DONATIES GOEDE DOELEN
0
4
4
3
8
Mens, Natuur

Een oud kantoorpand hergebruiken en compleet restylen tot event- en congreslocatie, dat is KAS Meeting - Eventlocatie. Het gebouw is dus eigenlijk al circulair.

Alles wat ze hier doen, wordt bekeken door de bril van duurzaamheid. Zoals plafondplaten van gerecycled gepofte oude spijkerbroeken en het gebruik van duurzame installaties. 

Het streven is om in de toekomst geheel energieneutraal te zijn. De Kas is dat nu al.

In samenwerking met Fermwerk wordt er een werkplek geboden aan personen met afstand tot de arbeidsmarkt. Ook een plus voor mens dus!

'We hebben een oud kantoorpand nieuw leven ingeblazen'
Woerden

KAS Meeting - Eventlocatie

Locatie met meerwaarde KAS Meeting - Eventlocatie in Woerden
Kas meeting evenlocatie in woerden uitleg duurzaamheidFoto kas overdag 3Foto tuin en kasKas meeting evenlocatie in woerden de kas binnen theateropstelling 2Foto congreszaal huisjesKas meeting evenlocatie in woerden de kas van de bovenkant gezienFoto congreszaal van vorenFoto directiekamer 1Kas meeting evenlocatie locatie met meerwaarde in woerden vanuit de luchtFoto kas diner 17Foto kas vanaf tuinKas meeting evenlocatie in woerden de kas binnen theateropstellingHamburger

Waarom boek je KAS Meeting - Eventlocatie

  • Leuke circulaire locatie, die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan
  • Prachtige grote kas op het dak
  • Veel zalen, geschikt voor bijna elk event
  • Goed bereikbaar, vlakbij het station
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde KAS Meeting - Eventlocatie in Woerden

Je wordt een beetje op het verkeerde been gezet als je aankomt bij deze locatie. Je gaat naar binnen bij een -best wel lelijk- en tikkeltje ouderwets ogend jaren '80 kantoor. Maar eenmaal binnen wacht de verrassing. Het kantoorpand is op originele manier heringericht en boven op het dak staan twee heuse kassen. Deze sympathieke circulaire locatie ligt slechts op 10 minuten loopafstand van Woerden CS.

Duurzame kas op het dak 

Bij het hergebruik van het oude kantoorpand is in alle opzichten rekening gehouden met duurzaamheid: Plafondplaten van gerecycled gepofte oude spijkerbroeken voor isolatie en akoestiek en steigerpijpen voor de tafels. Het gebouw heeft duurzame installaties, de kas is al helemaal energieneutraal. En er is een Aquaponics kringloop, voor het kweken van eigen forel. De gevel is aan de buitenkant bekleed met wel 3600 verschillende bloemen en planten. 

KASXL

De 160m² kas op het dak van het gebouw is een unieke beleving. De enorme hoeveelheid licht zorgt ervoor dat bezoekers energiek worden tijdens een evenement of congres. In KasXL heb je het gevoel van buiten met het comfort van binnen. 
KasXL is multifunctioneel te gebruiken. Bijvoorbeeld als plenaire ruimte voor een event of congres, als een centraal cateringplein of als hippe dinerruimte. 

Congreszaal van KAS Meeting - Eventlocatie

De moderne en comfortabel ingerichte congresruimte is geschikt tot 200 personen. Deze beschikt over het unieke videoprojectiesysteem ‘Moods on demand’. Dit is een videowand van maar liefst 50 vierkante meter, wat echt een WOW effect heeft. Je kunt je gasten ook ontvangen in de KAS of KASXL, bijvoorbeeld voor het informele deel van je bijeenkomst

Vergaderen en trainen bij KAS Meeting - Eventlocatie

De locatie beschikt over maar liefst 10 vergaderzalen. Perfect dus als je veel breakoutrooms nodig hebt voor je event. Maar je kunt er ook prima vergaderen of meerdaagse trainingsdagen organiseren. Alle vergaderruimtes zijn standaard voorzien van moderne audiovisuele middelen zoals beamers en flip-overs. De trainingsruimtes op de Bleek zijn subtiel gedecoreerd met een thema die geïnspireerd zijn op lokale producten, historie en locaties. De ruimtes op de Polanerbaan zijn neutraal gedecoreerd.

Heerlijk eten bij KAS Meeting - Eventlocatie

Al het eten bij KAS Meeting - Eventlocatie wordt vers en ter plekke bereid door het culinaire team van EET. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van ambachtelijke producten uit de regio. Zo worden hapjes uit onze eigen bakkerij en pannenkoekjes bereid met meel gemalen in de lokale molen. Kruiden en groenten komen natuurlijk uit de eigen KAS.

Adresgegevens

KAS Meeting - Eventlocatie De Bleek 13 3447GV Woerden Provincie Utrecht

Zaalcapaciteit KAS Meeting - Eventlocatie

(theateropstelling)
Moods theater: 200 (normaal) / 65 (bij 1,5m)
EET (restaurant): 200 (normaal) / 65 (bij 1,5m)
ZuidKas: 200 (normaal) / 65 (bij 1,5m)
KAS XL: 200 (normaal) / 65 (bij 1,5m)
Vesting : 100 (normaal) / 35 (bij 1,5m)
Meel: 60 (normaal) / 20 (bij 1,5m)
Groene Hart: 60 (normaal) / 20 (bij 1,5m)
Touw: 60 (normaal) / 20 (bij 1,5m)
Bleek: 12 (normaal) / 4 (bij 1,5m)
Gras: 12 (normaal) / 4 (bij 1,5m)
Bijenkorf: 12 (normaal) / 4 (bij 1,5m)
Kaas: 24 (normaal) / 8 (bij 1,5m)

Prijsindicatie KAS Meeting - Eventlocatie

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur Moods Theater 750,00 per dag of je betaalt per persoon. Bijvoorbeeld een 6 uurs arrangemet met lunch voor € 41,00 per persoon

Opladen elektrische auto

Nee