DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
3
1
3
Natuur

Hoe voeden we de groeiende wereldbevolking op een eerlijke manier? Zonder roofbouw te plegen op de natuur, zonder mensen uit te sluiten en zonder dierenleed? Die vraag stelden ze bij Kipster aan onder meer aan Wageningen Universiteit.

Het resultaat: een bijzondere en innovatieve boerderij, die eieren produceert tegen een eerlijke prijs, een gesloten kringloop en nauwelijks uitstoot van fijnstof. 
De Kipster boerderij heeft 1100 zonnepanelen, die meer energie leveren dan wordt gebruikt. CO2 neutrale eieren dus, die verpakt worden in biologisch afbreekbare dozen. De kippen én haantjes (die worden normaal vergast) leven in een mooie binnen- en buitentuin onder natuurlijke omstandigheden en krijgen eten dat ons voedselsysteem niet belast.

Kipster is een pionier in de agrarische sector en wil hun kennis graag delen en uitdragen. Dat doen ze onder meer door een tentoonstelling die alles uitlegt over deze nieuwe manier van boeren en door toegankelijk en transparant te zijn (kijk ook vooral de filmpjes!).

'De meest dier,- milieu- en mensvriendelijke boerderij ter wereld!'
Oirlo

Kipster

Locatie met meerwaarde Kipster in Oirlo
Venray kipster duurzame locatie mvo diervriendelijk11 zonnedakVenray kipster duurzame locatie mvo diervriendelijk8Venray kipster duurzame locatie mvo diervriendelijk4Venray kipster duurzame locatie mvo diervriendelijk1Venray kipster duurzame locatie mvo diervriendelijk3Venray kipster duurzame locatie mvo diervriendelijk7Venray kipster duurzame locatie mvo diervriendelijk2Venray kipster duurzame locatie mvo 1Venray kipster duurzame locatie mvo diervriendelijk5Venray kipster duurzame locatie mvo diervriendelijk6Venray kipster duurzame locatie mvo diervriendelijkVenray kipster duurzame locatie mvo diervriendelijk9Venray kipster duurzame locatie mvo diervriendelijk10

Waarom boek je Kipster?

  • je wilt je gasten inspireren met dit bijzondere verhaal uit de agrarische sector
  • het is een lekkere & leuke plek om te vergaderen
  • gastvrij en goed verzorgd
  • boek een van de sprekers voor nog meer inspiratie
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Kipster in Oirlo

Wanneer een kippenboerderij omarmd wordt door de Dierenbescherming én Wakker Dier, dan weet je dat er iets bijzonders aan de hand is. Dat klopt, want Kipster is zonder overdrijven de meest dier,- milieu- en mensvriendelijke boerderij ter wereld.

Dat willen ze graag aan zo veel mogelijk mensen vertellen. Daarom is deze innovatieve boerderij in Oirlo (bij Venray) ook een super inspirerende vergader- en eventlocatie.

Fris en eigentijds

Ben je helemaal niet van het agrarische? Geen nood, je hoeft hier niet bang te zijn voor vieze luchtjes of een stoffige bedoening. In tegendeel! De Kipster boerderij is een splinternieuw modern gebouw met frisse ruimtes. Voor het terugdringen van fijnstof maken ze namelijk  gebruik van technieken die ook in ziekenhuizen en garages worden toegepast.

Inspirerend duurzaam verhaal

Door de grappige bordjes en bewegwijzering en de tentoonstelling wordt het inspirerende verhaal van Kipster overal uitgelegd. Wil je het uit eerste hand horen, dan vertelt een van de medewerkers of oprichter Ruud Zanders zelf (nr. 2 in de Duurzame top 100) het graag tijdens je meeting. Daarna krijg je uiteraard ook een rondleiding. Gegarandeerd dat je gasten geïnspireerd naar huis gaan door dit duurzame verhaal.

Kakelen bij Kipster

In de vergaderzaal van Kipster is plek voor maximaal 75 mensen. De vergaderzaal noemen ze zelf  ‘een bijzonder kippenhok voor gasten om met elkaar te kakelen’ Deze is van alle presentatiegemakken voorzien. Je kunt je lunch daar gebruiken, of in de ontmoetingsruimte, waar de tentoonstelling staat. Maar je kunt hier ook terecht voor een receptie, diner of barbecue. Voor de catering werkt Kipster samen met cateraar Culinair Creatief en Quiche of cake.

Adresgegevens

Kipster Wusterweg 9 5808BX Oirlo Provincie Limburg

Zaalcapaciteit Kipster

(theateropstelling)
Het Kippenhok: 75 (normaal) / 24 (bij 1,5m)

Prijsindicatie Kipster

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Prijs voor een vergaderarrangement is € 8,95 p.p., voor € 12,95 p.p. heb je al een luxe lunch erbij.

Opladen elektrische auto

Ja