DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
6
1
0
Mens

De Hofclub Werken en Vergaderen is gevestigd in een pand van UW bedrijven. Door samenwerking met het Utrechtse participatiebedrijf geeft de Hofclub de medewerkers en cliënten van UW een nieuwe uitdaging in de hospitality branche.

De ontvangst, catering en schoonmaak van je evenement of vergadering wordt verzorgd door mensen die aangewezen zijn op beschut werk, of die na een moeilijke periode in hun leven weer stappen richting de arbeidsmarkt zetten. Dat zet meteen een fijne mensgerichte sfeer neer voor je bijeenkomst.

Een dikke plus voor MENS voor deze locatie!

'Werken aan een samenleving waar iedereen meedoet'
Utrecht

Hofclub Werken & Vergaderen

Locatie met meerwaarde Hofclub Werken & Vergaderen in Utrecht
Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_3 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_18 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_6 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_10 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_20 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_11 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_13 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_14 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_9 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_22 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_15 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_16 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_21 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_24 1

Waarom boek je de Hofclub?

  • Fijne, frisse werk-, en vergaderlocatie
  • Kleurrijke, positieve, mensgerichte sfeer
  • Je evenement biedt mensen een (leer-)werkplek in de hospitality branche
  • Moderne AV-faciliteiten 
  • Goede en gratis parkeerfaciliteiten
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Hofclub Werken & Vergaderen in Utrecht

De Hofclub Werken en Vergaderen blinkt uit in gastvrijheid. Vanaf het moment dat je binnenstapt, voel je dat het hier om mensen draait. 

De locatie heeft een vleugel in het gebouw van het Utrechtse participatiebedrijf UW Werken Werkt. Zij verbinden en ondersteunen mensen die passend werk zoeken en werkgevers die mensen kansen willen bieden.

Op deze manier wordt er op een unieke manier verbinding gelegd tussen het zakenleven en de maatschappelijk visie waar UW voor staat.

Zakenleven en maatschappelijke visie

Het enthousiaste team van de Hofclub zorgt samen met de medewerkers van UW dat je bijeenkomst op rolletjes loopt.

Er zijn vijf vergaderzalen, flexibel in opstelling en daardoor perfect voor een kleiner event, training of als aanvulling op je grote event. Het dakterras is de ultieme plek voor een gezellige (afsluitende) borrel, lunch of barbecue. De mogelijkheden met betrekking tot de catering zijn eindeloos en worden verzorgd in samenwerking met het team van The Colour Kitchen - UW.

Je gasten zullen zonder twijfel met een glimlach op hun gezicht naar huis gaan. Iedereen kan zijn werktalent ontwikkelen en heeft plezier in het leven. 

Kleurrijke omgeving

Plezier is ook wat je terugvindt in de inrichting: mooie zalen en meubels in vrolijke kleuren. De zalen zijn van alle moderne faciliteiten voorzien. De locatie is prima bereikbaar en oogt fris. Er is een grote zaal voor evenementen, eventueel kan deze zaal helemaal opengezet worden waardoor ook het informele werkcafé bij de ruimte kan worden betrokken. 

Informeel ontmoeten bij Hofclub Utrecht

Het werk café van Hofclub Utrecht loopt over in het restaurant van de UW- medewerkers. Gasten en medewerkers komen elkaar zo op een prettige informele manier tegen bij een kopje koffie tijdens breaks of lunch. Het organiseren van een hybride event, livestream of webinar behoort tot de mogelijkheden. Bekijk het filmpje!

Stoelyoga

Voor wie dat leuk vindt, kan een Yogamoment ingelast worden tijdens je bijeenkomst: gewoon met je kleren aan een korte stoelyoga, waarna deelnemers opgefrist en wel aan het tweede deel van je event kunnen beginnen.  

Adresgegevens

Hofclub Werken & Vergaderen Niels Bohrweg 121 3542CA Utrecht Provincie Utrecht

Zaalcapaciteit Hofclub Werken & Vergaderen

(theateropstelling)
Utrechtzaal: 20 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Domstadzaal: 40 (normaal) / 20 (bij 1,5m)
Hofzaal: 120 (normaal) / 50 (bij 1,5m)
Oudegrachtzaal: 25 (normaal) / 12 (bij 1,5m)
Niels Bohrzaal: 20
't Hofje: 8

Prijsindicatie Hofclub Werken & Vergaderen

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur incl. faciliteiten vanaf vanaf € 135,00, grote zaal € 450,00 per dagdeel. Lunch vanaf 11,95 p.p.

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Ja