Donaties goede doelen 2022
0
0
4
8
1

Soesterberg Kontakt der Kontinenten

Locatie met meerwaarde Kontakt der Kontinenten in Soesterberg
MensCultuurNatuur

Kontakt der Kontinenten is een ontmoetingsplaats voor wereldburgers.Iedereen is welkom, ongeacht afkomst, denkwijze of religie. De missie is om mensen actief en bewust deel laten nemen aan een multiculturele en mondiale samenleving.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vind je hier terug in alle thema's: burgerschap, religie, internationale samenwerking, integratie en milieu. Onder meer door het personeelsbeleid: ze begeleiden jongeren in leerwerktrajecten en in hun multiculturele personeelsbestand vind je ook mensen met een beperking. Duurzaamheid is stevig verankerd in alle processen. En Kontakt der Kontinenten is gehuisvest in cultureel erfgoed: het gedachtegoed van het oude seminarie is nog tot op de dag van vandaag voelbaar. 

Een locatie met meer waarden voor cultuur, mens en natuur!

'We zijn de wereld in het klein'

Kontakt der Kontinenten is corona-proof. De hier genoemde zaalcapaciteit is aangepast aan de nieuwe situatie. Lees hier de maatregelen. 

 

Kontakt der Kontinenten ligt midden in de natuur, op de Utrechtse Heuvelrug. De historie spat van deze locatie af: het conferentieoord was vroeger een seminarie en centrum voor wereldburgers. Nu is het nog steeds een plek waar mensen uit alle windstreken zich thuis voelen. Menig maatschappelijk- en wereldvraagstuk is tussen deze muren besproken.

Nationale Meeting Award

Persoonlijke gastvrijheid en een intieme, door sommigen omschreven ‘kloosterlijke’ sfeer maken deze locatie uniek. Kontakt der Kontinenten won niet voor niets de Nationale Meeting Award 2016. Ook in 2018 werd de locatie weer genomineerd door hun gasten.

Veel keus in zalen

Het conferentiehotel beschikt over twee gebouwen: het voormalige Missiehuis St. Jan en voormalige Klooster Cenakel. In totaal zijn er 3 congreszalen, 25 vergaderruimtes en 131 hotelkamers. Allen met een eigentijdse inrichting met behoud van het kloosterlijke karakter. De zalen hebben ieder een eigen sfeer, er is veel keuze.

Voor grote en kleine events

Heb je een programma waarbij gasten rouleren over workshops en zalen, dan kan Kontakt der Kontinenten wel meer dan 600 gasten tegelijk ontvangen. Maar ook leent het zich er goed voor om met een kleine groep een intieme bijeenkomst te organiseren. In het Missiehuis bevindt zich ook het restaurant ProefLokaal De Wereld. Hier maakt de kok heerlijke eigentijdse gerechten met een wereldse twist. Er wordt zoveel mogelijk met biologische en duurzame producten gewerkt. 

Hotel Kontakt der Kontinenten en sauna

Als hotel heeft Kontakt der Kontinenten een mooie driesterren superior rating. Door de historie van het hotel zijn er veel eenpersoons kamers beschikbaar. Er is een nauwe samenwerking met de naastgelegen sauna, die binnendoor het hotel te bereiken is. Dat maakt het wel heel verleidelijk om nog een paar dagen verblijf aan een zakelijk event vast te knopen.

Bosrijk terrein voor teambuilding

Kontakt der Kontinenten is omrimgd door bos, wandelenpaden en tuinen. De frisse boslucht en groene omgeving zorgen voor ontspanning en inspiratie en het uitgestrekte evenementenveld leent zich uitstekend voor allerlei activiteiten. Samenwerken in het bos? Creatief aan de slag met verf en kwast? Inspannend en sportief? Of liever juist ontspannen en de tijd nemen om elkaar nóg beter te leren kennen. De activiteiten zijn onderverdeeld in de thema’s creativiteit, actief, verdieping & leiderschap, vitaliteit en spel. 

