DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
3
1
3

Inspirerende vergaderlocaties

Inspirerende vergaderlocaties met unieke sfeer

Wil je maatschappelijk verantwoord vergaderen op inspirerende vergaderlocaties? Je boekt ze snel en eenvoudig via het platform van Locaties met Meerwaarde. Hier vindt je een grote selectie van inspirerende vergaderlocaties die zich onderscheiden op het gebied van cultuur, natuur of mens. Zo kun je vergaderen in een inspirerende omgeving terwijl je deze ondernemers steunt in hun missie de wereld een beetje mooier te maken. Meehelpen? Boek dan één van onze inspirerende vergaderlocaties via deze website. Voor meer informatie of een offerte klik je op de paarse button.

Zoek specifiek naar evenementenlocatie hieronder of bekijk alle locaties.


Inspirerende vergaderlocaties op één overzichtelijk platform

Locaties met een meerwaarde leveren vaak inspirerende vergaderlocaties op. Maar iets bijzonders neerzetten heeft wel een prijskaartje, waardoor er minder overblijft voor promotie en marketing. Hierdoor krijgen ze niet de aandacht die ze verdienen. En dat is precies de reden dat wij dit platform in het leven hebben geroepen! Zo staan ze samen sterker en hebben ze meer bereik. Of je nu een kleine of grote meeting wilt plannen: je vindt snel een geschikte locatie op ons platform. En dit kost je niets meer dan wanneer je rechtstreeks bij deze locatie zou boeken. Wij stellen zelfs nog een extra bedrag beschikbaar dat je namens ons aan een goed doel mag besteden.

Vergaderlocaties met een verhaal

Wij zijn persoonlijk bij alle locaties op ons platform langsgegaan om hun maatschappelijke meerwaarde te ervaren. Zo vind je op dit platform locaties die iets bijzonders doen voor mensen, zoals het bieden van een werkplek aan mensen met een handicap. Maar ook op het gebied van cultuur of natuur zijn er genoeg mooie initiatieven. Op ons platform ontdek je verborgen pareltjes die je nog nergens anders vindt. Hun unieke verhalen vind je in de beschrijving van onze inspirerende vergaderlocaties.

Locaties met Meerwaarde: maatschappelijk verantwoord vergaderen

Iedereen kan maatschappelijk verantwoord vergaderen. Of je nu een grote vergadering wilt plannen of een kleine meeting: tussen de inspirerende vergaderlocaties op ons platform vind je altijd wat je zoekt. Want op onze locaties kun je naast een inspirerende vergaderomgeving altijd rekenen op de volgende extra's:

Met elke aanvraag worden goede doelen gesteund.

  • Unieke sfeer door de meerwaarde voor natuur, cultuur of mens
  • Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt.
  • Een bijzondere locatie die maatschappelijk verantwoord onderneemt.
  • Kwaliteit van dienstverlening, sfeer en een bijzondere plek.

Meer weten, boeken of een offerte?

Wil jij meer informatie over onze inspirerende vergaderlocaties, een offerte aanvragen of een medewerker spreken? Door op de paarse button te klikken opent er een contactformulier waar je al je vragen en verzoeken in kwijt kunt. Vaak neemt de betreffende locatie al dezelfde dag contact met je op.