Donaties goede doelen
0
2
1
1
1

Soesterberg Kontakt der Kontinenten

Locatie met meerwaarde Kontakt der Kontinenten in Soesterberg
MensCultuurNatuur

Kontakt der Kontinenten is een ontmoetingsplaats voor wereldburgers.Iedereen is welkom, ongeacht afkomst, denkwijze of religie. De missie is om mensen actief en bewust deel laten nemen aan een multiculturele en mondiale samenleving.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vind je hier terug in alle thema's: burgerschap, religie, internationale samenwerking, integratie en milieu. Onder meer door het personeelsbeleid: ze begeleiden jongeren in leerwerktrajecten en in hun multiculturele personeelsbestand vind je ook mensen met een beperking. Duurzaamheid is stevig verankerd in alle processen. En Kontakt der Kontinenten is gehuisvest in cultureel erfgoed: het gedachtegoed van het oude seminarie is nog tot op de dag van vandaag voelbaar. 

Een locatie met meer waarden voor cultuur, mens en natuur!

'We zijn de wereld in het klein'

Kontakt der Kontinenten ligt midden in de natuur, op de Utrechtse Heuvelrug. De historie spat van deze locatie af: het conferentieoord was vroeger een seminarie en centrum voor wereldburgers. Nu is het nog steeds een plek waar mensen uit alle windstreken zich thuis voelen. Menig maatschappelijk- en wereldvraagstuk is tussen deze muren besproken.
Persoonlijke gastvrijheid en een intieme, door sommigen omschreven ‘kloosterlijke’ sfeer maken deze locatie uniek. Kontakt der Kontinenten won niet voor niets de Nationale Meeting Award 2015.

Het conferentiehotel beschikt over twee gebouwen: het voormalige Missiehuis St. Jan en voormalige Klooster Cenakel. In totaal zijn er 3 congreszalen, 25 vergaderruimtes en 131 hotelkamers. Allen met een eigentijdse inrichting met behoud van het kloosterlijke karakter. In het Missiehuis bevindt zich ook het restaurant ProefLokaal De Wereld. Hier maakt de kok heerlijke eigentijdse gerechten met een wereldse twist. 

Buiten beschikt Kontakt der Kontinenten over een groot bosrijk terrein van 15 hectare. Er is een groot grasveld voor teamactiviteiten en rondom de gebouwen zijn tal van leuke plekjes om er even tussenuit te gaan. Bijvoorbeeld een rondje lopen door het bos, even chillen in een hangmat of brainstormen in een zitzak. Bij Kontakt der Kontinenten ben je echt even ‘van de wereld’! 

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk!

Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund
Kontakt der Kontinenten in SoesterbergKontakt der Kontinenten in SoesterbergKontakt der Kontinenten in SoesterbergKontakt der Kontinenten in SoesterbergKontakt der Kontinenten in SoesterbergKontakt der Kontinenten in SoesterbergKontakt der Kontinenten in SoesterbergKontakt der Kontinenten in SoesterbergKontakt der Kontinenten in SoesterbergKontakt der Kontinenten in SoesterbergKontakt der Kontinenten in SoesterbergKontakt der Kontinenten in SoesterbergKontakt der Kontinenten in SoesterbergKontakt der Kontinenten in Soesterberg


Adresgegevens

Kontakt der Kontinenten
Amersfoortsestraat 20
3769AS Soesterberg

Provincie Utrecht

INFORMATIE/OFFERTE AANVRAGEN

BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit

St Janzaal: 200 personen
Steyl (kapel): 200 personen
Ceciliakapel: 160 personen
China: 80 personen
Magdalena: 80 personen
Congo: 70 personen
Hoog en Wel: 70 personen
Hildegard: 56 personen
Angola: 49 personen
Botswana: 49 personen
Argentinië: 49 personen
Bolivia: 49 personen
12 overige zalen: 28 personen

Prijsindicatie

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur per dag tussen € 150,00 en € 1.260,00. 8-uurs vergaderarrangement € 34,00.