Donaties goede doelen 2020
0
0
6
1
8

Amsterdam Wicked Grounds

Locatie met meerwaarde Wicked Grounds in Amsterdam
Mens

De oprichters van Wicked Grounds willen de wereld mooier maken. Maar niet op een geitenwollen sokken manier. In hun verzameling oogstrelende, innovatieve, inspirerende vergader- en eventruimtes, inspireren ze gasten om anders in het leven te gaan staan. 

Bij bewust leven hoort ook goed, mensvriendelijk en plantaardig eten. De kringlopen worden bij voorkeur gesloten. Fine dining krijgt hier een hele moderne twist.

Elke maand organiseren ze Wicked Thoughts: avonden met open inschrijving waar met publiek gedachten worden gedeeld, onderzocht, vernieuwd of bevestigd. 

'Bewust, verbonden, betekenis gevend. '

Wicked Grounds is een state-of-the-art vergader- en evenementencomplex in een rustig deel van Amsterdam. De ruime stijlvolle ruimtes zijn mooi ingericht, met aandacht voor kunst en lichtinval.

Naast uitstekende faciliteiten, vind je comfortabele loungehoeken, zodat je altijd even in een relaxte zit van gedachten kunt wisselen. Service tot in detail is voor Wicked Grounds vanzelfsprekend. 

Eindeloze mogelijkheden

Door ruimtes te combineren zijn de mogelijkheden haast eindeloos. The Warehouse, een ruimte van 300 m2 kun je zelf helemaal inrichten. De hoge ruimte heeft gezellige banken en een bar aan de zijkanten als vaste elementen, maar verder kun je helemaal los met alles wat je bedenkt. Er valt veel licht door de grote ramen en er is een fijn uitzicht op de binnentuin, die je ook bij je event kunt betrekken. The Lounge kan dienen als break-out of ontvangstruimte voor The Warehouse maar is ook apart in te zetten als eventlocatie. Combineer je de twee ruimtes, dan kun je zomaar 450 personen staand kwijt. 

Stijlvol, kosmopolitisch of helemaal zen

Ook geschikt voor grotere bijeenkomsten is The Suite. The Suite lijkt nog het meest op een stijlvolle woning, met lange tafels, loungeplekken en een keuken. The Apartment heeft een kosmopolitische sfeer. Hier voelen je gasten zich on top of the world. De ruimte is licht, luxe, van alle gemakken voorzien. The Space is een ruimte waar je helemaal zen uitkomt, ook na een pittige bijeenkomst. Alles is hier ingericht om in een lekkere flow door je meeting te gaan. Brainstorms, vergaderingen, kleine plenaire sessies tot 60 mensen, verzin het maar! Zie je het even niet meer, dan duik je maar in de chill hoek waar je voor het grote scherm even kunt uitschakelen bij je favoriete serie. 

Boardrooms bij Wicked Grounds

Naast deze event ruimtes, zijn er drie ruimtes die speciaal geschikt zijn als boardroom. De kleinste is geschikt voor overleg met 6 mensen, de twee grootsten passen 16 mensen in een vergaderopstelling. Op de fijne stoelen komen jullie vast tot de beste besluiten. Ook handig als breakoutruimte.

Makkelijk per auto en OV

Het is heel makkelijk om per auto naar Wicked Grounds te reizen, de locatie ligt direct aan de A10 ter hoogte van afslag S107.  Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur (10 cent per uur de eerste drie uur, daarna 3,50). Bus 62 rijdt langs de locatie, zowel op station Zuid, Lelylaan als Sloterdijk kun je opstappen.

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je Wicked Grounds?

  • sfeer van innovatie en een nieuwe wereld
  • veel verschillende ruimtes
  • vaak vrij in te delen en te combineren
  • mooie inrichtingen, met kunst en licht
  • bijzonder eten, veel plantaardig
  • dichtbij de ring A10


Wicked grounds in amsterdam locatie met meerwaarde voor mens 1Wicked grounds in amsterdam locatie met meerwaarde voor mens_14 1Wicked grounds in amsterdam locatie met meerwaarde voor mens_16 1Wicked grounds in amsterdam locatie met meerwaarde voor mens_2 1Wicked grounds in amsterdam locatie met meerwaarde voor mens_19 1Wicked grounds in amsterdam locatie met meerwaarde voor mens_3 1Wicked grounds in amsterdam locatie met meerwaarde voor mens_4 1Wicked grounds in amsterdam locatie met meerwaarde voor mens_5 1Wicked grounds in amsterdam locatie met meerwaarde voor mens_6 1Wicked grounds in amsterdam locatie met meerwaarde voor mens_7 1Wicked grounds in amsterdam locatie met meerwaarde voor mens_8 1Wicked grounds in amsterdam locatie met meerwaarde voor mens_9 1Wicked grounds in amsterdam locatie met meerwaarde voor mens_10 1Wicked grounds in amsterdam locatie met meerwaarde voor mens_11 1Wicked grounds in amsterdam locatie met meerwaarde voor mens_12 1Wicked grounds in amsterdam locatie met meerwaarde voor mens_13 1Wicked grounds in amsterdam locatie met meerwaarde voor mens_15 1Wicked grounds in amsterdam locatie met meerwaarde voor mens_17 1Wicked grounds in amsterdam locatie met meerwaarde voor mens_18 1


Adresgegevens

Wicked Grounds
Generaal Vetterstraat 51A
1059BT Amsterdam

Provincie Noord-Holland

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

The Warehouse: 237 personen
The Suite: 120 personen
The Apartment: 70 personen
The Lounge: 60 personen
The Space: 60 personen
The Lodge: 16 personen
The Cabin: 16 personen
The Office: 6 personen

Prijsindicatie

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Huur grootste zaal € 1.100,00 per dagdeel, lunch vanaf €15,50 per persoon.

Rolstoeltoegankelijk

Gedeeltelijk, informeer bij de locatie