De mogelijkheden voor de invulling van een teambuildingsactiviteit zijn eindeloos. Bij Kontakt der Kontinenten ben je echt even ‘van de wereld’! 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je Kontakt der Kontinenten?

  • schitterende historische zalen
  • een bosrijke omgeving
  • ideale buitenlocatie
  • mooi programma met teamactiviteiten
  • geschikt voor kleine en grote groepen
  • veel keus in verschillende grootte en sfeer van zalen
  • past bij maatschappelijke en mondiale thema's 
  • duurzame bedrijfsvoering
  • beschikt over hotel en sauna
  • centrale ligging


21540 boparai kontakt der kontinenten soesterberg overzicht_72dpiRestaurant konnekt 1Verbouwing1Corona maatregelen van kontakt de kontinenten_7Corona maatregelen van kontakt de kontinenten_3Corona maatregelen van kontakt de kontinentenCorona maatregelen van kontakt de kontinenten_2Corona maatregelen van kontakt de kontinenten_3Corona maatregelen van kontakt de kontinenten_4Corona maatregelen van kontakt de kontinenten_5Corona maatregelen van kontakt de kontinenten_6Corona maatregelen van kontakt de kontinenten_8Kontakt de kontinenten soesterberg locatie met meerwaarde entreeCorona maatregelen van kontakt de kontinentenKontakt de kontinenten soesterberg locatie met meerwaarde vergaderen met allureBuiten vergaderen of brainstormen bij kontakt der kontinenten in soesterbergKontakt de kontinenten soesterberg locatie met meerwaarde hotelKontakt de kontinenten soesterberg locatie met meerwaarde cultuurSchapendrijven als teambuidingactiviteit bij kontakt der kontinenten in soesterbergBoogschieten kan ook bij kontakt der kontinenten in soesterbergKontakt de kontinenten soesterberg locatie met meerwaarde videHet bos is niet ver weg bij kontakt der kontinenten in soesterbergKontakt de kontinenten soesterberg locatie met meerwaardeEen spel spelen bij kontakt der kontinenten in soesterbergTeambuildingactiviteit bij kontakt der kontinenten in soesterbergKontakt de kontinenten soesterberg locatie met meerwaarde natuurKontakt de kontinenten soesterberg locatie met meerwaarde vergaderen lichtKontakt de kontinenten soesterberg kapel kerkKontakt de kontinenten soesterberg locatie met meerwaarde entree mvo festivalKontakt de kontinenten soesterberg locatie met meerwaarde koffieKontakt de kontinenten soesterberg locatie met meerwaarde duurzaamKontakt de kontinenten soesterberg locatie met meerwaarde kloosterKontakt de kontinenten soesterberg locatie met meerwaarde terrasKontakt de kontinenten soesterberg locatie met meerwaarde vergaderen


Greenkey locatie

Adresgegevens

Kontakt der Kontinenten
Amersfoortsestraat 20
3769AS Soesterberg

Provincie Utrecht

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

12 overige zalen: 10
Bolivia: 49 (normaal) / 13 (bij 1,5m)
Argentinië: 17
Botswana: 49 (normaal) / 13 (bij 1,5m)
Angola: 49 (normaal) / 13 (bij 1,5m)
Hildegard: 56 (normaal) / 13 (bij 1,5m)
Hoog en Wel: 70 (normaal) / 20 (bij 1,5m)
Congo: 70 (normaal) / 16 (bij 1,5m)
Magdalena: 80 (normaal) / 20 (bij 1,5m)
China: 60 (normaal) / 16 (bij 1,5m)
Ceciliakapel: 185 (normaal) / 40 (bij 1,5m)
Steyl (kapel): 220 (normaal) / 50 (bij 1,5m)
St Janzaal: 200 (normaal) / 50 (bij 1,5m)

Prijsindicatie

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur per dag tussen € 110 en € 900. Een 8-uurs vergaderarrangement is €34,75

Opladen elektrische auto

Ja