DONATIES GOEDE DOELEN
0
0
1
1
7
Cultuur, Natuur

De Wintertuin is een voormalige tropische kas, die aanvankelijk is gebouwd als orangerie. Ze is van cultuurhistorische en architectuurhistorische waarde vanwege de gaafheid en zeldzaamheid van het bouwtype en vanwege de constructie en het materiaalgebruik.

Daarbij is de voormalige botanische functie bijzonder, het omliggende Cantonspark heeft deze nog steeds. Beiden dragen ze bij aan het overbrengen van natuurwaarden.

Na restauratie van de Wintertuin mag nu het publiek van het prachtige gebouw en het park genieten. Door de zakelijke bijeenkomsten kan een deel van de exploitatiekosten worden terugverdiend.

'De grootste botanische kas van Europa'
Baarn

Wintertuin Experience

Locatie met meerwaarde Wintertuin Experience in Baarn
Wintertuin experience in baarn locatie met meerwaarde voor cultuur en natuurWintertuin experience in baarn locatie met meerwaarde voor cultuur en natuur_8Wintertuin experience in baarn locatie met meerwaarde voor cultuur en natuur_2Wintertuin experience in baarn locatie met meerwaarde voor cultuur en natuur_14Wintertuin experience in baarn locatie met meerwaarde voor cultuur en natuur_10Wintertuin experience in baarn locatie met meerwaarde voor cultuur en natuur_3Wintertuin experience in baarn locatie met meerwaarde voor cultuur en natuur_5Wintertuin experience in baarn locatie met meerwaarde voor cultuur en natuur_6Wintertuin experience in baarn locatie met meerwaarde voor cultuur en natuur_7Wintertuin experience in baarn locatie met meerwaarde voor cultuur en natuur_9Wintertuin experience in baarn locatie met meerwaarde voor cultuur en natuur_11Wintertuin experience in baarn locatie met meerwaarde voor cultuur en natuur_4Wintertuin experience in baarn locatie met meerwaarde voor cultuur en natuur_12Wintertuin experience in baarn locatie met meerwaarde voor cultuur en natuur_13Wintertuin experience in baarn locatie met meerwaarde voor cultuur en natuur_15Wintertuin experience in baarn locatie met meerwaarde voor cultuur en natuur_16Wintertuin experience in baarn locatie met meerwaarde voor cultuur en natuur_17Wintertuin experience in baarn locatie met meerwaarde voor cultuur en natuur_18

Waarom boek je de Wintertuin Experience?

  • Het is een prachtige botanische kas, uniek in zijn soort
  • De ligging is prachtig, in een botanische tuin
  • Baarn ligt centraal in het land en je kun er gratis parkeren
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Combineer je bijeenkomst met een leuke activiteit.
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Wintertuin Experience in Baarn

Wat een bijzondere plek is dit! Midden in het Cantonspark, een botanische tuin in Baarn, staat een tropische kas met allure. Het is de grootste Wintertuin die ooit in Europa is gebouwd.

De hoge ruimte, het vele glas, het uitzicht op het park en de grote groene plantenwand bieden een bijzonder decor voor jouw bijeenkomst. Je kunt er een (klein) evenement organiseren tot 80 personen.

Maar ook voor een kleine bijeenkomst, vergadering of teamdag kun je genieten van de bijzondere ambiance. Houd wel rekening met enige klimaatinvloeden, want de kas heeft enkel glas. Het fijnste is het hier in het voor- en najaar.

Teambuilding en de Wintertuin Experience

De Wintertuin Experience heeft twee Escaperooms waarin escape games kunnen worden gespeeld. Maar ook in het park kun je diverse teambuidingactiviteiten organiseren. Deze locatie leent zich dan ook uitstekend voor groepsactiviteiten.

Hybride events bij de Wintertuin in Baarn

Wil jij de Wintertuin Experience gebruiken als decor voor je webinar, online of hybride event? Ook dat is mogelijk. Ze brengen je graag in contact met een technische partij die dit helemaal voor je kan verzorgen.

Adresgegevens

Wintertuin Experience Heemskerklaan 25 3742AK Baarn Provincie Utrecht

Zaalcapaciteit Wintertuin Experience

(theateropstelling)
Wintertuin Westhal: 50 (normaal) / 30 (bij 1,5m)

Prijsindicatie Wintertuin Experience

Je betaalt nooit meer dan wanneer je rechtstreeks boekt, zaalhuur € 650 per dagdeel, lunch vanaf € 18,50

Bijzonderheden

De zaalcapaciteit is gebaseerd op 1,5 meter afstand houden. Dit is een daglocatie, je kunt hier niet dineren of een avondbijeenkomst organiseren.

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Ja