Donaties goede doelen
0
1
7
2
9

Hoe werkt het?

Locaties met Meerwaarde(n) is een sociale onderneming. We willen met elk event de wereld een beetje mooier maken. Doe je mee?

 1. Je hebt op deze website een locatie gevonden met meer waarden voor mens, natuur & cultuur. Dit laat je weten door op de paarse button te klikken en je gegevens achter te laten. 
   
 2. Locaties met Meerwaarde(n) doneert direct 1 euro per klik en social post aan het goede doel (check de teller rechtsboven!).
   
 3. Wij geven je gegevens door aan de locatie. Het verplicht je nog tot niks. 
  Jullie kunnen nu vrijblijvend contact met elkaar zoeken.

   
 4. Jij en de locatie maken afspraken over het event, de te leveren diensten (zaalhuur, catering, techniek) en de kosten.
   
 5. Nadat je event heeft plaatsgevonden, ontvangen we van de locatie een kopie van jouw eindfactuur.
   
 6. Jij krijgt 5% korting op je eindfactuur, die mag je besteden aan een goed doel.
   
 7. We vragen je per mail aan wie we deze korting kunnen overmaken. Er zijn twee mogelijkheden:
  • je kiest ervoor omde korting te schenken aan één van de goede doelen van Locaties met meerwaarde(n). Je ontvangt een unieke code om het donatieformulier op onze website in te kunnen vullen en kiest zelf het doel dat je het meeste aanspreekt.
  • we geven de 5% korting aan je terug. Hier kan je zelf een goede bestemming voor vinden. In dat geval vragen we je ons het IBAN rekeningnummer van jouw organisatie door te geven. Dat is hetzelfde rekeningnummer als waar de eindfactuur van het event mee is betaald.

Hoe kan het dat wij 5% korting kunnen geven?

 

:

 

Naar alle locaties