Donaties goede doelen
0
2
1
1
1

Beekbergen Parc Spelderholt

Locatie met meerwaarde Parc Spelderholt in Beekbergen
Mens

Spelderholt is een landelijke organisatie met een bijzondere missie, die zich richt op het vergroten van de zelfredzaamheid van jongeren tussen 18 en 25 jaar oud met een verstandelijke of andere beperking, veelal schoolverlaters van het ZMLK - VSO.

Deze studenten wonen, werken en leren op het Parc en brengen het geleerde door het lopen van stage op het Parc direct in de praktijk. Het Hotel, Kasteel en het landgoed staan hiervoor tot hun beschikking en zo dragen zij bij aan de dienstverlening van de gasten.

Met recht een plus voor ‘mens’!

'Wij gaan uit van de kracht van ieder mens'

Parc Spelderholt bestaat uit een prachtig kasteel en een modern hotel, gelegen in een mooie bosrijke omgeving. Maar er is meer. Op Parc Spelderholt wonen, leren en werken jongeren met een beperking. Deze bijzondere jongeren in opleiding  werken ook mee en geven jouw evenement extra charme.

Parc Spelderholt beschikt over twee accommodaties, met hierin diverse multifunctionele vergaderzalen. Er is het meer dan 100 jaar oude authentieke Kasteel Spelderholt en verderop het moderne Hotel Spelderholt. De zalen bieden ruimte aan groepen van 10 tot 150 personen door vergaderruimtes aan elkaar te koppelen of kleinere vergaderzalen als subzaal te gebruiken voor groepsopdrachten. Bij mooi weer kun je gebruik maken van het terras.
Door de overnachtingsmogelijkheden in het hotel is Spelderholt een prima plek voor een twee- of meerdaagse.

Bijzondere missie
De studenten werken overal mee. Opmerkelijk is dat er over de jaren heen nauwelijks of geen studenten het ontwikkelingstraject voortijdig hebben verlaten. Liefst 50% vindt werk in het normale bedrijfsleven en één op de drie studenten haalt het MBO 1-diploma. En belangrijker, ze hebben allemaal meer zelfvertrouwen, omdat ze hun mogelijkheden hebben ontdekt.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk!

Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund
Parc Spelderholt in BeekbergenParc Spelderholt in BeekbergenParc Spelderholt in BeekbergenParc Spelderholt in BeekbergenParc Spelderholt in BeekbergenParc Spelderholt in BeekbergenParc Spelderholt in BeekbergenParc Spelderholt in BeekbergenParc Spelderholt in BeekbergenParc Spelderholt in BeekbergenParc Spelderholt in BeekbergenParc Spelderholt in BeekbergenParc Spelderholt in BeekbergenParc Spelderholt in BeekbergenParc Spelderholt in BeekbergenParc Spelderholt in BeekbergenParc Spelderholt in BeekbergenParc Spelderholt in Beekbergen


Adresgegevens

Parc Spelderholt
Spelderholt 9
7361DA Beekbergen

Provincie Gelderland

INFORMATIE/OFFERTE AANVRAGEN

BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit

Hotel - Theater: 120 personen
Hotel - Foyer: 90 personen
Kasteel - combinatie Jonkheer-Jonkvrouwkamer: 80 personen
Hotel - Vijverzicht: 35 personen
Kasteel- Kasteelkamer: 70 personen
Hotel - Boszicht: 25 personen
Kasteel - Bibliotheek: 35 personen
Kasteel - terraskamer: 25 personen
Kasteel - Jonkheerkamer: 25 personen
Kasteel - Jonkvrouwkamer: 25 personen
Kasteel Rosariumzicht: 25 personen
Kasteel - Weidezicht: 25 personen
Kasteel - Sequoiazicht: 10 personen
Kasteel - Torenkamer: 10 personen

Prijsindicatie

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur van € 77,00 tot € 225,00 per dagdeel. Vergaderarrangement 8 uur dag & avond € 40,00 per persoon

Bijzonderheden

Locaties met Meerwaarde(n) steunt het goede doel dat is verbonden aan deze locatie: de Spelderholt Academy leidt mensen op met een verstandelijke beperking.