Donaties goede doelen 2020
0
0
8
5
0

Vergaderen wordt kakelen bij Kipster

Nieuw op de website Vergaderen wordt kakelen bij Kipster

Als je op zoek bent naar een locatie met een verhaal: dit is er één! Kipster is de meest duurzame mens- en diervriendelijke boerderij ter wereld. Hiermee overtuigden ze zelfs Wakker Dier! En je kunt er ook nog heel mooi vergaderen of een kleine bijeenkomst organiseren.   

Daar zit geen luchtje aan

Ben je helemaal niet van het agrarische? Geen nood, je hoeft hier niet bang te zijn voor vieze luchtjes of een stoffige bedoening. In tegendeel! De Kipster boerderij is een splinternieuw modern gebouw met frisse ruimtes. Voor het terugdringen van fijnstof maken ze namelijk  gebruik van technieken die ook in ziekenhuizen en garages worden toegepast.

Inspirerend duurzaam verhaal

Door de grappige bordjes en bewegwijzering en de tentoonstelling wordt het inspirerende verhaal van Kipster overal uitgelegd. Wil je het uit eerste hand horen, dan vertelt een van de medewerkers of oprichter Ruud Zanders zelf (nr. 2 in de Duurzame top 100) het graag tijdens je meeting. Daarna krijg je uiteraard ook een rondleiding. Gegarandeerd dat je gasten geïnspireerd naar huis gaan door dit duurzame verhaal.

Meer nieuws

Reacties

Schrijf een reactie

Zal niet zichtbaar op website zijn.

Bedankt voor je reactie

Je reactie is geplaatst.