DONATIES GOEDE DOELEN
0
4
7
7
1
Mens

Broeck werkt samen met De Wulverhorst, ook in Oudewater. Samen realiseren zij uitdagende leer-, werk- en dagbestedingsplekken met de juiste begeleiding, in een veilige en passende werkomgeving.

Bij Broeck werken mensen met en zonder arbeidsbeperking. De medewerkers met een arbeidsbeperking hebben bijvoorbeeld een (licht) verstandelijke of lichamelijke beperking, psychische stoornissen en auditieve- en visuele beperkingen. Broeck wil een springplank zijn voor deze groep, waar ze kunnen doorgroeien naar een andere of reguliere baan in Oudewater of elders.

Een echte MENS locatie!

'Heerlijk hotel dat iets betekent voor mensen'
Oudewater

Broeck Oudewater

Locatie met meerwaarde Broeck Oudewater in Oudewater
Broeck oudewater locatie met meerwaarde voor mens_19Broeck oudewater locatie met meerwaarde voor mens_10Broeck oudewater locatie met meerwaarde voor mens_28Broeck oudewater locatie met meerwaarde voor mens_32Broeck oudewater locatie met meerwaarde voor mens_3Broeck oudewater locatie met meerwaarde voor mens_4Broeck oudewater locatie met meerwaarde voor mens_31Broeck oudewater locatie met meerwaarde voor mens_5Broeck oudewater locatie met meerwaarde voor mens_6Broeck oudewater locatie met meerwaarde voor mens_13Broeck oudewater locatie met meerwaarde voor mens_7Broeck oudewater locatie met meerwaarde voor mens_8Broeck oudewater locatie met meerwaarde voor mens_9Broeck oudewater locatie met meerwaarde voor mens_11Broeck oudewater locatie met meerwaarde voor mensBroeck oudewater locatie met meerwaarde voor mens_12Broeck oudewater locatie met meerwaarde voor mens_2Broeck oudewater locatie met meerwaarde voor mens_14Broeck oudewater locatie met meerwaarde voor mens_18Broeck oudewater locatie met meerwaarde voor mens_20

Waarom boek je Broeck Oudewater?

  • Broeck heeft een bijzonder team, bestaande uit mensen met en zonder arbeidsbeperking
  • Het is een heerlijk, warm en modern hotel
  • Er kan veel. Ze denken graag met je mee over de invulling van je meeting
  • Centrale ligging in historische stadje, goede parkeergelegenheid

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Broeck Oudewater in Oudewater

Broeck in Oudewater is een charmant hotel met een prachtige serre voor kleine events, een mooie vergaderzaal, heerlijke hotelkamers en een ontzettend gezellig Grand Café.

Ben je op zoek naar een unieke locatie in het Groene Hart, dan ben je hier aan het juiste adres. Broeck Oudewater is gelegen in het historische centrum van Oudewater en is warm en modern ingericht. Echt een fijne plek om een of meerdere dagen te verblijven.

Extra bijzonder team

Het team van Broeck staat voor je klaar om je te voorzien van gastvrijheid en goed eten. En wat voor team! Bij Broeck werken mensen met en zonder een arbeidsbeperking samen. 

Broeck is dus een echte MENS-locatie! Een locatie die iets goeds doet voor mensen, verspreidt warmte als een houtkachel. Die fijne flow slaat geheid over naar de deelnemers van jouw meeting.

Faciliteiten bij Broeck Oudewater

De Serre bij Broeck is dé inspirerende plek voor een meeting, training of bijeenkomst. Doordat de Serre bestaat uit glas, is er ontzettend veel natuurlijke lichtinval. Het hippe interieur in combinatie met technische mogelijkheden en gastvrijheid maakt het een geschikte locatie voor zakelijke activiteiten in het centrum van Oudewater.

De vergaderruimte is geschikt voor ieder overleg of heidag. Deze ruimte biedt ruimte voor 14 personen en je kan gemakkelijk een scherm delen door gebruik te maken van de TV.

Adresgegevens

Broeck Oudewater Broeckerstraat 20 3421BL Oudewater Provincie Utrecht

Zaalcapaciteit Broeck Oudewater

(theateropstelling)
Aantal hotelkamers: 24
Meeting Room: 14
Serre: 60

Prijsindicatie Broeck Oudewater

De Serre huur je al voor € 600,- per dagdeel. Prijs voor een luncharrangement vanaf € 20,50

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Ja