DONATIES GOEDE DOELEN
0
4
4
3
8
Mens, Cultuur

The Colour Kitchen geeft mensen een nieuwe kans op de arbeidsmarkt, door ze op te leiden voor een baan in de horeca. Dat doen ze goed, want maar liefst 60% van hun leerlingen stroomt door naar een vervolgopleiding of baan.

Daarbij hebben ze een bijzondere samenwerking met het naastgelegen theater. Hier vinden diverse culturele gezelschappen onderdak.

Een dikke plus voor mens en cultuur!

‘Samen maken we het verschil!’
Utrecht

The Colour Kitchen Zuilen

Locatie met meerwaarde The Colour Kitchen Zuilen in Utrecht
The colour kitchen zuilen utrecht met meerwaarde voor mens en cultuur_18The colour kitchen zuilen utrecht met meerwaarde voor mens en cultuur_13The colour kitchen zuilen utrecht met meerwaarde voor mens en cultuur_9The colour kitchen zuilen utrecht met meerwaarde voor mens en cultuur_3The colour kitchen zuilen utrecht met meerwaarde voor mens en cultuur_8The colour kitchen zuilen utrecht met meerwaarde voor mens en cultuur_17The colour kitchen zuilen utrecht met meerwaarde voor mens en cultuur_7The colour kitchen zuilen utrecht met meerwaarde voor mens en cultuur_2The colour kitchen zuilen utrecht met meerwaarde voor mens en cultuur_10The colour kitchen zuilen utrecht met meerwaarde voor mens en cultuur_6Colour kitchen utrecht opleiden entree bijeenkomst catering locatie theaterThe colour kitchen zuilen utrecht met meerwaarde voor mens en cultuur_11The colour kitchen zuilen utrecht met meerwaarde voor mens en cultuur_5The colour kitchen zuilen utrecht met meerwaarde voor mens en cultuur_12The colour kitchen zuilen utrecht met meerwaarde voor mens en cultuurThe colour kitchen zuilen utrecht met meerwaarde voor mens en cultuur_14The colour kitchen zuilen utrecht met meerwaarde voor mens en cultuur_15The colour kitchen zuilen utrecht met meerwaarde voor mens en cultuur_4The colour kitchen zuilen utrecht met meerwaarde voor mens en cultuur_16Colour kitchen utrecht theater opleiden event bijeenkomst catering leerling

Waarom boek je Colour Kitchen Zuilen?

  • centraal in het land, goed bereikbaar met auto en OV
  • historisch schoolgebouw
  • leeromgeving voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt
  • hip en sfeervol restaurant met heerlijk en eerlijk eten
  • grote professionele theaterzaal 
  • verschillende zalen met daglicht, veel mogelijkheden
  • terras buiten
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde The Colour Kitchen Zuilen in Utrecht

The Colour Kitchen is een bijzonder sfeervolle locatie, gevestigd in een jaren '30 schooltje in Zuilen. Er is een professionele theaterzaal, waar je elk denkbare voorstelling of presentatie kunt geven. De catering is erg lekker en origineel met veel wereldse gerechten, geïnspireerd door leerlingen met diverse culturele achtergronden.

Ben je op zoek naar een niet te formele en inspirerende plek, dan moet je hier zijn!

Gastvrijheid bij The Colour Kitchen

The Colour Kitchen is ook een restaurant en dat merk je. Het bruist als je binnenkomt en gastvrijheid staat hoog in het vaandel. De theaterzaal heeft een podium, groot scherm en theaterlicht- en geluid. De kleinere Christinazaal leent zich ook prima voor presentaties. Daarnaast zijn er nog een aantal subzalen/ruimtes met mooi daglicht. Deze kun je huren voor kleinere bijeenkomsten of vergaderingen, maar ook heel goed inzetten voor niet-plenaire onderdelen van je programma.

Goede bereikbaarheid Colour Kitchen Utrecht

In overleg is er veel mogelijk. Bij goed weer kun je ook gebruik maken van het terras. In de winter verwelkom je de gasten met sfeervolle vuurkorven. The Colour Kitchen ligt in Zuilen, dus niet midden in de stad. De aanrijroute is makkelijk, er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het gebouw en het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Adresgegevens

The Colour Kitchen Zuilen Prinses Christinalaan 1 3554JK Utrecht Provincie Utrecht

Zaalcapaciteit The Colour Kitchen Zuilen

(theateropstelling)
Café/bar: 60 (normaal) / 14 (bij 1,5m)
Restaurant: 40 (normaal) / 23 (bij 1,5m)
Foyer rechts: 125 (normaal) / 40 (bij 1,5m)
2x(vergader)lokaal: 40 (normaal) / 14 (bij 1,5m)
Christinazaal: 100 (normaal) / 30 (bij 1,5m)
Theaterzaal: 250 (normaal) / 66 (bij 1,5m)

Prijsindicatie The Colour Kitchen Zuilen

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur van € 170,00 tot € 1345,00 per dagdeel (theaterzaal), vergaderarrangement 24,50 per persoon

Opladen elektrische auto

Ja