DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
3
6
0
Mens, Natuur

Buitenplaats Kameryck is een duurzame locatie. Deze draait voor een groot deel zonder aardgas en heeft waterloze urinoirs. De keuken heeft een actief en zelflerend systeem voor het voorkomen van voedselverspilling.

De keuken werkt met biologische producten, zo veel mogelijk uit de eigen streek. Door gebruik te maken van de eigen kruiden- en groentetuin wordt de ecologische voetprint voor met name de kruiden een heel stuk vriendelijker.

Zes tot acht pupillen van Reinaerde vindenbij Buitenplaats Kameryck een zinvolle dagbesteding. Zij werken in het onderhoud, in de plantsoenen en op de golfbaan of in de keuken. Naast het uitvoeren van deze werkzaamheden wordt er ook aan scholing gedaan. Sommigen stromen na enige tijd door naar een betaalde baan.

Een dikke plus voor natuur en mens!

'Alle ruimte midden in de Randstad'
Kamerik

Buitenplaats Kameryck

Locatie met meerwaarde Buitenplaats Kameryck in Kamerik
Buitenplaats kameryck in kamerik duurzame locatie met meer waarde voor natuurBuitenplaats kameryck in kamerik duurzame locatie met meer waarde voor natuur_2Buitenplaats kameryck in kamerik duurzame locatie met meer waarde voor natuur_5Buitenplaats kameryck in kamerik duurzame locatie met meer waarde voor natuur_3Buitenplaats kameryck in kamerik duurzame locatie met meer waarde voor natuur_17Buitenplaats kameryck in kamerik duurzame locatie met meer waarde voor natuur_8Buitenplaats kameryck in kamerik duurzame locatie met meer waarde voor natuur1_3Buitenplaats kameryck in kamerik duurzame locatie met meer waarde voor natuur_4Buitenplaats kameryck in kamerik duurzame locatie met meer waarde voor natuur_6Buitenplaats kameryck in kamerik duurzame locatie met meer waarde voor natuur_7Buitenplaats kameryck in kamerik duurzame locatie met meer waarde voor natuur1Buitenplaats kameryck in kamerik duurzame locatie met meer waarde voor natuur_9Buitenplaats kameryck in kamerik duurzame locatie met meer waarde voor natuur_19Buitenplaats kameryck in kamerik duurzame locatie met meer waarde voor natuur_10Buitenplaats kameryck in kamerik duurzame locatie met meer waarde voor natuur_11Buitenplaats kameryck in kamerik duurzame locatie met meer waarde voor natuur1_2Buitenplaats kameryck in kamerik duurzame locatie met meer waarde voor natuur_12Buitenplaats kameryck in kamerik duurzame locatie met meer waarde voor natuur_13Buitenplaats kameryck in kamerik duurzame locatie met meer waarde voor natuur_14Buitenplaats kameryck in kamerik duurzame locatie met meer waarde voor natuur_15Buitenplaats kameryck in kamerik duurzame locatie met meer waarde voor natuur_16Buitenplaats kameryck in kamerik duurzame locatie met meer waarde voor natuur_18

Waarom boek je Buitenplaats Kameryck?

  • Een duurzame locatie, met hart voor mensen
  • De centrale ligging, midden in de natuur
  • Heel veel verschillende ruime zalen
  • UItstekende technische faciliteiten
  • Heerlijk eten, deels uit eigen tuin
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Buitenplaats Kameryck in Kamerik

Als je Buitenplaats Kameryck met één woord zou beschrijven dan is het wel 'ruimte'. Gelegen in een heerlijke groene omgeving, midden in het Groene Hart. Je kunt hier alle kanten op: in grote zalen, ruime subzalen of betrek de buitenruimte bij je event.

Buitenplaats Kameryck is perfect gelegen tussen Utrecht en Amsterdam en beschikt over de modernste faciliteiten voor je zakelijke event. Maar wat vooral opvalt is de sfeer. Door de inrichting, groen en veel licht ademt Buitenplaats Kameryck de menselijke maat, het voelt huiselijk en warm. Bij mooi weer kan je gebruik maken van één van de terrassen of iets écht midden in de natuur organiseren.

State of the art techniek

Buitenplaats Kameryck beschikt over een aantal grote zalen, aan elkaar gekoppeld kun je hier tot 400 bezoekers ontvangen. Daarnaast is er een groot aantal subzalen voor breakoutsessies. De techniek is er uitstekend. Zo heeft de grote plenaire zaal een gigantisch scherm van 14 bij 4,5 meter langs de gehele breedte, is er een perfect lichtplan en kwaliteitsaudio. Ook heeft is grootste zaal voorzien van het Moods on Demand concept: een audiovisueel middel dat met één druk op de knop de gehele sfeer van het event kan veranderen.

Heerlijk eten uit eigen tuin bij Buitenplaats Kameryck

Buitenplaats Kameryck beschikt over een eigen keukenbrigade die zoveel mogelijk met biologische streekproducten werkt. Ze hebben een eigen groenten en kruidentuin, Kameryckse appelsap, jam en honing en Kameryck blondbier, een speciaal voor Kameryck gebrouwen bier uit het nabijgelegen dorp Kamerik.

Ook is het mogelijk om bij de locatie te overnachten.  Op het terrein staan een aantal ‘veldhuysjes’ ter beschikking. Na het diner kan je gezelschap richting dit minidorpje waar al een vuurtje brandt en de kachel bij koud weer is opgestookt.

Adresgegevens

Buitenplaats Kameryck Oortjespad 3 3471HD Kamerik Provincie Utrecht

Zaalcapaciteit Buitenplaats Kameryck

(theateropstelling)
Weideryck: 400
Natuurryck: 180
Waterryck & Groenryck: 120
Boomryck & Vogelryck: 90
Bladerryck & Plantenryck: 90
Paviljoen: 50
Kleurryck: 40
Polderryck: 40
Bloemryck: 40
Bladerryck: 40
Plantenryck: 40
Boomryck: 36
Vogelryck: 32

Prijsindicatie Buitenplaats Kameryck

Zaalhuur op aanvraag. 4-uur vergaderarrangement incl. lunch: € 41,25 excl BTW, broodjeslunch: €23,65 excl BTW (beiden excl. zaalhuur)

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Ja