Donaties goede doelen 2020
0
0
1
5
2

Waarom vergaderen in een huiselijke setting goed werkt

Inspiratie Waarom vergaderen in een huiselijke setting goed werkt

Organiseer jij je meeting, brainstorm of teamoverleg graag buiten de deur? Je bent niet de enige die het prettig vindt: je bent er even uit, je wordt niet afgeleid en de sfeer is lekker anders dan op kantoor. Wat bijvoorbeeld goed werkt, is vergaderen of brainstormen in een huiselijke setting.

Vergaderuimte moet ontspannen voelen

Onderzoek heeft aangetoond dat een vergaderruimte ontspannen moet voelen. De beste ideeën komen als je je rustig en prettig voelt. Een huiselijke omgeving helpt hierbij. Tegelijkertijd moet een ruimte ook prikkelen. Daarom is er bijvoorbeeld een grote boekenkast vol met boeken waarin je even kunt bladeren. Een knappend haardvuur, een knusse keuken, al dit soort dingen dragen bij aan een veilige sfeer. Tel daarbij op dat de meeste huiselijke locaties zijn ingericht volgens een inspirerend concept en je hebt het perfecte recept voor een geslaagde meeting.

Woonkeuken of andere knusse ruimtes

Deze sfeer vind je bijvoorbeeld bij Better Meetings, dat helemaal is ingericht als huis. Kapellerput heeft het concept ‘HET HUIS VAN’, een gezellige retro huiskamer met woonkeuken en eigen terras. Andries Eten en Drinken in Culemborg heeft een woonkeuken waar je je meteen thuis zult voelen. De IJsselstroom is eigenlijk een woonhuis, dat je kunt huren voor je bijeenkomst. Het Veerhuis en het Glazen Huis -de namen zeggen het al- hebben ook een hoog knusheidsgehalte. En voel jij je helemaal okay bij wonen op het water, dan moet je natuurlijk bij de duurzame GeWoonboot zijn.

Meer nieuws

Reacties

Schrijf een reactie

Zal niet zichtbaar op website zijn.

Bedankt voor je reactie

Je reactie is geplaatst.