Donaties goede doelen 2022
0
0
4
8
1

Duurzame en natuur locaties

Hier vind je bijzondere en inspirerende locaties voor zakelijke bijeenkomsten die uitblinken in hun passie voor natuur en duurzaamheid. Dat gaat vaak verder dan alleen het hebben van een Green Key. 

Duurzaam werken zit in de genen

Deze locaties doen méér dan alleen geld verdienen. Niet alleen energie besparen of biologisch eten serveren, maar over alles nadenken. Het duurzaam denken en handelen is onlosmakelijk verbonden met hun bedrijfsvoering. Uitblinken in foodwaste, circulair werken, of eigen energie opwekken en geheel CO2 opereren. Maar ook locaties die iets extra's doen voor natuur of natuurbeheer vallen bij ons onder de duurzame locaties.

Duurzaam = origineel

Deze locaties zijn vaak gevestigd op bijzondere plekken. Soms zijn het industriële locaties. En de inrichting? Die is erg origineel en meeestal een beetje vintage. Graag denken ze mee over het zo veel mogelijk duurzaam orgaiseren van jouw bijeenkomst. 

Er komen regelmatig duurzame locaties bij. Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Bij ons vind je deze duurzame locaties: congreslocaties, eventlocaties, locaties voor manifestaties, feestlocaties, locaties voor festivals, locaties voor meerdaagse bijeenkomsten, locaties voor een personeelsfeestvergaderzalen, ruimtes voor workshops & brainstormsessies, heidag locaties, teambuilding locaties, trainingslocaties, locaties voor bedrijfsuitje, locaties voor meerdaagse teamsessies etc.