DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
5
6
0

Duurzame evenementenlocaties

Passie voor natuur en duurzaamheid

Jij zoekt een evenementenlocatie die uitblinkt in hun passie voor natuur en duurzaamheid? Wij hebben ze voor je gevonden. Hier vind je de meest inspirerende evenementenlocaties bij elkaar, waardoor je snel en makkelijk kunt vinden en vergelijken. Of je nu een groot of klein evenement wilt organiseren, je vindt hier altijd een toplocatie met een meerwaarde voor de mens, natuur of cultuur. Bij het zoeken en boeken steun je ook nog goede doelen!

Duurzaam werken zit in de genen

Deze locaties doen méér dan alleen geld verdienen. Niet alleen energie besparen of biologisch eten serveren, maar over alles nadenken. Het duurzaam denken en handelen is onlosmakelijk verbonden met hun bedrijfsvoering. Uitblinken in foodwaste, circulair werken, of eigen energie opwekken en geheel CO2 opereren. Maar ook locaties die iets extra's doen voor natuur of natuurbeheer vallen bij ons onder de duurzame locaties.

Duurzaam = origineel

Deze locaties zijn vaak gevestigd op bijzondere plekken. Soms zijn het industriële locaties. En de inrichting? Die is erg origineel en meeestal een beetje vintage. Graag denken ze mee over het zo veel mogelijk duurzaam organiseren van jouw bijeenkomst. 

Bekijk duurzame locaties:

Duurzaam is ook sociaal en cultureel

Naast de locaties met meerwaarde voor natuur, verzamelen we ook evenemntenlocaties met meerwaarde voor cultuur en mens. Wat dat precies inhoudt, lees je hieronder.

Sociale locaties

Deze duurzame evenementenlocaties staan in het teken van sociaal ondernemerschap en bieden zo een positieve bijdrage aan de maatschappij. Dit doen ze bijvoorbeeld door mensen met een handicap een werkplek te bieden. Maar ook andere groepen met een afstand tot de arbeidsmarkt vinden hier werk of een plek om ervaring op te doen.

Culturele locaties

Geef je evenement een creatieve of historische vibe op één van onze culturele locaties. Deze zijn gevestigd in cultureel erfgoed of bieden een plek aan bijvoorbeeld startende kunstenaars. Dit wordt bekostigd met het verhuren van duurzame vergaderlocaties waardoor deze culturele locaties voort kunnen bestaan

Bijzondere evenementenlocaties met een verhaal

Alle locaties op ons platform hebben we persoonlijk bezocht en beoordeeld op hun maatschappelijk meerwaarde. Hierbij kun je denken aan locaties die duurzaam werken met aandacht voor milieu en natuur, maar ook aan bedrijven die culturele evenementen organiseren of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek bieden. Je vindt op ons platform dan ook verborgen pareltjes die je nog nergens anders vindt. Hun unieke verhalen vind je bij de beschrijving van onze bijzondere evenementenlocaties.

Meer weten over duurzame evenementenlocaties?

Heb je een leuke eventocatie gezien waar je meer over wilt weten? Klik dan op de paarse button en vul ons contactformulier in. Hier vraag je eenvoudig een offerte aan en je kunt er al je vragen en opmerkingen kwijt. Zohebt rechtstreeks contact met de evenementenlocatie, die meestal dezelfde dag nog contact met je opneemt.