DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
5
6
0
Mens, Cultuur, Natuur

Kontakt der Kontinenten is een ontmoetingsplaats voor wereldburgers. De missie is om mensen actief en bewust deel laten nemen aan een multiculturele en mondiale samenleving.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vind je hier terug in alle thema's: burgerschap, religie, internationale samenwerking, integratie en milieu. Duurzaamheid is stevig verankerd in alle processen, bijvoorbeeld door de deelname aan initiatieven als 'Water voor Water' en 'Meetings for trees'.

Kontakt der Kontinenten is gehuisvest in cultureel erfgoed: het gedachtegoed van het oude seminarie is nog tot op de dag van vandaag voelbaar. 

Een locatie met meer waarden voor cultuur, mens en natuur!

'We zijn de wereld in het klein'
Soesterberg

Kontakt der Kontinenten

Locatie met meerwaarde Kontakt der Kontinenten in Soesterberg
Kontakt der kontinenten in soesterberg prachtige duurzame historische locatie_5Kontakt der kontinenten in soesterberg prachtige duurzame historische locatie_10Kontakt der kontinenten in soesterberg prachtige duurzame historische locatieKontakt der kontinenten in soesterberg prachtige duurzame historische locatie_2Kontakt der kontinenten in soesterberg prachtige duurzame historische locatie_7Kontakt der kontinenten in soesterberg prachtige duurzame historische locatie_3Kontakt der kontinenten in soesterberg prachtige duurzame historische locatie_4Kontakt der kontinenten in soesterberg prachtige duurzame historische locatie_6Kontakt der kontinenten in soesterberg prachtige duurzame historische locatie_8Kontakt der kontinenten in soesterberg prachtige duurzame historische locatie_9Kontakt der kontinenten in soesterberg prachtige duurzame historische locatie_1121540 boparai kontakt der kontinenten soesterberg overzicht_72dpiRestaurant konnekt 1Corona maatregelen van kontakt de kontinenten_2Schapendrijven als teambuidingactiviteit bij kontakt der kontinenten in soesterbergBoogschieten kan ook bij kontakt der kontinenten in soesterbergKontakt de kontinenten soesterberg locatie met meerwaarde natuurKontakt de kontinenten soesterberg locatie met meerwaarde duurzaam

Waarom boek je Kontakt der Kontinenten?

  • schitterende historische zalen
  • past bij maatschappelijke en mondiale thema's 
  • duurzame bedrijfsvoering
  • hoge meeting review waardering 
  • een bosrijke omgeving, ideale buitenlocatieHoge waardering
  • mooi programma met teamactiviteiten
  • veel keus in verschillende grootte en sfeer van zalen
  • beschikt over hotel en sfeervol restaurant
  • centrale ligging
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Kontakt der Kontinenten in Soesterberg

Kontakt der Kontinenten ligt midden in de natuur, op de Utrechtse Heuvelrug. De historie spat van deze locatie af: het conferentieoord was vroeger een seminarie en centrum voor wereldburgers. Nu is het nog steeds een plek waar mensen uit alle windstreken zich thuis voelen. Menig maatschappelijk- en wereldvraagstuk is tussen deze muren besproken.

Hoge waardering voor Kontakt der Kontinenten

Persoonlijke gastvrijheid en een intieme, door sommigen omschreven ‘kloosterlijke’ sfeer maken deze locatie uniek. De locatie wordt hoog gewaardeerd door de gasten. Kontakt der Kontinenten scoort rond de 9 bij Meeting Review! 

Veel keus in zalen bij Kontakt der Kontinenten

Het conferentiehotel beschikt over twee gebouwen: het voormalige Missiehuis St. Jan en voormalige Klooster Cenakel. In totaal zijn er 3 congreszalen, 25 vergaderruimtes en 130 hotelkamers. Allen met een eigentijdse inrichting met behoud van het kloosterlijke karakter. De zalen hebben ieder een eigen sfeer, er is veel keuze.

Voor grote en kleine events

Heb je een programma waarbij gasten rouleren over workshops en zalen, dan kan Kontakt der Kontinenten wel meer dan 600 gasten tegelijk ontvangen. Maar ook leent het zich er goed voor om met een kleine groep een intieme bijeenkomst te organiseren. In het Missiehuis bevindt zich ook het sfeervolle KonneKt restaurant, bar en lounge. Hier maakt de keukenbrigade heerlijke eigentijdse gerechten met een wereldse twist. Er wordt zoveel mogelijk met biologische en duurzame producten gewerkt. 

Hotel Kontakt der Kontinenten en sauna

Als hotel heeft Kontakt der Kontinenten een mooie driesterren superior rating. Door de historie van het hotel zijn er veel eenpersoons kamers beschikbaar. Er is een nauwe samenwerking met de naastgelegen sauna, die op loopafstand van het hotel is. Dat maakt het wel heel verleidelijk om nog een paar dagen verblijf aan een zakelijk event vast te knopen.

Bosrijk terrein voor teambuilding

Kontakt der Kontinenten is omringt door bos, wandelenpaden en tuinen. De frisse boslucht en groene omgeving zorgen voor ontspanning en inspiratie en het uitgestrekte evenementenveld leent zich uitstekend voor allerlei activiteiten. Samenwerken in het bos? Creatief aan de slag met verf en kwast? Inspannend en sportief? Of liever juist ontspannen en de tijd nemen om elkaar nóg beter te leren kennen. De activiteiten zijn onderverdeeld in de thema’s creativiteit, actief, verdieping & leiderschap, vitaliteit en spel. 

De mogelijkheden voor de invulling van een teambuildingsactiviteit zijn eindeloos. Bij Kontakt der Kontinenten ben je echt even ‘van de wereld’! 

Adresgegevens

Kontakt der Kontinenten Amersfoortsestraat 20 3769AS Soesterberg Provincie Utrecht

Zaalcapaciteit Kontakt der Kontinenten

(theateropstelling)
12 overige zalen: 10
Bolivia: 49 (normaal) / 13 (bij 1,5m)
Argentinië: 17
Botswana: 49 (normaal) / 13 (bij 1,5m)
Angola: 49 (normaal) / 13 (bij 1,5m)
Hildegard: 56 (normaal) / 13 (bij 1,5m)
Hoog en Wel: 70 (normaal) / 20 (bij 1,5m)
Congo: 70 (normaal) / 16 (bij 1,5m)
Magdalena: 80 (normaal) / 20 (bij 1,5m)
China: 60 (normaal) / 16 (bij 1,5m)
Ceciliakapel: 185 (normaal) / 40 (bij 1,5m)
Steyl (kapel): 220 (normaal) / 50 (bij 1,5m)
St Janzaal: 200 (normaal) / 50 (bij 1,5m)

Prijsindicatie Kontakt der Kontinenten

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur per dag tussen € 115 en € 1050. Een 8-uurs vergaderarrangement is € 42,00

Opladen elektrische auto

Ja