Donaties goede doelen 2020
0
0
0
5
2

Midden Nederland Midden Nederland Hallen

Locatie met meerwaarde Midden Nederland Hallen in Midden Nederland
Natuur

Midden Nederland Hallen heeft direct bij de bouw in 2016 ingezet op duurzaamheid. De locatie is volledig CO2 neutraal.

Het gebouw is buitengewoon goed geïsoleerd en gemaakt van duurzame materialen. Maar liefst 1650 zonnepanelen zorgen voor stroom voor jouw event. De Midden Nederland Hallen wordt verwarmd met warmtepompen en heeft een warmte- en koudeopslag.

Het weinige eten dat overblijft wordt verzameld in zogenoemde Swill containers. Via een vergistingsinstallatie wordt hiervan biogas gemaakt. En ook in de catering maakt de locatie duurzame keuzes.

Midden Nederland Hallen voert een actief beleid rondom People, Planet, Profit en neemt het eigen personeel mee in het streven naar transparantie en maatschappelijke betrokkenheid binnen financieel gezonde kaders.


De centraal in het land gelegen Midden Nederland Hallen is eigenlijk een soort enorme 'black box'. Deze locatie is in een handomdraai om te toveren is naar….. wat je maar wilt. Een evenementenhal van groot formaat, die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

De Midden Nederland Hallen zijn groots, modern, ruim opgezet en toch sfeervol. Houd je vooral niet in bij het inzetten van lichteffecten of andere technische snufjes, want de stroom hiervoor komt van het grote zonnedak.

Alles is mogelijk

Een feest, een beurs, congres of voorstelling: alles is mogelijk in de Expohal van 10.000 m2 en de ruim 20 subzalen. Met een capaciteit tot 5.000 gasten biedt Midden Nederland Hallen voor elke evenement een inspirerende setting. In het Auditorium kun je wel tot 2.500 congresbezoekers plenair ontvangen.

State-of-the-art techniek

Midden Nederland Hallen beschikt over alles wat jij nodig hebt voor een succesvol evenement. Denk aan eventequipment zoals podia en stoelen. Dat scheelt ook weer transport en CO2 uitstoot! Of technische voorzieningen zoals audio- en geluidsapparatuur. De licht- en geluidstechniek is state-of-the-art.

Centraal in midden-Nederland

De centrale ligging in Barneveld is natuurlijk heel fijn voor als jouw gasten uit alle windstreken naar je toe komen. Er zijn 1750 parkeerplaatsen voor hen beschikbaar.

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je de Midden Nederland Hallen

  • Je zoekt een duurzame of energie neutrale locatie
  • Het is een ideale locatie voor een groot evnement, congres of feest
  • Voor de vele (technische) mogelijkheden die de locatie biedt
  • De centrale ligging midden in het land (Barneveld)


De midden nederland hallen in barneveld duurzame evenementenlocatie 1De midden nederland hallen in barneveld duurzame evenementenlocatie_2 1De midden nederland hallen in barneveld duurzame evenementenlocatie_4 1De midden nederland hallen in barneveld duurzame evenementenlocatie_5 1De midden nederland hallen in barneveld duurzame evenementenlocatie_6 1De midden nederland hallen in barneveld duurzame evenementenlocatie_7 1De midden nederland hallen in barneveld duurzame evenementenlocatie_3 1

Adresgegevens

Midden Nederland Hallen
Thorbeckelaan 123
3771ED Midden Nederland

Provincie Gelderland

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Auditorium: 2500 personen
Expohal: 1500 personen
Mini audotorium: 350 personen
Grand Café: 50 personen
Subzaal 1: 50 personen
Subzaal 2: 72 personen
Subzaal 3: 100 personen
Subzaal 4 : 200 personen
Subzaal 5: 150 personen
Subzaal 6: 80 personen
Subzaal 7: 50 personen
Subzaal 8: 60 personen
Subzaal 9: 75 personen
Subzaal 10: 25 personen
Subzaal 11: 25 personen
Subzaal 12: 65 personen
Subzaal 13: 40 personen
Subzaal 14: 50 personen
Subzaal 15: 100 personen
Subzaal 16: 35 personen
Subzaal 17: 45 personen
Subzaal 18: 60 personen
Subzaal 19: 15 personen
Expohal: 5000 personen

Prijsindicatie

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Prijs op aanvraag.

Rolstoeltoegankelijk

Ja