Donaties goede doelen 2022
0
0
4
8
1

Beekbergen Parc Spelderholt

Locatie met meerwaarde Parc Spelderholt in Beekbergen
Mens

Spelderholt is een landelijke organisatie met een bijzondere missie, die zich richt op het vergroten van de zelfredzaamheid van jongeren tussen 18 en 25 jaar oud met een verstandelijke of andere beperking, veelal schoolverlaters van het ZMLK - VSO.

Deze studenten wonen, werken en leren op het Parc en brengen het geleerde door het lopen van stage op het Parc direct in de praktijk. Het Hotel, Kasteel en het landgoed staan hiervoor tot hun beschikking en zo dragen zij bij aan de dienstverlening van de gasten.

Je kunt de Vrienden van Spelderholt extra steunen. Deze stichting is opgenomen als goed doel van Locaties met Meerwaarde(n). Boek je deze locatie, dan kun je een het geld dat hierbij vrij komt terug doneren aan de stichting (dit is niet verplicht, je mag het ook schenken aan een van onze andere goede doelen). 

Met recht een plus voor ‘MENS’!

'Wij gaan uit van de kracht van ieder mens'

Hotel  &  Kasteel Spelderholt is een inspirerende vergaderlocatie gelegen op een rustgevend landgoed in een prachtig bosrijke omgeving. Maar er is meer. Op Parc Spelderholt wonen, leren en werken jongeren met een beperking. Deze gemotiveerde studenten zijn gepassioneerde horecaprofessionals en zorgen voor een onvergetelijke zakelijke bijeenkomst. Het geeft jouw evenement extra charme.

Authentiek kasteel 

Parc Spelderholt beschikt over twee accommodaties, met hierin diverse multifunctionele vergaderzalen. Er is het meer dan 100 jaar oude authentieke Kasteel Spelderholt en verderop het moderne Hotel Spelderholt. De zalen bieden ruimte aan groepen van 10 tot 150 personen door vergaderruimtes aan elkaar te koppelen of kleinere vergaderzalen als subzaal te gebruiken voor groepsopdrachten. Bij mooi weer kun je gebruik maken van het terras.

Toegankelijk hotel

Hotel & Kasteel Spelderholt is ideaal voor een korte vergadering, originele teambuilding of meerdaags congres.Door de overnachtingsmogelijkheden is het hotel is Spelderholt een prima plek voor een twee- of meerdaagse. De unieke ligging op landgoed Spelderholt biedt volop mogelijkheden voor ontspannen en sportieve activiteiten. Geniet in alle rust van het riante landgoed en de kasteeltuin of een smakelijke lunch op ons sfeervolle buitenterras. Maak een heerlijke wandeling of fietstocht door de prachtige bossen en langs de uitgestrekte heidevelden in onze directe omgeving. Ontdek de mooie natuur en spot de wilde dieren van de Veluwe. Het hotel heeft aangepaste faciliteiten voor gasten met fysieke beperkingen. Zo zijn de badkamers rolstoeltoegangelijk en er is een douchestoel aanwezig.

Bijzondere missie

Spelderholt biedt studenten met een (licht) verstandelijke beperking een prettige leeromgeving waarin zij de kans krijgen om hun zelfredzaamheid te vergroten. Begeleid door professionals leren de studenten van Academie Spelderholt tijdens een 3-jarig ontwikkelingstraject onder meer de gastvrije kneepjes van het vak. Hierdoor dragen niet alleen onze medewerkers, maar ook al onze gasten (in)direct bij aan de persoonlijke groei en ontwikkeling van de studenten. De studenten zorgen voor een ongedwongen sfeer en geven een extra dimensie aan elke zakelijke bijeenkomst. Onthaasten en ontstressen gaat als vanzelf bij Hotel & Kasteel Spelderholt. 

De studenten werken overal mee. Opmerkelijk is dat er over de jaren heen nauwelijks of geen studenten het ontwikkelingstraject voortijdig hebben verlaten. Liefst 50% vindt werk in het normale bedrijfsleven en één op de drie studenten haalt het MBO 1-diploma. En belangrijker, ze hebben allemaal meer zelfvertrouwen, omdat ze hun mogelijkheden hebben ontdekt.

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je Parc Spelderholt?

  • prachtig kasteel in een groene omgeving
  • veel mogelijkheden voor buitenactiviteiten
  • met hotel, erg geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten, rolstoeltoegankelijk
  • de studenten van Spelderholt laten ieders hart smelten
  • professionele dienstverlening voor zakelijke events gegarandeerd
  • je biedt de studenten een leeromgeving waarin ze kunnen groeien


Vergaderrumte bij kasteel spelderholt in beekbergen locatie met meer waarden voor mensSpelderholt beekbergen locatie met meerwaarde leerlingen2Spelderholt beekbergen locatie met meerwaarde kasteel hotelGezellig zitje in kasteel spelderholt in beekbergen locatie met meer waarden voor mensTheater in hotel van kasteel spelderholt in beekbergen locatie met meer waarden voor mensHotelkamer van kasteel spelderholt in beekbergen locatie met meer waarden voor mensHotelkamer van kasteel spelderholt locatie met meer waarden voor mensKasteelkamer in kasteel spelderholt in beekbergen locatie met meer waarden voor mensLekkernijen in kasteel spelderholt in beekbergen locatie met meer waarden voor mensBuiten zitje bij het hotel van kasteel spelderholt in beekbergen locatie met meer waarden voor mensTheateropstelling bij kasteel spelderholt locatie met meer waarden voor mensDe prinsenkamer van kasteel spelderholt locatie met meer waarden voor mensKasteel spelderholt in beekbergen locatie met meer waarden voor mensRestaurant bij het hotel van kasteel spelderholt in beekbergen locatie met meer waarden voor mensSpelderholt beekbergen locatie met meerwaarde evenement kasteel2Spelderholt beekbergen locatie met meerwaarde catering2Spelderholt beekbergen locatie met meerwaarde leerlingen3Spelderholt beekbergen locatie met meerwaarde kasteel landgoed


Adresgegevens

Parc Spelderholt
Spelderholt 9
7361DA Beekbergen

Provincie Gelderland

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Hotel - Theater: 120 (normaal) / 40 (bij 1,5m)
Hotel - Foyer: 90 (normaal) / 30 (bij 1,5m)
Kasteel - combinatie Jonkheer-Jonkvrouwkamer: 80 (normaal) / 25 (bij 1,5m)
Hotel - Vijverzicht: 30 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Kasteel- Kasteelkamer: 60 (normaal) / 20 (bij 1,5m)
Hotel - Boszicht: 25 (normaal) / 8 (bij 1,5m)
Kasteel - Prinsenkamer: 35 (normaal) / 11 (bij 1,5m)
Kasteel - Jonkheerkamer: 40 (normaal) / 13 (bij 1,5m)
Kasteel - Jonkvrouwkamer: 35 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Kasteel Rosariumzicht: 30 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Kasteel - Weidezicht: 25 (normaal) / 8 (bij 1,5m)
Kasteel - Sequoiazicht: 12 (normaal) / 4 (bij 1,5m)
Kasteel - Torenkamer: 16 (normaal) / 5 (bij 1,5m)

Prijsindicatie

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur van € 100,00 per dagdeel. Vergaderarrangement vanaf € 32,50 per persoon

Bijzonderheden

Locaties met Meerwaarde(n) steunt het goede doel dat is verbonden aan deze locatie: de Spelderholt Academy leidt mensen op met een verstandelijke beperking.

Opladen elektrische auto

Nee