Donaties goede doelen
0
3
0
7
8

Meer waarden 

Onze locaties doen méér dan alleen geld verdienen. Bijvoorbeeld door sociaal ondernemerschap, duurzaam werken of het bewaken van cultureel erfgoed.

Dat noemen wij 'meer waarden voor mens, natuur en cultuur'. Het zijn allemaal inspirerende toplocaties, die maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen: het streven naar economisch handelen dat zich richt op winst voor mens, maatschappij en milieu. Dit maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) creëert waarde op ecologisch, sociaal en economisch gebied: de 3P’s van Planet, People en Profit.

Een Locatie met Meerwaarde(n) word je niet zo maar. Lees hier onze criteria.

Cultuur
Met meer waarden voor cultuur bedoelen we dat de locatie een maatschappelijke en/of culturele functie heeft voor de omgeving. Bijvoorbeeld (inter)culturele ontmoetingen organiseert of mensen uit alle lagen van de samenleving verbindt in een wijk of stad. Of gevestigd is in cultureel erfgoed, dat zonder events niet kan bestaan.


Mens
Meer waarden voor 'mens' betekent sociaal ondernemerschap, waarbij ruimte wordt geboden aan stagiaires, jongeren in leerwerk trajecten of mensen die moeite hebben (weer) op de arbeidsmarkt te komen, bijvoorbeeld met een arbeidsbeperking. 
Natuur
Meer waarden voor natuur wil zeggen dat de locatie extra duurzaam werkt (bijvoorbeeld CO2-neutraal is) of bijzonder aandacht heeft voor milieu en natuur.Deze inspirerende en sfeervolle toplocaties vind je op deze website. Bekijk ze allemaal en vraag gelijk informatie aan. 

* Voor elke informatie- of offerte-aanvraag doneren we 1 euro aan onze goede doelen (let maar op de teller rechtsbovenin). Met elke boeking komt er een groter bedrag vrij voor goede doelen.