DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
3
1
3

Duurzame vergaderlocatie

Duurzame vergaderlocatie op een bijzondere plek

Graag vergaderen en geïnspireerd raken op een duurzame vergaderlocatie? Locaties met meerwaarde maakt het je makkelijk en heeft ze voor je verzameld op ons overzichtelijke platform. Deze locaties onderscheiden zich doordat ze zich niet alleen richten op geld verdienen, maar ook een maatschappelijke meerwaarde hebben. Zo vind je op ons platform culturele locaties, natuur locaties en sociale locaties. Help mee de wereld een beetje mooier te maken en boek hier je duurzame vergaderlocatie.

Zoek specifiek naar een duurzame locatie:

Duurzame vergaderlocaties een podium geven

Onze duurzame vergaderlocaties doen meer dan alleen geld verdienen. Maar iets bijzonders doen heeft een prijskaartje en hierdoor blijft er minder over voor de marketing. Om ervoor te zorgen dat ze niet over het hoofd worden gezien, geeft dit platform ze het podium dat ze verdienen. Zo vind je eenvoudig een duurzame vergaderlocatie zonder dat je hier een toeslag voor betaalt. En we gaan zelfs nog een stapje verder, want voor elke aanvraag en boeking komt er extra geld vrij voor het goede doel! Tussen onze natuur, culturele en sociale locaties vind je ongetwijfeld een locatie die je aanspreekt.

Sociale locaties

Deze duurzame vergaderlocaties staan in het teken van sociaal ondernemerschap en bieden zo een positieve bijdrage aan de maatschappij. Dit doen ze bijvoorbeeld door mensen met een handicap een werkplek te bieden. Maar ook andere groepen met een afstand tot de arbeidsmarkt vinden hier werk of een plek om ervaring op te doen.

Culturele locaties

Geef je evenement een creatieve of historische vibe op één van onze culturele locaties. Deze zijn gevestigd in cultureel erfgoed of bieden een plek aan bijvoorbeeld startende kunstenaars. Dit wordt bekostigd met het verhuren van duurzame vergaderlocaties waardoor deze culturele locaties voort kunnen bestaan

Natuur locaties

Ook de natuur speelt bij een aantal van onze duurzame vergaderlocaties een belangrijke rol. Wat dacht je van innovatieve locaties met de modernste snufjes op het gebied van energiebesparing? Of van natuur locaties waar het voedsel volledig ecologisch wordt verbouwd? Vind hier ook locaties die circulair werken.

Locaties met Meerwaarde: vergader met sociale impact

Bij ons vind je niet alleen de meest bijzondere, unieke en inspirerende vergaderlocaties. Je kunt ook altijd rekenen op de volgende extra's:

  • Kwaliteit van dienstverlening, sfeer en een bijzondere plek.
  • Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt.​
  • Unieke sfeer door de meerwaarde voor natuur, cultuur of mens
  • Met elke aanvraag worden goede doelen gesteund.
  • Een bijzondere locatie die maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Meer weten over duurzame vergaderlocaties?

Heb je een leuke vergaderlocatie gezien waar je meer over wilt weten? Klik dan op de paarse button, dan word je doorgestuurd naar ons contactformulier. Hier vraag je eenvoudig een offerte aan en je kunt er al je vragen en opmerkingen kwijt. Zo sta je rechtstreeks in verbinding met de vergaderlocatie, die vaak dezelfde dag nog contact met je opneemt.