Donaties goede doelen 2022
0
0
4
8
1

Driebergen-Rijsenburg Grytte Bloemenheuvel

Locatie met meerwaarde Grytte Bloemenheuvel in Driebergen-Rijsenburg
MensCultuur

Het pand waar Grytte Bloemenheuvel is gevestigd, is van cultuurhistorische waarde. Het is prachtig gerenoveerd tot deze vergaderlocatie en blijft zo behouden voor de toekomst.

Grytte is meer dan alleen een vergaderlocatie. Het is ook de werkplek van startende ondernemers die iets betekenisvols doen voor hun opdrachtgever. Een impact hub dus. De visie van Grytte op mensen, samenwerken en ondernemen is gericht op het geven van betekenis.

'Wij faciliteren werk met betekenis'

Deze locatie doet mee aan de actie 'Reserveren met Meerwaarden': verzet je event kosteloos tot 7 dagen voor de datum. Lees hier de voorwaarden.

 

Grytte Bloemenheuvel is een heerlijke vergaderlocatie, gelegen op een landgoed midden in het groen. De locatie is supergoed bereikbaar: naast de A12 en op steenworp afstand van station Driebergen-Zeist.

Wat je direct opvalt aan Grytte is de sfeer. De inrichting is prachtig: met rustige kleuren en een Skandinavische touch. Het zorgt ervoor dat de ruimtes een zakelijke, maar ook huiselijke indruk maken.

Impact hub

Grytte is niet alleen vergaderlocatie, het is ook werkplek. Er huizen een aantal startups, die bezig zijn met betekenisvolle opdrachten. Ontmoeting wordt zo goed mogelijk gefaciliteerd en zo inspireren  bezoekers elkaar.

Diverse vergaderzalen

Grytte beschikt over verschillende ruimtes. Beginnend met een coachkamer geschikt voor 1 op 1 gesprekken. Gevolgd door een vergaderruimte voor 8 personen en een voor 12 personen. In de Serre kun je met 25 personen terecht. Koffie, thee en een scherm zijn altijd inbegrepen. (dit betreft aantallen zonder dat rekeniung wordt gehouden met de 1.5 meter, zie hiervoor de zaalcapaciteit).

De foto's zijn van Hanneke Queens

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je Grytte Bloemenheuvel?

  • De locatie ligt centraal in het land en is heel goed bereikbaar
  • Gelegen op slechts 5 minuten lopen van treinstation Driebergen-Zeist
  • De betekenisvolle visie van Grytte op ondernemen en samenwerking
  • De locatie ligt in een prachtig park
  • De sfeervolle inrichting


Achteraanzicht van kleinere vergaderzaal bij grytte bloemenheuvel in driebergenDe achterzijde van cultuurhistorisch gebouw van grytte bloemenheuvel in driebergenVergaderzaal bij grytte bloemenheuvel in driebergenBar van grytte bloemenheuvel in driebergenBuiten overleggen bij grytte bloemenheuvel in driebergenKleinere vergaderzaal bij grytte bloemenheuvel in driebergenVergaderzaal met paarse stoelen bij grytte bloemenheuvel in driebergenBuiten brainstormen bij grytte bloemenheuvel in driebergenCultuurhistorisch gebouw van grytte bloemenheuvel in driebergenBroodjeslunch bij grytte bloemenheuvel in driebergenSalade llunch bij grytte bloemenheuvel in driebergen


Adresgegevens

Grytte Bloemenheuvel
Hoofdstraat - -23
3971KA Driebergen-Rijsenburg

Provincie Utrecht

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Serre: 20 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Cordes: 12 (normaal) / 4 (bij 1,5m)

Prijsindicatie

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Vanaf €25,- per uur huur je al een vergaderplek, de grootste ruimte huur je al voor € 400,00 per dagdeel.

Opladen elektrische auto

Nee