Donaties goede doelen 2022
0
0
4
8
1

Amsterdam TOBACCO

Locatie met meerwaarde TOBACCO  in Amsterdam
Cultuur

TOBACCO heeft een oude tabakshandel herbestemd en omgetoverd tot een prachtige, bruisende plek. Maar niet alleen dat: in het weekend geven ze volop de ruimte aan cultuur.

Het theater is dan gratis of tegen een zeer laag tarief beschikbaar voor theatermakers uit Amsterdam. De stichting van het TOBACCO geeft regelmatig voorstellingen voor kinderen die in een mentale dip zitten. In het prachtige theater staan ze zelf even in de spotlights. Een dikke MVO plus in de categorie cultuur voor deze locatie!

'Cultuur geeft onze events iets extra's'

TOBACCO is een indrukwekkende evenementenlocatie in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris en stoer. De liefde voor detail en historie spat van de muren af. En de keuken, die is op Michelin niveau! 

TOBACCO, dat zijn gepassioneerde mensen, 10 zeer eigen-wijze zalen en een ruime horecakeuken met een Michelin chef aan het roer. En met een sprookjesachtig mooi interieur. De indrukwekkende 8,5m hoge theaterzaal van 200 m² is opgetrokken uit staal en robuust wit pleisterwerk. Vroeger was dit een tabakshandel en mocht er geen direct zonlicht op de tabaksbladeren vallen. Door de historische sheddaken valt hierdoor het daglicht fraai de theaterzaal binnen.

Industriële multifunctionele locatie

De voormalige tabaksveiling is omgetoverd tot een moderne, industriële theater- en eventlocatie. Je kunt er terecht voor jouw:

Congres / Seminar: internationale allure, creatieve uitstraling, professionele techniek, theaterbelichting, indrukwekkende theaterzaal, break-out rooms en the best kitchen in town. Tot een maximum van 350 personen in theaterzaal. Capaciteit van de gehele locatie incl. break-outs: 500 gasten.

Vergadering / Meeting: uitwisseling van ideeën in verschillende settings zoals in de Bibliotheek, Foyer, Bankgeheim, Wijnkelder, Studio of de grote Theaterzaal. Intimiteit en exclusiviteit zijn gewaarborgd voor de vrije geest.

Productpresentatie: industriële uitstraling, creatieve exclusiviteit, de stad Amsterdam en een indrukwekkende Theaterzaal zijn de ingrediënten die TOBACCO mee geeft om jouw specifieke product te presenteren en te laten stralen.

Bedrijfsfeest/Personeelsfeest: TOBACCO kun je gerust 'the best place in town' noemen voor een bedrijfsfeest tot 500 gasten. Met de expertise op het gebied van licht, geluid, entertainment, show en de verschillende zalen creëren we de sfeer die we kunnen laten passen bij ieder type bedrijfsfeest. 

Volop mogelijkheden in het TOBACCO

TOBACCO is de eerste evenementenlocatie met een Michelin Chef in haar keuken! Chef Dennis Huwaë heeft sinds maart 2021 deze eervolle vermelding van Michelin achter zijn naam mogen ontvangen. Met de gastronomie zit het dus wel goed in Amsterdam, je kunt je gasten tracteren op een lunch of diner van hoog niveau, tegen schappelijke prijzen.

De zalen in TOBACCO zijn ook in te zetten als Livestream Studios. TOBACCO beschikt over twee fully equipped Hybride Studios en plus maar liefst acht Styling Studios. Bereik met de livestream meer klanten, inclusief het publiek dat fysiek aanwezig kan zijn, als nooit tevoren met een hybride congres, product- bedrijfspresentatie of event. Ze faciliteren de livestream events met het snelste glasvezelnetwerk van Amsterdam (een up-en download fiber snelheid tot 998Mbit). No limits and the max in viewers online. Glashelder en zonder storing.  

