Donaties goede doelen 2020
0
0
7
5
9

Utrecht Hofclub Werken & Vergaderen

Locatie met meerwaarde Hofclub Werken & Vergaderen in Utrecht
Mens

De Hofclub Werken en Vergaderen is gevestigd in een pand van UW bedrijven. Door samenwerking met het Utrechtse participatiebedrijf geeft de Hofclub de medewerkers en cliënten van UW een nieuwe uitdaging in de hospitality branche.

De ontvangst, catering en schoonmaak van je evenement of vergadering wordt verzorgd door mensen die aangewezen zijn op beschut werk, of die na een moeilijke periode in hun leven weer stappen richting de arbeidsmarkt zetten. Dat zet meteen een fijne mensgerichte sfeer neer voor je bijeenkomst.

Een dikke plus voor MENS voor deze locatie!

'Werken aan een samenleving waar iedereen meedoet'

Deze locatie doet mee aan de actie 'Reserveren met Meerwaarden': verzet je event kosteloos tot 7 dagen voor de datum. Lees hier de voorwaarden.

 

De Hofclub is coronaproof. De hier genoemde zaalcapaciteit is aangepast. Bekijk het filmpje en Lees hier de maatregelen

 

De Hofclub Werken en Vergaderen blinkt uit in gastvrijheid. Vanaf het moment dat je binnenstapt, voel je dat het hier om mensen draait. 

De locatie heeft een vleugel in het gebouw van UW, een organisatie die mensen die passend werk zoeken en werkgevers die dat bieden ondersteunt.

Zakenleven en maatschappelijke visie

De medewerkers van UW zorgen dat je bijeenkomst bij de Hofclub op rolletjes loopt. Van binnenkomst tot vertrek. De menselijke maat is hier de norm. Je gasten zullen zonder twijfel met een glimlach op hun gezicht naar huis gaan. Door de samenwerking van de Hofclub met UW wordt een verbinding gelegd tussen het zakenleven en de maatschappelijke visie waar UW voor staat; werken aan een samenleving waar iedereen meedoet. Zodat iedereen zijn talent kan ontwikkelen en plezier heeft in het leven. 

Kleurrijke omgeving

Plezier is ook wat je terugvindt in inrichting van de Hofclub: mooie zalen en meubels in vrolijke kleuren. De zalen zijn van alle moderne faciliteiten voorzien. De locatie is net nieuw en oogt fris. Er is een grote zaal voor evenementen, eventueel kan deze zaal helemaal opengezet worden waardoor ook het Lounge Cafe bij de ruimte kan worden betrokken. Daarnaast zijn er twee goede vergaderzalen, die ook gebruikt kunnen worden voor een kleiner event. 

Informeel ontmoeten bij de Hofclub

Het Lounge Cafe van de Hofclub loopt over in het restaurant van de medewerkers. Gasten en medewerkers komen elkaar zo op een prettige informele manier tegen bij een kopje koffie tijdens breaks.

Stoelyoga

Voor wie dat leuk vindt, kan een Yogamoment ingelast worden tijdens je bijeenkomst: gewoon met je kleren aan een korte stoelyoga, waarna deelnemers opgefrist en wel aan het tweede deel van je event kunnen beginnen.  

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je de Hofclub?

  • net geopende frisse locatie
  • kleurrijke, positieve, mensgerichte sfeer
  • je evenement biedt mensen een (leer-)werkplek in de hospitality branche
  • moderne AV-faciliteiten 
  • goede parkeerfaciliteiten


Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_3 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_18 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_6 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_10 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_20 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_11 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_13 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_14 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_9 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_22 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_15 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_16 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_21 1Hofclub in utrecht locatie met meerwaarde voor mens_24 1


Adresgegevens

Hofclub Werken & Vergaderen
Niels Bohrweg 121
3542CA Utrecht

Provincie Utrecht

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Hofzaal: 30 personen
Domstadzaal: 14 personen
Utrechtzaal: 7 personen

Prijsindicatie

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur incl. faciliteiten vanaf € 180,00 per dagdeel, grote zaal € 375,00 per dagdeel. Lunch vanaf 12,50 p.p.

Rolstoeltoegankelijk

Ja