Donaties goede doelen
0
3
0
7
8

Utrecht Social Impact Factory

Locatie met meerwaarde Social Impact Factory in Utrecht
Mens

The Social Impact Factory is een landelijke hotspot op het gebied van sociaal ondernemerschap.

Het idee ontstond tijdens de Social Enterprise Day 2014 in NUtrecht. Tijdens dit event kwamen heel veel mensen bij elkaar die met hun project of onderneming sociale impact willen realiseren. Wat ze deden werd niet gedreven door een streven naar winst, maar door een wens om oplossingen te vinden voor actuele problemen in de maatschappij.

'Elkaar inspireren en verrijken'

De Social Impact Factory Utrecht is gevestigd in een prachtig monumentaal pand tegenover Tivoli Vredenburg. Deze centraal gelegen locatie is een landelijke hotspot op het gebied van sociaal duurzaam ondernemerschap.

Er zijn werkplekken en innovatielabs, sociale ondernemers ontmoeten en inspireren elkaar. De perfecte omgeving voor een sociaal duurzaam event of bijeenkomst. Op alle drie verdiepingen vind je verschillende meetingspaces, met ieder een eigen uitstraling en grootte. Techniek en catering zijn ook dik in orde en kunnen op maat worden geleverd.

Op de begane grond vind je stadsbrasserie de Utrechter. Normaal sociaal staat er hoog in het vaandel, dat is no-nonsense goed doen voor mens, dier, milieu en de zaak.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Social Impact Factory in UtrechtSocial Impact Factory in UtrechtSocial Impact Factory in UtrechtSocial Impact Factory in UtrechtSocial Impact Factory in UtrechtSocial Impact Factory in UtrechtSocial Impact Factory in UtrechtSocial Impact Factory in UtrechtSocial Impact Factory in UtrechtSocial Impact Factory in UtrechtSocial Impact Factory in UtrechtSocial Impact Factory in UtrechtSocial Impact Factory in UtrechtSocial Impact Factory in UtrechtSocial Impact Factory in UtrechtSocial Impact Factory in UtrechtSocial Impact Factory in UtrechtSocial Impact Factory in UtrechtSocial Impact Factory in UtrechtSocial Impact Factory in UtrechtSocial Impact Factory in UtrechtSocial Impact Factory in Utrecht


Adresgegevens

Social Impact Factory
Vredenburg 40
3511BD Utrecht

Provincie Utrecht

INFORMATIE/OFFERTE AANVRAGEN

BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Sidney: 65 personen
Seoul: 35 personen
Singapore: 35 personen
Berlin: 20 personen
Buenos Aires: 20 personen
Barcelona: 8 personen
San Fransisco: 8 personen
Tallinn: 8 personen
Bejin: 4 personen
Cape Town: 4 personen