DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
3
1
3
Mens, Cultuur

Bij The Colour Kitchen maken ze een positieve impact op de samenleving. Met hun professionele horecaconcept creëren ze kansen voor mensen die verder van de arbeidsmarkt staan of zijn geraakt.

Ze geloven namelijk dat elk individu ongekend talent bezit en door hen een kans te bieden om dit talent te ontdekken en te ontwikkelen, bieden wij een springplank naar een betere toekomst: #iedereeneenkans.

Daarbij hebben ze een bijzondere samenwerking met het naastgelegen theater. Hier vinden diverse culturele gezelschappen onderdak.

Een dikke plus voor mens en cultuur!

‘Samen maken we het verschil!’
Utrecht

The Colour Kitchen Zuilen

Locatie met meerwaarde The Colour Kitchen Zuilen in Utrecht
The colour kitchen in utrecht merwaarde voor mens social impact_19The colour kitchen in utrecht merwaarde voor mens social impactThe colour kitchen in utrecht merwaarde voor mens social impact_17The colour kitchen in utrecht merwaarde voor mens social impact_15The colour kitchen in utrecht merwaarde voor mens social impact_24The colour kitchen in utrecht merwaarde voor mens social impact_11The colour kitchen in utrecht merwaarde voor mens social impact_2The colour kitchen in utrecht merwaarde voor mens social impact_4The colour kitchen in utrecht merwaarde voor mens social impact_26The colour kitchen in utrecht merwaarde voor mens social impact_23The colour kitchen in utrecht merwaarde voor mens social impact_5The colour kitchen in utrecht merwaarde voor mens social impact_6The colour kitchen in utrecht merwaarde voor mens social impact_7The colour kitchen in utrecht merwaarde voor mens social impact_8The colour kitchen in utrecht merwaarde voor mens social impact_20The colour kitchen in utrecht merwaarde voor mens social impact_12The colour kitchen in utrecht merwaarde voor mens social impact_13The colour kitchen in utrecht merwaarde voor mens social impact_14The colour kitchen in utrecht merwaarde voor mens social impact_16Colour kitchen zuilen webThe colour kitchen in utrecht merwaarde voor mens social impact_18

Waarom boek je The Colour Kitchen Zuilen?

  • centraal in het land, goed bereikbaar met auto en OV
  • historisch schoolgebouw
  • leeromgeving voor jongeren #iedereeneenkans
  • hip en sfeervol restaurant met heerlijk en eerlijk eten
  • grote professionele theaterzaal 
  • verschillende zalen met daglicht, veel mogelijkheden
  • terras buiten
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde The Colour Kitchen Zuilen in Utrecht

The Colour Kitchen is een bijzonder sfeervolle locatie, gevestigd in een jaren '30 schooltje in Zuilen. Er is een professionele theaterzaal, waar je elk denkbare voorstelling of presentatie kunt geven. De catering is erg lekker en origineel met veel wereldse gerechten, geïnspireerd door leerlingen met diverse culturele achtergronden.

Ben je op zoek naar een niet te formele en inspirerende plek, dan moet je hier zijn!

Gastvrijheid bij The Colour Kitchen

The Colour Kitchen is ook een restaurant en dat merk je. Het bruist als je binnenkomt en gastvrijheid staat hoog in het vaandel. De theaterzaal heeft een podium, groot scherm en theaterlicht- en geluid. De kleinere Christinazaal leent zich ook prima voor presentaties. Daarnaast zijn er nog een aantal subzalen/ruimtes met mooi daglicht. Deze kun je huren voor kleinere bijeenkomsten of vergaderingen, maar ook heel goed inzetten voor niet-plenaire onderdelen van je programma.

Goede bereikbaarheid Colour Kitchen Utrecht

In overleg is er veel mogelijk. Bij goed weer kun je ook gebruik maken van het terras. In de winter verwelkom je de gasten met sfeervolle vuurkorven. The Colour Kitchen ligt in Zuilen, dus niet midden in de stad. De aanrijroute is makkelijk, er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het gebouw en het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Adresgegevens

The Colour Kitchen Zuilen Prinses Christinalaan 1 3554JK Utrecht Provincie Utrecht

Zaalcapaciteit The Colour Kitchen Zuilen

(theateropstelling)
Theaterzaal Zimihc: 240 (normaal) / 66 (bij 1,5m)
Christinazaal: 100 (normaal) / 30 (bij 1,5m)
Foyer Zimihc: 125 (normaal) / 40 (bij 1,5m)
Lokaal 1: 40 (normaal) / 14 (bij 1,5m)
Lokaal 2: 40 (normaal) / 14 (bij 1,5m)
De Beatrix ruimte 1: 40 (normaal) / 14 (bij 1,5m)
De Beatrix ruimte 2: 40 (normaal) / 14 (bij 1,5m)
Zimihc Lokaal Noordeinde : 40

Prijsindicatie The Colour Kitchen Zuilen

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur van € 150,00 tot € 1694,00 per dagdeel (theaterzaal), vergaderarrangement al vanaf 8,25 per persoon

Opladen elektrische auto

Ja