DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
8
8
3
Natuur

Midden Nederland Hallen in Barneveld heeft direct bij de bouw in 2016 ingezet op duurzaamheid. De locatie is volledig CO2 neutraal.

Het gebouw is buitengewoon goed geïsoleerd en gemaakt van duurzame materialen. Maar liefst 1650 zonnepanelen zorgen voor stroom voor jouw event. De Midden Nederland Hallen wordt verwarmd met warmtepompen en heeft een warmte- en koudeopslag.

Het weinige eten dat overblijft wordt verzameld in zogenoemde Swill containers. Via een vergistingsinstallatie wordt hiervan biogas gemaakt. En ook in de catering maakt de locatie duurzame keuzes.

Midden Nederland Hallen in Barneveld voert een actief beleid rondom People, Planet, Profit en neemt het eigen personeel mee in het streven naar transparantie en maatschappelijke betrokkenheid binnen financieel gezonde kaders.

Heel duurzaam, trendy en superflexibel
Barneveld

Midden Nederland Hallen

Locatie met meerwaarde Midden Nederland Hallen in Barneveld
De midden nederland hallen in barneveld duurzame evenementenlocatie_3 1De midden nederland hallen in barneveld duurzame evenementenlocatie 1De midden nederland hallen in barneveld duurzame evenementenlocatie_2 1De midden nederland hallen in barneveld duurzame evenementenlocatie_4 1De midden nederland hallen in barneveld duurzame evenementenlocatie_6 1De midden nederland hallen in barneveld duurzame evenementenlocatie_7 1De midden nederland hallen in barneveld duurzame evenementenlocatie hoofdfoto

Waarom boek je de Midden Nederland Hallen?

  • Je zoekt een duurzame of energie neutrale locatie
  • Het is een ideale locatie voor een groot evnement, congres of feest
  • Bij elke boeking via Locaties met Meerwaarde(N) worden goede doelen gesteund
  • Voor de vele (technische) mogelijkheden die de locatie biedt
  • De centrale ligging midden in het land (Barneveld)
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Midden Nederland Hallen in Barneveld

De centraal in het land gelegen Midden Nederland Hallen is eigenlijk een soort enorme 'black box'. Deze locatie is in een handomdraai om te toveren naar….. wat je maar wilt. Een evenementenhal van groot formaat, die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

De Midden Nederland Hallen zijn groots, modern, ruim opgezet en toch sfeervol. Houd je vooral niet in bij het inzetten van lichteffecten of andere technische snufjes, want de stroom hiervoor komt van het grote zonnedak.

Alles is mogelijk bij de Midden Nederland Hallen in Barneveld

Een feest, een beurs, congres of voorstelling: alles is mogelijk in de Expohal van 10.000 m2 en de ruim 20 subzalen. Met een capaciteit tot 5.000 gasten biedt Midden Nederland Hallen voor elke evenement een inspirerende setting. In het Auditorium kun je wel tot 2.500 congresbezoekers plenair ontvangen.

 

De Midden Nederland Hallen boeken

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie of een evenementlocatie die duurzaam en energieneutraal is? Boek dan de Midden Nederland Hallen aan de Thorbeckelaan in Barneveld. Deze locatie in hartje Nederland is ideaal voor grote evenementen, zoals feesten en congressen. Niet alleen is de Midden Nederland Hallen CO2 neutraal, de locatie heeft ook ongelooflijk veel technische mogelijkheden ter beschikking. Ideaal dus als evenementlocatie, vergaderlocatie en nog veel meer. Klik gerust op de paarse button om te informeren naar de beschikbaarheid of om direct een offerte aan te vragen.

