

Het landgoed grenst aan bos en heide en kijkt uit op een glooiende weide. Prachtige natuur en de allure van het Gooi. Het landgoed heeft een eigen oprit en entree, dus privacy gegarandeerd. Echt een plek om je even af te zonderen van de buitenwereld .

Voor het goede doel

De vergaderruimte is gevestigd in een Gooise villa. De eigenaar is betrokken bij Stichting Support School Fees. Deze Stichting ondersteunt kansarme kinderen in Tanzania. Een groot deel van de opbrengst van de verhuur van de ruimte gaat naar deze stichting.

Rust en privacy bij Vergaderen voor Tanzania

De vergaderplek is ideaal voor vergaderingen, brainstormsessies, trainingen, cursussen of ander soort bijeenkomsten. Vanaf de villa loop je zo de Limitische hei op, je kunt je overleg of coaching sessie dus heel gemakkelijk wandelend in de natuur starten of voortzetten als je dat wilt.

Diverse mogelijkheden

Vergaderen voor Tanzania biedt gevarieerde arrangementen aan voor zowel ontbijt, lunch, borrel en diner. Je kunt zelf je eigen wensen aangeven; vegan of vegetarisch is uiteraard mogelijk. De vergaderruimte huur je altijd exclusief. En wil je gebruik maken van de mooie tuin of zelfs de woonkamer, dan is dat geen enkel probleem! Een overnachting kan eenvoudig worden geregeld bij een van de hotels in de buurt, op ongeveer 5- 10 autominuten van de locatie. Bij ‘Vergaderen voor Tanzania’ word je volledig in de watten gelegd.

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je ‘Vergaderen voor Tanzania’?

  • Je steunt hiermee een prachtig goed doel
  • Je huurt een exclusieve vergaderruimte op een landgoed in het Gooi
  • Vanwege de natuur: tuin en omgeving zijn schitterend
  • Je hebt hier optimale privacy
  • De service is hier uitstekend, hoge MeetingReview cijfers


Vergaderzaal van vergaderen voor tanzania in het gooi in huizenVilla van vergaderen voor tanzania in het gooi met tuinKoffietafel van vergaderen voor tanzania in het gooi in huizenSchaduwen op het gras bij villa van vergaderen voor tanzania in het gooi in huizenVilla van vergaderen voor tanzania in het gooi bij avondVilla van vergaderen voor tanzania in het gooi zitje in de tuinLunch bij vergaderen voor tanzania in het gooi in huizenVilla van vergaderen voor tanzania in het gooi in huizenBij op bloemen bij villa van vergaderen voor tanzania in het gooi in huizen


Adresgegevens

Vergaderen voor Tanzania
Naarderstraat E 282
1272NS Huizen

Provincie Noord-Holland

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Vergaderzaal: 16 (normaal) / 9 (bij 1,5m)

Prijsindicatie

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Je betaalt € 295,- voor een halve dag, een vergaderarrangement voor een halve dag is € 30,67. Voor non-profit organisaties kan worden meegedacht over een aangepast tarief.

Opladen elektrische auto

Nee