Hartje Amsterdam

Het TOBACCO - Events & Livestream Studios Amsterdam is gevestigd in de smalle Nes (culturele hoofdstraat van Amsterdam). Supersfeervol, maar parkeren is een uitdaging, gelukkig bevinden zich meerdere parkeergarages binnen loopafstand van het theater. Daarentegen is het bereik met openbaar vervoer uitstekend, op nog geen 98 voetstappen van het theater vind je metrostation én tramhalte het Rokin. Je kunt zelfs je gasten per boot laten arriveren! 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je TOBACCO - Events & Livestream Studios Amsterdam?

  • ligging hartje Amsterdam
  • uitstraling van een televisiestudio in een trendy club
  • zeven volledig geoutilleerde live streaming studios en veel technische ervaring
  • goed te bereiken per trein/tram of bootmet het openbaar vervoer, de auto of boot met het openbaar vervoer, de auto of boot
  • een bijzonder gebouw op een historische plek
  • prachtige inrichting die indruk op gasten maakt
  • hoog serviceniveau en high end catering

 12 tobacco in amsterdam locatie met meerwaarde voor cultuur en prachtig3 tobacco in amsterdam locatie met meerwaarde voor cultuur en prachtig4 tobacco in amsterdam locatie met meerwaarde voor cultuur en prachtig45 tobacco in amsterdam locatie met meerwaarde voor cultuur en prachtig5 tobacco in amsterdam locatie met meerwaarde voor cultuur en prachtig6 tobacco in amsterdam locatie met meerwaarde voor cultuur en prachtig7 tobacco in amsterdam locatie met meerwaarde voor cultuur en prachtig8 tobacco in amsterdam locatie met meerwaarde voor cultuur en prachtig9 tobacco in amsterdam locatie met meerwaarde voor cultuur en prachtig10 tobacco in amsterdam locatie met meerwaarde voor cultuur en prachtig11 tobacco in amsterdam locatie met meerwaarde voor cultuur en prachtig115 tobacco in amsterdam locatie met meerwaarde voor cultuur en prachtig12 tobacco in amsterdam locatie met meerwaarde voor cultuur en prachtig13 tobacco in amsterdam locatie met meerwaarde voor cultuur en prachtig14 tobacco in amsterdam locatie met meerwaarde voor cultuur en prachtig15 tobacco in amsterdam locatie met meerwaarde voor cultuur en prachtig16 tobacco in amsterdam locatie met meerwaarde voor cultuur en prachtig17 tobacco in amsterdam locatie met meerwaarde voor cultuur en prachtig19 tobacco in amsterdam locatie met meerwaarde voor cultuur en prachtig20 tobacco in amsterdam locatie met meerwaarde voor cultuur en prachtig32 tobacco in amsterdam locatie met meerwaarde voor cultuur en prachtig33 tobacco in amsterdam locatie met meerwaarde voor cultuur en prachtig34 tobacco in amsterdam locatie met meerwaarde voor cultuur en prachtig36 tobacco in amsterdam locatie met meerwaarde voor cultuur en prachtig37 tobacco in amsterdam locatie met meerwaarde voor cultuur en prachtig38 tobacco in amsterdam locatie met meerwaarde voor cultuur en prachtig39 tobacco in amsterdam locatie met meerwaarde voor cultuur en prachtig40 tobacco in amsterdam locatie met meerwaarde voor cultuur en prachtig41 tobacco in amsterdam locatie met meerwaarde voor cultuur en prachtig42 tobacco in amsterdam locatie met meerwaarde voor cultuur en prachtig43 tobacco in amsterdam locatie met meerwaarde voor cultuur en prachtig


Adresgegevens

TOBACCO
Nes - 75
1012KD Amsterdam

Provincie Noord-Holland

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Bibliotheek: 22 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Wijnkelders: 30 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Het Rode & Zwarte Gevaar: 20 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Het Bankgeheim: 40 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Studio: 80 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Foyer: 40 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Balkon & Loge: 15 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Theaterzaal: 350 (normaal) / 35 (bij 1,5m)
Boilerroom: 16 (normaal) / 6 (bij 1,5m)

Prijsindicatie

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur vanaf € 295,00, theaterzaal € 2.995,00

Opladen elektrische auto

Nee