DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
0
1
4

Met meer waarden meer glans

Blog & inspiratie

Mensen vragen mij wel eens waar de (n) voor staat in ‘Locaties met Meerwaarde(n)’. Is het niet verwarrend? Nou, dat leg ik graag uit. Het is namelijk precies dat eigenwijze n’netje wat ons onderscheidt van andere locatiewebsites.

Waarom ga jij buiten de deur voor een vergadering, heidag of event? Dat doe je omdat een externe locatie je bijeenkomst een bepaalde meerwaarde geeft. Je huurt ruimte of faciliteiten die je zelf niet hebt, je wilt jouw gasten culinair verwennen, de omgeving is prachtig en je wilt er lekker even uit zijn. Of omdat je een bepaalde sfeer wilt creëren, die goed is voor de creativiteit of flow en jouw verhaal goed over het voetlicht brengt. 

Daaraan voldoen al onze locaties allemaal. Stuk voor stuk professioneel, met uitstraling en vaak prachtig gelegen. Maar meerwaarde is niet hetzelfde als ‘meer waarden’.  Dat laatste staat eigenlijk voor een bepaalde intentie, intrinsieke waarden. Onze locaties doen méér dan alleen geld verdienen. Bijvoorbeeld door sociaal ondernemerschap, duurzaam werken of het bewaken van cultureel erfgoed. Het zijn ondernemers met een passie. En het mooie is: die passie voor cultuur, natuur of mensen heeft zijn weerslag op hun hele organisatie en dus ook op de uitstraling van de locatie.

Vergelijk het met de sporter die wil winnen voor de medaille, of de sporter die een berg op fietst om geld in te zamelen voor zijn zieke broer. Meer waarden maken een verhaal mooier. Gelukkig zijn er steeds meer locaties met meer waarden, die maatschappelijk ondernemen net zo belangrijk vinden als het bieden van een unieke plek, gastheerschap en kwaliteit van dienstverlening. En het mooie is, dat jij de verhalen van deze locaties kunt koppelen aan de boodschap die jij wilt vertellen. Met meer waarden meer glans. Dus dat eigenwijze n’netje, is eigenlijk heel logisch. 

 

Meer nieuws
Reacties

Schrijf een reactie

Zal niet zichtbaar op website zijn.

Bedankt voor je reactie

Je reactie is geplaatst.