DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
3
6
0

Vergaderlocaties Utrecht

Vergaderlocaties op een bijzondere plek in Utrecht

Kun je in Utrecht maar geen geschikte vergaderlocaties vinden die maatschappelijk verantwoord ondernemen? Je hebt ze zojuist gevonden! Want Locaties met Meerwaarde heeft al deze bijzondere plekken in en rondom Utrecht voor je verzameld op deze website. In de stad Utrecht of in de hele provincie, heel centraal in het land gelegen.

Vergaderlocaties in Utrecht met een verhaal

Met Locaties met Meerwaarde ben je verzekerd van een unieke vergaderplek met maatschappelijke meerwaarde. Doordat we alle locaties persoonlijk hebben bezocht, hebben we dit met eigen ogen kunnen aanschouwen. Zo vind je op onze website vergaderplekken die over de modernste snufjes op het gebied van energiebesparing beschikken. Maar ook culturele locaties met een creatieve of historische vibe en plaatsen die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek bieden. Hun unieke verhalen vind je in de beschrijving van de vergaderlocaties.

Onze vergaderlocaties bieden allemaal een meerwaarde op het gebied van mens, natuur en/of cultuur. Zo heb je snel een geschikte vergaderlocatie gevonden en bouw je mee aan een mooiere wereld! Of je nu een grote of kleine locatie nodig hebt, je vindt wat je zoekt tussen onze vergaderlocaties in Utrecht. Ontdek ons aanbod en de bijzondere verhalen die erachter schuil gaan. Iets gevonden? Klik dan op de paarse button om contact op te nemen.

Zoek specifiek naar een vergaderlocatie in en rondom Utrecht of bekijk alle locaties.

Bijzondere vergaderlocaties in Utrecht en omgeving

Een vergaderlocatie die maatschappelijk verantwoord onderneemt, sluit naadloos aan bij je eigen bedrijf of organisatie. Maar waar vind je die bijzondere vergaderplek in Utrecht waar ze niet alleen aan hun eigen boterham denken, maar ook aan de wereld om zich heen? Die vraag stelden wij onszelf ook. Daarom zijn we op zoek gegaan en hebben we dit platform gelanceerd om ze beter vindbaar te maken. Grote of kleine vergadering: op deze website vind je in een mum van tijd wat je zoekt.

Boeken via Locaties met Meerwaarde

Boek je via dit platform één van onze vergaderlocaties in Utrecht? Dan help je ons om respect voor mens, natuur en cultuur de norm te maken binnen deze branche. Bovendien kun je altijd rekenen op de volgende voordelen:

  • Unieke sfeer door de meerwaarde voor natuur, cultuur of mens
  • Kwaliteit van dienstverlening, sfeer en een bijzondere plek.
  • Een bijzondere locatie die maatschappelijk verantwoord onderneemt.
  • Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt.‚Äč
  • Met elke aanvraag worden goede doelen gesteund.

Alle duurzame vergaderlocaties op één plek

Op deze verzamelwebsite vind je alle bijzondere vergaderlocaties van Utrecht en omgeving op één plek. Zo vind je snel wat je zoekt en kun je makkelijk vergelijken. Maar naast prettig vergaderen op een bijzondere locatie, lever je zo ook een belangrijke bijdrage aan kun maatschappelijke doel. De passie van deze ondernemers die zich inzetten voor natuur, mens of cultuur werkt inspirerend en biedt je een unieke ervaring. Niet alleen wanneer je wilt vergaderen, maar ook wanneer je een ander event wilt organiseren, zoals een training, borrel, meerdaagse bijeenkomst of festival.

Samen voor een mooiere wereld

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een mooi iets, maar iets bijzonders doen heeft ook een prijskaartje. Hierdoor blijft er minder geld over voor marketing, waardoor deze maatschappelijk betrokken ondernemers vaak onder de radar blijven. Met deze website hebben ze het podium dat ze verdienen. Zo vind je nu eenvoudig pareltjes van vergaderlocaties die voorheen verborgen bleven. Wil jij ze helpen? Boek dan één van deze vergaderlocaties in Utrecht.

Zo werkt ons platform

Wij zetten maatschappelijk verantwoord ondernemende vergaderlocaties in de spotlights om hun manier van werken de standaard te maken. Zo staan ze samen sterk en krijgen ze de aandacht en het bereik dat ze verdienen. Je vindt ze nu eenvoudig op onze website en boekt rechtstreeks bij de vergaderlocaties zelf. Hier rekenen we geen toeslag voor, dus je bent niet duurder uit dan wanneer je hen op een andere manier zou benaderen. Alles wat je hoeft te doen wanneer je een leuke locatie in Utrecht vindt is op de paarse button te klikken.

Bij elke aanvraag en boeking profiteert het goede doel

Door te vergaderen op één van onze vergaderlocaties in Utrecht onderneem je niet alleen verantwoord, er komt ook een bedrag vrij voor het goede doel! Zo doneren we bij elke offerte- en informatieaanvraag één euro en komt daar bij een boeking nog een leuk bedrag bij. Dit kan oplopen tot wel honderd euro afhankelijk van de grootte van de locatie.

Kies zelf het goede doel uit

Het leuke is dat je zelf een goed doel uit kunt zoeken. Je vindt ze op onze goede doelen website, waar je een aantal Nederlandse goede doelen vindt. De meesten zijn kleinschalige projecten die voor een groot deel afhankelijk zijn van giften. Ook een kleine bijdrage is dus van grote waarde voor ze. Doneren doe je met behulp van een code die je voordat je vergadering plaatsvindt van ons ontvangt.

Offerte, aanvullende informatie of direct contact

Heb je een leuke vergaderlocatie in Utrecht gespot en wil je hier meer over weten? Klik dan op de paarse button. Met het contactformulier dat zich opent, kun je voor één of meerdere locaties informatie opvragen, een offerte aanvragen of een verzoek voor direct contact indienen. Je hoeft nooit lang te wachten op een antwoord, want dat krijg je vaak dezelfde dag nog.