Donaties goede doelen
0
2
3
0
4

Mowlam

Mowlam is het bedrijf van Esther Wouters, inderdaad: één van de oprichters van Locaties met Meerwaarde(n). MVO zit in haar genen: zij voelt zich het beste thuis bij maatschappelijk onderwerpen. Via Mowlam kun je Esther inschakelen als moderator, dagvoorzitter en projectmanager.

Dagvoorzitter
De juiste sfeer neerzetten, publiek betrekken, spontaniteit en interactief werken, dat zijn kenmerken van Esther Wouters als dagvoorzitter.

Projectmanagement
Het gaat om projecten waarbij de mensen de succesfactor zijn. Projectmanagement als maatwerk, voor opdrachtgevers zoals werkgeversorganisaties, vakbonden, overheden, maatschappelijke instellingen en onderwijsorganisaties.

Moderator
Een ingewikkeld dossier waar mensen stappen in moeten zetten. Een nieuw en complex onderwerp, waar men op een effectieve manier over van gedachten wil wisselen. In alle gevallen kiest Mowlam voor interactieve werkvormen. Je krijgt een moderator die ingelezen is en de werkvormen goed met de organisatie afstemt.

Social Return
Esther steunt de emancipatie van lhbti-ers (lesbisch, homoseksueel, biseksueel, transseksueel en intersekse conditie) Speerpunten zijn voor haar de emancipatie van bi-culturele lhbti-ers en belangen van transgendermensen. Bij vrijwilligersbijeenkomsten van en voor deze groepen die in het weekend plaatsvinden, werkt zij regelmatig vrijwillig als dagvoorzitter. 

 

informatie/offerte aanvragen


Ga naar website van Mowlam

Dagvoorzitter/moderator met MVO genen

Logo Mowlam Mowlam Mowlam

naar alle goede doelen