Donaties goede doelen 2020
0
0
8
3
3

Support School Fees

Stichting Support School Fees (SSF) gelooft dat kennis de sleutel is tot een kansrijke toekomst in ontwikkelingslanden. Veel kinderen kunnen door armoede niet naar school. Door een bijdrage te geven aan deze kinderen krijgen zij een kans zich te ontwikkelen.

Onder het motto “knowledge is power” ondersteunt SSF momenteel zo'n 30 kinderen met name in Mwanza, Tanzania. Zij krijgen zo de bagage om zich te ontwikkelen. SSF biedt hen toekomstperspectief, een toekomst door te leren lezen en schrijven, te rekenen en zich in algemene zin te ontplooien.

Mwanza is een levendige stad van zo'n 2,5 miljoen inwoners. Er zijn veel uitdagingen te bestrijden zoals malaria, HIV & armoede.

De scholen waar SSF mee samenwerkt is de Vema primary school in Nyampande & Nyagahoja primary school in Mwanza en Holy famy secondary school en fr. Ramon secundary school in Mwanza. Dit zijn particuliere (katholieke) scholen die voor iedereen toegankelijk zijn. De scholen zijn speciaal door ons geselecteerd en behoren tot de beste scholen in zowel de regio als landelijk.

SSF werkt kleinschalig en bezoekt haar pupillen jaarlijks. Op deze manier ziet SSF er op toe dat de sponsoring goed terecht komt.

SSF is door bestuurslid Sylvian Nijhuis verbonden aan de vergaderlocatie 'Vergaderen voor Tanzania - in het Gooi'. Een groot deel van de opbrengst van deze locatie komt ten goede aan de Stichting.

Je ontvangt een donatiecode wanneer je een Locatie met Meerwaarde(n) hebt geboekt (na je event). Donatiecode invullen

 

 

naar alle goede doelen

Help kinderen in Tanzania met hun opleiding

Logo Support School Fees Extra afbeelding van Support School Fees Extra afbeelding van Support School Fees

naar alle goede doelen