Donaties goede doelen 2022
0
0
4
8
1

Utrecht The Colour Kitchen Zuilen

Locatie met meerwaarde The Colour Kitchen Zuilen in Utrecht
MensCultuur

The Colour Kitchen geeft mensen een nieuwe kans op de arbeidsmarkt, door ze op te leiden voor een baan in de horeca. Dat doen ze goed, want maar liefst 60% van hun leerlingen stroomt door naar een vervolgopleiding of baan.
‘Samen maken we het verschil!’


The Colour Kitchen is een bijzonder sfeervolle locatie, gevestigd in een jaren '30 schooltje in Zuilen. Er is een professionele theaterzaal, waar je elk denkbare voorstelling of presentatie kunt geven. De catering is erg lekker en origineel met veel wereldse gerechten, geïnspireerd door leerlingen met diverse culturele achtergronden.

Ben je op zoek naar een niet te formele en inspirerende plek, dan moet je hier zijn!

Gastvrijheid

The Colour Kitchen is ook een restaurant en dat merk je. Het bruist als je binnenkomt en gastvrijheid staat hoog in het vaandel. De theaterzaal heeft een podium, groot scherm en theaterlicht- en geluid. De kleinere Christinazaal leent zich ook prima voor presentaties. Daarnaast zijn er nog een aantal subzalen/ruimtes met mooi daglicht. Deze kun je huren voor kleinere bijeenkomsten of vergaderingen, maar ook heel goed inzetten voor niet-plenaire onderdelen van je programma.

Goede bereikbaarheid

In overleg is er veel mogelijk. Bij goed weer kun je ook gebruik maken van het terras. In de winter verwelkom je de gasten met sfeervolle vuurkorven. The Colour Kitchen ligt in Zuilen, dus niet midden in de stad. De aanrijroute is makkelijk, er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het gebouw en het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je Colour Kitchen Zuilen?

  • centraal in het land, goed bereikbaar met auto en OV
  • historisch schoolgebouw
  • leeromgeving voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt
  • hip en sfeervol restaurant met heerlijk en eerlijk eten
  • grote professionele theaterzaal 
  • verschillende zalen met daglicht, veel mogelijkheden
  • terras buiten


The colour kitchen zuilen utrecht met meerwaarde voor mens en cultuur_18The colour kitchen zuilen utrecht met meerwaarde voor mens en cultuur_13The colour kitchen zuilen utrecht met meerwaarde voor mens en cultuur_9The colour kitchen zuilen utrecht met meerwaarde voor mens en cultuur_3The colour kitchen zuilen utrecht met meerwaarde voor mens en cultuur_8The colour kitchen zuilen utrecht met meerwaarde voor mens en cultuur_17The colour kitchen zuilen utrecht met meerwaarde voor mens en cultuur_7The colour kitchen zuilen utrecht met meerwaarde voor mens en cultuur_2The colour kitchen zuilen utrecht met meerwaarde voor mens en cultuur_10The colour kitchen zuilen utrecht met meerwaarde voor mens en cultuur_6Colour kitchen utrecht opleiden entree bijeenkomst catering locatie theaterThe colour kitchen zuilen utrecht met meerwaarde voor mens en cultuur_11The colour kitchen zuilen utrecht met meerwaarde voor mens en cultuur_5The colour kitchen zuilen utrecht met meerwaarde voor mens en cultuur_12The colour kitchen zuilen utrecht met meerwaarde voor mens en cultuurThe colour kitchen zuilen utrecht met meerwaarde voor mens en cultuur_14The colour kitchen zuilen utrecht met meerwaarde voor mens en cultuur_15The colour kitchen zuilen utrecht met meerwaarde voor mens en cultuur_4The colour kitchen zuilen utrecht met meerwaarde voor mens en cultuur_16Colour kitchen utrecht theater opleiden event bijeenkomst catering leerling


Adresgegevens

The Colour Kitchen Zuilen
Prinses Christinalaan 1
3554JK Utrecht

Provincie Utrecht

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Café/bar: 60 (normaal) / 14 (bij 1,5m)
Restaurant: 40 (normaal) / 23 (bij 1,5m)
Foyer rechts: 125 (normaal) / 40 (bij 1,5m)
2x(vergader)lokaal: 40 (normaal) / 14 (bij 1,5m)
Christinazaal: 100 (normaal) / 30 (bij 1,5m)
Theaterzaal: 250 (normaal) / 66 (bij 1,5m)

Prijsindicatie

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur van € 170,00 tot € 1345,00 per dagdeel (theaterzaal), vergaderarrangement 24,50 per persoon

Opladen elektrische auto

Ja