Donaties goede doelen
0
3
4
5
1

Beekbergen Parc Spelderholt

Locatie met meerwaarde Parc Spelderholt in Beekbergen
Mens

Spelderholt is een landelijke organisatie met een bijzondere missie, die zich richt op het vergroten van de zelfredzaamheid van jongeren tussen 18 en 25 jaar oud met een verstandelijke of andere beperking, veelal schoolverlaters van het ZMLK - VSO.

Deze studenten wonen, werken en leren op het Parc en brengen het geleerde door het lopen van stage op het Parc direct in de praktijk. Het Hotel, Kasteel en het landgoed staan hiervoor tot hun beschikking en zo dragen zij bij aan de dienstverlening van de gasten.

Je kunt de Vrienden van Spelderholt extra steunen. Deze stichting is opgenomen als goed doel van Locaties met Meerwaarde(n). Boek je deze locatie, dan kun je een het geld dat hierbij vrij komt terug doneren aan de stichting (dit is niet verplicht, je mag het ook schenken aan een van onze andere goede doelen). 

Met recht een plus voor ‘MENS’!

'Wij gaan uit van de kracht van ieder mens'

Parc Spelderholt bestaat uit een prachtig kasteel en een modern hotel, gelegen in een mooie bosrijke omgeving. Maar er is meer. Op Parc Spelderholt wonen, leren en werken jongeren met een beperking. Deze bijzondere jongeren in opleiding werken mee met ervaren professionals om van je event een succes te maken. Het geeft jouw evenement extra charme.

Authentiek kasteel 

Parc Spelderholt beschikt over twee accommodaties, met hierin diverse multifunctionele vergaderzalen. Er is het meer dan 100 jaar oude authentieke Kasteel Spelderholt en verderop het moderne Hotel Spelderholt. De zalen bieden ruimte aan groepen van 10 tot 150 personen door vergaderruimtes aan elkaar te koppelen of kleinere vergaderzalen als subzaal te gebruiken voor groepsopdrachten. Bij mooi weer kun je gebruik maken van het terras.

Toegankelijk hotel

Door de overnachtingsmogelijkheden is het hotel is Spelderholt een prima plek voor een twee- of meerdaagse. Het hotel heeft aangepaste faciliteiten voor gasten met fysieke beperkingen. Zo zijn de badkamers rolstoeltoegangelijk en er is een douchestoel aanwezig.

Bijzondere missie

De studenten werken overal mee. Opmerkelijk is dat er over de jaren heen nauwelijks of geen studenten het ontwikkelingstraject voortijdig hebben verlaten. Liefst 50% vindt werk in het normale bedrijfsleven en één op de drie studenten haalt het MBO 1-diploma. En belangrijker, ze hebben allemaal meer zelfvertrouwen, omdat ze hun mogelijkheden hebben ontdekt.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je Parc Spelderholt?

  • prachtig kasteel in een groene omgeving
  • met hotel, erg geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten, rolstoeltoegankelijk
  • de studenten van Spelderholt laten ieders hart smelten
  • professionele dienstverlening voor zakelijke events gegarandeerd
  • je biedt de studenten een leeromgeving waarin ze kunnen groeien


Spelderholt beekbergen locatie met meerwaarde kasteelSpelderholt beekbergen locatie met meerwaarde evenement kasteel2Spelderholt beekbergen locatie met meerwaarde leerlingen2Spelderholt beekbergen locatie met meerwaarde evenement vergaderenSpelderholt beekbergen locatie met meerwaarde leerlingen1Spelderholt beekbergen locatie met meerwaarde cateringSpelderholt beekbergen locatie met meerwaarde catering2Spelderholt beekbergen locatie met meerwaarde evenement brainstormSpelderholt beekbergen locatie met meerwaarde leerlingen3Spelderholt beekbergen locatie met meerwaarde evenement uitstralingSpelderholt beekbergen locatie met meerwaarde evenement vergaderen2Spelderholt beekbergen locatie met meerwaarde evenement vergaderen3Spelderholt beekbergen locatie met meerwaarde evenement verstandelijkSpelderholt beekbergen locatie met meerwaarde evenement weidezichtSpelderholt beekbergen locatie met meerwaarde kasteel hotelSpelderholt beekbergen locatie met meerwaarde hotelSpelderholt beekbergen locatie met meerwaarde leerlingen4Spelderholt beekbergen locatie met meerwaarde kasteel landgoed


Adresgegevens

Parc Spelderholt
Spelderholt 9
7361DA Beekbergen

Provincie Gelderland

INFORMATIE/OFFERTE AANVRAGEN

BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Hotel - Theater: 120 personen
Hotel - Foyer: 90 personen
Kasteel - combinatie Jonkheer-Jonkvrouwkamer: 80 personen
Hotel - Vijverzicht: 35 personen
Kasteel- Kasteelkamer: 70 personen
Hotel - Boszicht: 25 personen
Kasteel - Bibliotheek: 35 personen
Kasteel - terraskamer: 25 personen
Kasteel - Jonkheerkamer: 25 personen
Kasteel - Jonkvrouwkamer: 25 personen
Kasteel Rosariumzicht: 25 personen
Kasteel - Weidezicht: 25 personen
Kasteel - Sequoiazicht: 10 personen
Kasteel - Torenkamer: 10 personen

Prijsindicatie

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur van € 77,00 tot € 225,00 per dagdeel. Vergaderarrangement 8 uur dag & avond € 40,00 per persoon

Bijzonderheden

Locaties met Meerwaarde(n) steunt het goede doel dat is verbonden aan deze locatie: de Spelderholt Academy leidt mensen op met een verstandelijke beperking.