DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
6
1
0

UNIEKE LOCATIES MET EEN VERHAAL

Meer filters toevoegen? Ga dan naar 'Locatie zoeken'

Daar kun je zoeken op plaatsnaam, bezoekers aantallen en nog veel meer.

Ontdek hier unieke event- en vergaderlocaties met een verhaal. Die je vergadering of event meerwaarde geven én een positieve impact hebben op de wereld om ons heen. 

Meer waarde(N) voor Natuur, Cultuur en Mens

Onze locaties dragen bij aan een duurzame toekomst door zich in te zetten voor natuurbehoud, cultureel erfgoed en iets bijzonders doen voor mensen. Met elke boeking worden goede doelen gesteund. Zo maken we met elke bijeenkomst de wereld een beetje mooier.

Sfeervolle kwaliteit op bijzondere plekken

Ervaar de unieke sfeer en kwaliteit van onze eventlocaties, stuk voor stuk gelegen op bijzondere plekken. Of het nu een historisch gebouw, een groene oase, of een artistieke locatie is, onze plekken brengen karakter en betekenis naar jouw evenement.

Snel beschikbaarheid opvragen bij meerdere locaties tegelijk

Bij ons staat gemak voorop. Vraag snel en eenvoudig beschikbaarheid op voor jouw gewenste datum, en ontdek bovendien andere locaties die aan jouw eisen voldoen. Wij maken het eenvoudig om de perfecte plek voor jouw evenement te vinden, of het nu om een vergadering, seminar, of feest gaat.

Directe communicatie, zelf alle afspraken maken

Bij ons heb jij de regie. Maak zelf alle afspraken met de locatie, zonder tussenpersonen. Wij geloven in directe communicatie, zodat jij precies krijgt wat je nodig hebt voor een succesvol evenement. Geen gedoe, gewoon heldere afspraken.

Goede doelen steunen met elke aanvraag

Bij elke aanvraag die je plaatst, steun je automatisch goede doelen. Onze locaties steunen vaak maatschappelijke initiatieven. Dus, terwijl jij jouw evenement plant, draag je ook bij aan positieve veranderingen in de maatschappij.

 

Duurzame keuzes voor unieke Evenementen

Kies voor een evenement met impact. Ontdek de meerwaarde van onze unieke event- en vergaderlocaties, waar jouw bijeenkomst niet alleen bijdraagt aan de kwaliteit van het evenement zelf, maar ook aan een betere wereld. Maak een bewuste keuze voor duurzaamheid, karakter, en positieve verandering bij elke gelegenheid.

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze NIEUWSBRIEF.

Onze locaties hebben een passie voor gastvrijheid en maatschappelijk ondernemen (mvo). Ofwel: ze verzorgen jouw bijeenkomst met meer waarden voor natuur, cultuur en/of mens.

Bij elke boeking steunen wij bovendoen goede doelen. Zo maken we samen met elk event de wereld een beetje mooier!