DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
5
6
0

JOUW LOCATIE HIER?

BE GOOD AND TELL IT

Een goed verhaal vertel je samen!

Je kunt natuurlijk zelf vertellen hoe jouw locatie maatschappelijk onderneemt. Hoe duurzaam jullie zijn, sociaal en inclusief. Hoe jouw bedrijfsvoering een steentje zijn steentje bijdraagt aan een mooiere samenleving, of het behouden van cultuurhistorie. Maar het is nóg effectiever wanneer anderen dat over je zeggen, tegen het juiste publiek.

Laat ons jullie verhaal vertellen. Dan zeggen we er ook gelijk bij hoe mooi en prettig samenkomen het bij jullie is. Hoe fijn de locatie gelegen is en wat de verschillende mogelijkheden zijn om bij jullie een bijeenkomst te organiseren. Samen hebben we een mooi bereik van klant-boekers die een bijzondere locatie zoeken, met meerwaarde voor natuur, mens en cultuur.

Niet elke locatie is een Locatie met Meerwaarde(N). We bewaken dit concept streng, zodat onze boekers weten wat ze kunnen vinden bij ons. Lees hier onze criteria.    

Als je bij ons op de website staat, praten we minstens één keer per jaar over je in onze nieuwsbrief en twee keer per jaar op onze social media kanalen. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om jouw verhaal en locatie extra onder de aandacht te brengen:

>> Download de mediakit 2024

Neem contact met ons op voor een aanbod op maat.