DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
8
8
3

Vergaderlocaties Amsterdam

Bijzondere vergaderlocaties in Amsterdam

Zoek je in (de omgeving van) Amsterdam naar vergaderlocaties die niet alleen denken aan geld verdienen, maar ook aan de wereld om hen heen? Locaties met meerwaarde heeft ze voor je verzameld op ons platform. Bij ons vind je vergaderlocaties op unieke plekken die een maatschappelijke bijdrage leveren op het gebied van mens, cultuur en/of natuur. Zo vind je snel en eenvoudig een geschikte locatie voor je vergadering in Amsterdam. Doe mee en help de wereld een beetje mooier te maken door één van onze prachtige vergaderlocaties te boeken. Hoe? Klik op de paarse button: zo vraag je eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor de vergaderlocatie van je voorkeur.

Midden in Mokum of juist aan de rand van onze hoofdstad

Onze locaties doen méér dan alleen geld verdienen. Bijvoorbeeld door sociaal ondernemerschap, duurzaam werken of het bewaken van cultureel erfgoed. Het zijn allemaal sfeervolle locaties, met kwaliteit van dienstverlening, gesitueerd op bijzondere plekken in de stad, zoals bijvoorbeeld de NDSM werf.

Zoek specifiek naar locatie in Amsterdam hieronder of bekijk alle locaties.

Hét platform voor vergaderlocaties die maatschappelijk betrokken zijn

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is mooi, maar iets bijzonders doen heeft ook een prijskaartje. Dit gaat dan ook vaak ten koste van het marketingbudget. Daarom geven we deze bijzondere locaties in Amsterdam graag een podium met onze website. Of je nu een kleine of grote meeting wilt plannen, hier vind je altijd een bijzondere plek met de juiste sfeer. En het mooie: boeken via ons platform is niet duurder dan rechtstreeks boeken. Sterker nog, bij een boeking mag je namens ons nog een extra bedrag aan het goede doel schenken!

Unieke locaties met een verhaal

Wij hebben alle locaties in Amsterdam en omgeving persoonlijk bezocht en met eigen ogen gezien welke meerwaarde ze bieden. Zo zitten er vergaderlocaties tussen die culturele evenementen organiseren, maar ook ondernemers die mensen met een beperking een werkplek bieden. Doordat we zelf op zoek zijn gegaan, vind je bij ons genoeg pareltjes die je verder nergens anders vindt. Wij hebben hun unieke verhalen opgetekend en je kunt ze teruglezen in de beschrijvingen van de vergaderlocaties.

Locaties met Meerwaarde: vergaderlocaties in Amsterdam

Met een inspirerende vergaderlocatie op een bijzondere plek in Amsterdam ben je verzekerd van een succesvolle meeting én help je mee maatschappelijk verantwoord ondernemen in deze branche de standaard te maken. Je bent bij ons daarom altijd verzekerd van de volgende voordelen:

  • Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt.​
  • Met elke aanvraag worden goede doelen gesteund.
  • Kwaliteit van dienstverlening, sfeer en een bijzondere plek.
  • Een bijzondere locatie die maatschappelijk verantwoord onderneemt.
  • Unieke sfeer door de meerwaarde voor natuur, cultuur of mens

Duurzame vergaderlocatie in Amsterdam nodig?

Meer weten over onze unieke vergaderlocaties in Amsterdam? Klik dan op de paarse button. Zo vraag je eenvoudig informatie, een offerte of direct contact met een medewerker aan. Lang te wachten hoef je nooit. Vaak krijg je al dezelfde dag een reactie.