Donaties goede doelen 2022
0
0
4
8
1

Utrecht Hofclub Werken & Vergaderen

Locatie met meerwaarde Hofclub Werken & Vergaderen in Utrecht
Mens

De Hofclub Werken en Vergaderen is gevestigd in een pand van UW bedrijven. Door samenwerking met het Utrechtse participatiebedrijf geeft de Hofclub de medewerkers en cliënten van UW een nieuwe uitdaging in de hospitality branche.

De ontvangst, catering en schoonmaak van je evenement of vergadering wordt verzorgd door mensen die aangewezen zijn op beschut werk, of die na een moeilijke periode in hun leven weer stappen richting de arbeidsmarkt zetten. Dat zet meteen een fijne mensgerichte sfeer neer voor je bijeenkomst.

Een dikke plus voor MENS voor deze locatie!

'Werken aan een samenleving waar iedereen meedoet'

Deze locatie doet mee aan de actie 'Reserveren met Meerwaarden': verzet je event kosteloos tot 7 dagen voor de datum. Lees hier de voorwaarden.

 

Het organiseren van een hybride event, livestream of webinar behoort tot de mogelijkheden.  Bekijk het filmpje en Lees hier de corona maatregelen

 

De Hofclub Werken en Vergaderen blinkt uit in gastvrijheid. Vanaf het moment dat je binnenstapt, voel je dat het hier om mensen draait. 

De locatie heeft een vleugel in het gebouw van het Utrechtse participatiebedrijf UW. Een organisatie die mensen met elkaar verbindt en werkt aan een samenleving waarin iedereen meewerkt naar vermogen. Op deze manier wordt er op een unieke manier verbinding gelegd tussen het zakenleven en de maatschappelijk visie waar UW voor staat.

Zakenleven en maatschappelijke visie

De medewerkers van UW zorgen dat je bijeenkomst bij Hofclub Utrecht op rolletjes loopt. Van binnenkomst tot vertrek. De menselijke maat is hier de norm. Je gasten zullen zonder twijfel met een glimlach op hun gezicht naar huis gaan. Iedereen kan zijn werktalent ontwikkelen en heeft plezier in het leven. 

Kleurrijke omgeving

Plezier is ook wat je terugvindt in de inrichting: mooie zalen en meubels in vrolijke kleuren. De zalen zijn van alle moderne faciliteiten voorzien. De locatie is prima bereikbaar en oogt fris. Er is een grote zaal voor evenementen, eventueel kan deze zaal helemaal opengezet worden waardoor ook het informele werkcafé bij de ruimte kan worden betrokken. Daarnaast zijn er drie goede vergaderzalen, die ook gebruikt kunnen worden voor een kleiner event of als aanvulling op uw grote event.

Informeel ontmoeten bij de Hofclub Utrecht

Het werk café van Hofclub Utrecht loopt over in het restaurant van de UW- medewerkers. Gasten en medewerkers komen elkaar zo op een prettige informele manier tegen bij een kopje koffie tijdens breaks of lunch.

Stoelyoga

Voor wie dat leuk vindt, kan een Yogamoment ingelast worden tijdens je bijeenkomst: gewoon met je kleren aan een korte stoelyoga, waarna deelnemers opgefrist en wel aan het tweede deel van je event kunnen beginnen.  

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je de Hofclub?

  • Fijne, frisse werk-, en vergaderlocatie
  • Kleurrijke, positieve, mensgerichte sfeer
  • Je evenement biedt mensen een (leer-)werkplek in de hospitality branche
  • Moderne AV-faciliteiten 
  • Goede en gratis parkeerfaciliteiten


Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_3 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_18 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_6 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_10 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_20 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_11 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_13 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_14 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_9 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_22 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_15 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_16 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_21 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_24 1


Adresgegevens

Hofclub Werken & Vergaderen
Niels Bohrweg 121
3542CA Utrecht

Provincie Utrecht

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Oudegrachtzaal: 25 (normaal) / 12 (bij 1,5m)
Hofzaal: 120 (normaal) / 50 (bij 1,5m)
Domstadzaal: 40 (normaal) / 20 (bij 1,5m)
Utrechtzaal: 20 (normaal) / 10 (bij 1,5m)

Prijsindicatie

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur incl. faciliteiten vanaf € 180,00 per dagdeel, grote zaal € 375,00 per dagdeel. Lunch vanaf 11,95 p.p.

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Nee