Evenementlocatie voor een betere wereld

Bij de bouw van de Midden Nederland Hallen in 2016 is meteen ingezet op duurzaamheid. Deze evenementlocatie in Barneveld is uitstekend geïsoleerd en gemaakt van duurzaam materiaal. De verwarming van het gebouw wordt gedaan door warmtepompen. De elektriciteit? Die is afkomstig van maar liefst 1650 zonnepanelen. Heb je een evenement waarbij eten geserveerd wordt? Eten dat eventueel overblijft wordt verzameld in zogenaamde Swill containers. Via een vergistingsinstallatie wordt hiervan vervolgens biogas gemaakt. Uiteraard maakt de catering zelf ook altijd duurzame keuzes qua voeding. Zo heb je met de Midden Nederland Hallen dus altijd een optimaal duurzame vergaderlocatie of evenementlocatie in Barneveld te pakken.

Alle duurzame middelen in huis

De Midden Nederland Hallen in Barneveld zet dan wel in op duurzaamheid en een betere wereld, dat wil zeker niet zeggen dat jij je in hoeft te houden op de inzet van techniek en apparatuur. In onze expohal van 10.000 m2 en ruim 20 andere subzalen is elk evenement mogelijk. Hierbij heb je de beschikking tot allerlei soorten evenement benodigdheden zoals podia, stoelen, verlichting en audio-apparatuur. Dat zorgt ervoor dat je deze apparatuur niet zelf hoeft te regelen en niet zelf naar Barneveld hoeft te vervoeren. Dat scheelt ook meteen weer een boel CO2 uitstoot. Ook doordat we onze apparatuur d.m.v. zonnepanelen van energie voorzien.

Boek de Midden Nederland Hallen bij Locaties met Meerwaarde

Wil je een energieneutrale evenementlocatie of vergaderlocatie boeken op een praktische gelegen plek met alle mogelijkheden erop en eraan? Boek dan de Midden Nederland Hallen in Barneveld via Locaties met Meerwaarde. Door via ons je locatie te regelen, steun je ook nog eens goede doelen!

Meer informatie, contact of een offerte?

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij de Midden Nederland Hallen in Barneveld of wil je direct een offerte aanvragen? Klik dan meteen op de paarse button en vul ons contactformulier in. Je ontvangt vaak dezelfde dag al antwoord van ons. Zo kun jij straks jouw evenement helemaal naar wens organiseren in de Midden Nederland Hallen in Barneveld.
 

Adresgegevens

Midden Nederland Hallen Thorbeckelaan 123 3771ED Barneveld Provincie Gelderland

Zaalcapaciteit Midden Nederland Hallen

(theateropstelling)
Expohal: 5000 (normaal) / 1700 (bij 1,5m)
Subzaal 19: 15 (normaal) / 5 (bij 1,5m)
Subzaal 18: 60 (normaal) / 20 (bij 1,5m)
Subzaal 17: 45 (normaal) / 15 (bij 1,5m)
Subzaal 16: 35 (normaal) / 12 (bij 1,5m)
Subzaal 15: 100 (normaal) / 35 (bij 1,5m)
Subzaal 14: 50 (normaal) / 17 (bij 1,5m)
Subzaal 13: 40 (normaal) / 16 (bij 1,5m)
Subzaal 12: 65 (normaal) / 21 (bij 1,5m)
Subzaal 11: 25 (normaal) / 8 (bij 1,5m)
Subzaal 10: 25 (normaal) / 8 (bij 1,5m)
Subzaal 9: 75 (normaal) / 25 (bij 1,5m)
Subzaal 8: 60 (normaal) / 20 (bij 1,5m)
Subzaal 7: 50 (normaal) / 17 (bij 1,5m)
Subzaal 6: 80 (normaal) / 26 (bij 1,5m)
Subzaal 5: 150 (normaal) / 50 (bij 1,5m)
Subzaal 4 : 200 (normaal) / 70 (bij 1,5m)
Subzaal 3: 100 (normaal) / 35 (bij 1,5m)
Subzaal 2: 72 (normaal) / 24 (bij 1,5m)
Subzaal 1: 50 (normaal) / 17 (bij 1,5m)
Mini audotorium: 350 (normaal) / 115 (bij 1,5m)
Expohal: 1500 (normaal) / 500 (bij 1,5m)
Auditorium: 2500 (normaal) / 830 (bij 1,5m)

Prijsindicatie Midden Nederland Hallen

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Prijs op aanvraag.

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Ja