DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
3
6
0
Mens, Cultuur

Het pand waar Grytte Bloemenheuvel is gevestigd, is van cultuurhistorische waarde. Het is prachtig gerenoveerd tot deze vergaderlocatie en blijft zo behouden voor de toekomst.

Het pand in Driebergen is ooit gebouwd als burgemeesterswoning en heeft altijd gefungeerd als woonhuis tot de vorige eigenaren er in trokken.

Grytte is meer dan alleen een vergaderlocatie. Het is ook de werkplek van startende ondernemers die iets betekenisvols doen voor hun opdrachtgever. Een impact hub dus. De visie van Grytte op mensen, samenwerken en ondernemen is gericht op het geven van betekenis.

'Wij faciliteren werk met betekenis'
Driebergen-Rijsenburg

Grytte Bloemenheuvel

Locatie met meerwaarde Grytte Bloemenheuvel in Driebergen-Rijsenburg
Achteraanzicht van kleinere vergaderzaal bij grytte bloemenheuvel in driebergenDe achterzijde van cultuurhistorisch gebouw van grytte bloemenheuvel in driebergenVergaderzaal bij grytte bloemenheuvel in driebergenBar van grytte bloemenheuvel in driebergenBuiten overleggen bij grytte bloemenheuvel in driebergenKleinere vergaderzaal bij grytte bloemenheuvel in driebergenVergaderzaal met paarse stoelen bij grytte bloemenheuvel in driebergenBuiten brainstormen bij grytte bloemenheuvel in driebergenCultuurhistorisch gebouw van grytte bloemenheuvel in driebergenBroodjeslunch bij grytte bloemenheuvel in driebergenSalade llunch bij grytte bloemenheuvel in driebergen

Waarom boek je Grytte Bloemenheuvel?

  • De locatie ligt centraal in het land en is heel goed bereikbaar
  • Gelegen op slechts 5 minuten lopen van treinstation Driebergen-Zeist
  • De betekenisvolle visie van Grytte op ondernemen en samenwerking
  • direct en persoonlijk contact met de locatiehost
  • De locatie ligt in een prachtig park
  • De sfeervolle inrichting
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Grytte Bloemenheuvel in Driebergen-Rijsenburg

Grytte Bloemenheuvel is een heerlijke vergaderlocatie, gelegen op een landgoed midden in het groen. De locatie is supergoed bereikbaar: naast de A12 en op steenworp afstand van station Driebergen-Zeist.

Wat je direct opvalt aan Grytte is de sfeer. De inrichting is prachtig: alle ruimtes zijn ingericht met meubels in rustige kleuren en een Skandinavische touch. Het zorgt ervoor dat de ruimtes een zakelijke, maar vooral huiselijke indruk maken. De grootste groepsruimte, de Serre, heeft ook een openhaard! Heerlijk, zo'n vuurtje tijdens bij binnenkomst.

Impact hub Grytte

Grytte is niet alleen vergaderlocatie, het is ook werkplek. Er huizen een aantal startups, die bezig zijn met betekenisvolle opdrachten. Ontmoeting wordt zo goed mogelijk gefaciliteerd en zo inspireren  bezoekers elkaar.

Diverse vergaderzalen Grytte

Grytte beschikt over verschillende ruimtes. Beginnend met een coachkamer geschikt voor 1 op 1 gesprekken. Gevolgd door een vergaderruimte voor 8 personen en een voor 12 personen. In de Serre kun je met 25 personen terecht. Koffie, thee en een scherm zijn altijd inbegrepen. (dit betreft aantallen zonder dat rekeniung wordt gehouden met de 1.5 meter, zie hiervoor de zaalcapaciteit).

De foto's zijn van Hanneke Queens

Adresgegevens

Grytte Bloemenheuvel Hoofdstraat - - 0 3971KA Driebergen-Rijsenburg Provincie Utrecht

Zaalcapaciteit Grytte Bloemenheuvel

(theateropstelling)
Cordes: 12 (normaal) / 4 (bij 1,5m)
Serre: 20 (normaal) / 10 (bij 1,5m)

Prijsindicatie Grytte Bloemenheuvel

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Vanaf €25,- per uur huur je al een vergaderplek, de grootste ruimte huur je al voor € 400,00 per dagdeel.

Opladen elektrische auto

Nee