Donaties goede doelen
0
2
1
6
7

Locaties

Ben je op zoek naar unieke, bijzondere en inspirerende locaties voor zakelijke bijeenkomsten? Dan ben je hier op het juiste adres. Wij hebben de mooiste locaties die aan maatschappelijk verantwoord ondernemen doen voor je verzameld.

Onze locaties doen méér dan alleen geld verdienen

Bijvoorbeeld door sociaal ondernemerschap (sociale impact locaties), duurzaam werken (duurzame locaties) of het bewaken van cultureel erfgoed (culturele locaties). Het zijn allemaal sfeervolle locaties, met kwaliteit van dienstverlening, vaak gesitueerd op een bijzondere plek.

Evenementenlocaties

Zoek je iets voor een groter evenement? Kijk dan bij de evenementenlocaties voor congreslocaties, eventlocaties, locaties voor manifestaties, feestlocaties, locaties voor festivals, locaties voor meerdaagse bijeenkomsten en locaties voor een personeelsfeest.

Vergaderlocaties

We hebben ook vergaderlocaties. Voor heisessies, hacketons, ruimtes voor workshops & brainstormsessies, teambuilding locaties, trainingslocaties, heidag locaties, locaties voor bedrijfsuitje, locaties voor meerdaagse teamsessies en nog veel meer soorten meetings en vergaderzalen.

Je kunt bij meerdere locaties tegelijk aanvragen of er beschikbaarheid is.

Hier vind je onze vergaderlocaties en locaties voor evenementen:

Of zoek op het handige landkaartje naar een locatie bij jou in de buurt.

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.