Donaties goede doelen
0
3
1
3
5

Soesterberg Kontakt der Kontinenten

Locatie met meerwaarde Kontakt der Kontinenten in Soesterberg
MensCultuurNatuur

Kontakt der Kontinenten is een ontmoetingsplaats voor wereldburgers.Iedereen is welkom, ongeacht afkomst, denkwijze of religie. De missie is om mensen actief en bewust deel laten nemen aan een multiculturele en mondiale samenleving.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vind je hier terug in alle thema's: burgerschap, religie, internationale samenwerking, integratie en milieu. Onder meer door het personeelsbeleid: ze begeleiden jongeren in leerwerktrajecten en in hun multiculturele personeelsbestand vind je ook mensen met een beperking. Duurzaamheid is stevig verankerd in alle processen. En Kontakt der Kontinenten is gehuisvest in cultureel erfgoed: het gedachtegoed van het oude seminarie is nog tot op de dag van vandaag voelbaar. 

Een locatie met meer waarden voor cultuur, mens en natuur!

'We zijn de wereld in het klein'

Kontakt der Kontinenten ligt midden in de natuur, op de Utrechtse Heuvelrug. De historie spat van deze locatie af: het conferentieoord was vroeger een seminarie en centrum voor wereldburgers. Nu is het nog steeds een plek waar mensen uit alle windstreken zich thuis voelen. Menig maatschappelijk- en wereldvraagstuk is tussen deze muren besproken.

Nationale Meeting Award

Persoonlijke gastvrijheid en een intieme, door sommigen omschreven ‘kloosterlijke’ sfeer maken deze locatie uniek. Kontakt der Kontinenten won niet voor niets de Nationale Meeting Award 2016. Ook in 2018 werd de locatie weer genomineerd door hun gasten.

Veel keus in zalen

Het conferentiehotel beschikt over twee gebouwen: het voormalige Missiehuis St. Jan en voormalige Klooster Cenakel. In totaal zijn er 3 congreszalen, 25 vergaderruimtes en 131 hotelkamers. Allen met een eigentijdse inrichting met behoud van het kloosterlijke karakter. De zalen hebben ieder een eigen sfeer, er is veel keuze.

Voor grote en kleine events

Heb je een programma waarbij gasten rouleren over workshops en zalen, dan kan Kontakt der Kontinenten wel meer dan 600 gasten tegelijk ontvangen. Maar ook leent het zich er goed voor om met een kleine groep een intieme bijeenkomst te organiseren.

Werelds eten

In het Missiehuis bevindt zich ook het restaurant ProefLokaal De Wereld. Hier maakt de kok heerlijke eigentijdse gerechten met een wereldse twist. Er wordt zoveel mogelijk met biologische en duurzame producten gewerkt. 

Hotel Kontakt der Kontinenten en sauna

Als hotel heeft Kontakt der Kontinenten een mooie driesterren superior rating. Door de historie van het hotel zijn er veel eenpersoons kamers beschikbaar. Er is een nauwe samenwerking met de naastgelegen sauna, die binnendoor het hotel te bereiken is. Dat maakt het wel heel verleidelijk om nog een paar dagen verblijf aan een zakelijk event vast te knopen.

Bosrijk terrein

Buiten beschikt Kontakt der Kontinenten over een groot bosrijk terrein van 15 hectare. Er is een groot grasveld voor teamactiviteiten en rondom de gebouwen zijn tal van leuke plekjes om er even tussenuit te gaan. Bijvoorbeeld een rondje lopen door het bos, even chillen in een hangmat of brainstormen in een zitzak. Bij Kontakt der Kontinenten ben je echt even ‘van de wereld’! 

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je Kontakt der Kontinenten?

  • schitterende historische zalen
  • een bosrijke omgeving
  • ideale buitenlocatie
  • geschikt voor kleine en grote groepen
  • veel keus in verschillende grootte en sfeer van zalen
  • past bij maatschappelijke en mondiale thema's 
  • duurzame bedrijfsvoering
  • beschikt over hotel en sauna
  • centrale ligging


Kontakt de kontinenten soesterberg locatie met meerwaarde entreeKontakt de kontinenten soesterberg locatie met meerwaarde vergaderen met allureKontakt de kontinenten soesterberg locatie met meerwaarde videKontakt de kontinenten soesterberg locatie met meerwaarde hotelKontakt de kontinenten soesterberg locatie met meerwaarde cultuurKontakt de kontinenten soesterberg locatie met meerwaardeKontakt de kontinenten soesterberg locatie met meerwaarde natuurKontakt de kontinenten soesterberg locatie met meerwaarde vergaderen lichtKontakt de kontinenten soesterberg kapel kerkKontakt de kontinenten soesterberg locatie met meerwaarde entree mvo festivalKontakt de kontinenten soesterberg locatie met meerwaarde koffieKontakt de kontinenten soesterberg locatie met meerwaarde duurzaamKontakt de kontinenten soesterberg locatie met meerwaarde kloosterKontakt de kontinenten soesterberg locatie met meerwaarde terrasKontakt de kontinenten soesterberg locatie met meerwaarde vergaderen


Greenkey locatie

Adresgegevens

Kontakt der Kontinenten
Amersfoortsestraat 20
3769AS Soesterberg

Provincie Utrecht

INFORMATIE/OFFERTE AANVRAGEN

BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

St Janzaal: 220 personen
Steyl (kapel): 220 personen
Ceciliakapel: 185 personen
China: 60 personen
Magdalena: 80 personen
Congo: 70 personen
Hoog en Wel: 70 personen
Hildegard: 56 personen
Angola: 49 personen
Botswana: 49 personen
Argentinië: 49 personen
Bolivia: 49 personen
12 overige zalen: 30 personen

Prijsindicatie

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur per dag tussen € 110 en € 900. Een 8-uurs vergaderarrangement is €34,75