Donaties goede doelen 2020
0
0
6
8
7

Madurodam Kinderfonds

Heldhaftigheid, moed en empathie. Het zijn eigenschappen die George Maduro zeker bezat! Madurodam is opgericht als levende herinnering aan deze oorlogsheld, die al op jonge leeftijd om het leven kwam.

Voor kinderen

Het zijn ook de pijlers van het Madurodam Kinderfonds. Het Kinderfonds gelooft dat in ieder kind iets groots schuilt. Het wil bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en hen inspireren een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving.

Moed en zelfredzaamheid

Het fonds richt zich op projecten die zelfvertrouwen, zelfredzaamheid, moed én empathie bevorderen bij kinderen. Daarbij gaat het om projecten en organisaties die kinderen leren zich te verplaatsen in anderen en stimuleren om voor anderen op te komen.

Steun Kinderfonds Madurodam

Madurodam is als locatie verbonden aan Locaties met Meerwaarde(n). Door deze locatie te boeken, kun je het fonds dus extra steunen met het bedrag dat bij deze boeking vrij komt.

>> naar de website van het Madurodam Kinderfonds

Wil je ook een donatiecode ontvangen? Boek dan een Locatie met Meerwaarde(n). Bij elke boeking komt er een bedrag vrij om te doneren. Lees hier hoe dat werkt.  

Je ontvangt een donatiecode wanneer je een Locatie met Meerwaarde(n) hebt geboekt (na je event). Donatiecode invullen

 

 

naar alle goede doelen

Bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen

Logo Madurodam Kinderfonds Extra afbeelding van Madurodam Kinderfonds Extra afbeelding van Madurodam Kinderfonds

naar alle goede doelen