DONATIES GOEDE DOELEN 2022
0
1
0
0
5
Natuur

Het Interface Awarehouse vertelt het verhaal van het duurzame productieproces van Interface. Deze tapijtfabriek maakt gebruik van 100% duurzame energie, gebruikt nauwelijks water en produceert geen afval. The Awarehouse is extreem energiezuinig en wordt verwarmd met restwarmte van de fabriek.

De locatie zelf is helemaal circulair. Niet alleen is het een oude fabriek met een nieuwe bestemming, ook de Mission Zero filosofie is toegepast. Alle materialen die geschikt waren voor hergebruik zijn in het nieuwe ontwerp toegepast. En ook de overige materialen en het meubilair zijn gerecycled.

'Dompel je onder in de wereld van duurzaam design'
Scherpenzeel

The Awarehouse (Interface)

Locatie met meerwaarde The Awarehouse (Interface)  in Scherpenzeel
The awarehouse in scherpenzeel van interface locatie met meerwaarde voor natuur_2The awarehouse in scherpenzeel van interface locatie met meerwaarde voor natuur_14The awarehouse in scherpenzeel van interface locatie met meerwaarde voor natuur_3The awarehouse in scherpenzeel van interface locatie met meerwaarde voor natuur_4The awarehouse in scherpenzeel van interface locatie met meerwaarde voor natuur_5The awarehouse in scherpenzeel van interface locatie met meerwaarde voor natuur_6The awarehouse in scherpenzeel van interface locatie met meerwaarde voor natuur_7The awarehouse in scherpenzeel van interface locatie met meerwaarde voor natuur_8The awarehouse in scherpenzeel van interface locatie met meerwaarde voor natuur_10The awarehouse in scherpenzeel van interface locatie met meerwaarde voor natuur_9The awarehouse in scherpenzeel van interface locatie met meerwaarde voor natuurThe awarehouse in scherpenzeel van interface locatie met meerwaarde voor natuur_11The awarehouse in scherpenzeel van interface locatie met meerwaarde voor natuur_12The awarehouse in scherpenzeel van interface locatie met meerwaarde voor natuur_13

Waarom boek je The Awarehouse?

  • Je wilt met je event een duurzaam verhaal vertellen
  • The Awarehouse heeft een inspirerend circulair interieur
  • Het is een multifunctionele locatie, voor grote én kleine bijeenkomsten
  • Centraal gelegen in het midden van het land

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde The Awarehouse (Interface)  in Scherpenzeel

Bij het Awarehouse dompel je je onder in de wereld van duurzaam design. In Scherpenzeel staat een van de meest duurzame tapijtproductielocaties ter wereld: Interface.

Het Awarehouse huist in de oude fabriek van Interface, die circulair is omgetoverd tot een inspirerende locatie.

Multifunctionele ruimtes

De kelder, waar vroeger de haren voor de Heugafelt-tapijttegels werden gewassen, herbergt nu een prachtige theater- en vergaderruimte. Overal word je geïnspireerd door de duurzaamheidsgedachten van de tapijtfabrikant.

Er is een theater, waar je wel tot 250 mensen kunt ontvangen. Maar ook voor een kleinere meeting is deze locatie heel geschikt. Alle ruimtes beschikken over de meest moderne techniek om je bijeenkomst tot een succes te maken.

Ervaringen delen

Interface deelt graag de kennis die ze hebben over design, duurzaamheid en innovatie. Een rondleiding door de fabriek is ook mogelijk, zodat jouw gasten kunnen zien hoe tapijttegels gemaakt worden en hoe de Mission Zero in de praktijk werkt.

Adresgegevens

The Awarehouse (Interface) Industrielaan 15 3925BD Scherpenzeel Provincie Gelderland

Zaalcapaciteit The Awarehouse (Interface)

(theateropstelling)
Green Room: 4 (normaal) / 2 (bij 1,5m)
Rainbow Room: 8 (normaal) / 4 (bij 1,5m)
Glassbox: 30 (normaal) / 15 (bij 1,5m)
Anfitheatro: 45 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Piazza: 200 (normaal) / 50 (bij 1,5m)

Prijsindicatie The Awarehouse (Interface)

Je betaalt nooit meer dan dat je rechtstreeks boekt. Zaalhuur grootste zaal per dagdeel: € 600,00, kleine zaal voor € 150,00. Lunch vanaf 16,50 p.p.

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Ja