Donaties goede doelen 2022
0
0
4
8
1

Baarn Kasteel Groeneveld

Locatie met meerwaarde Kasteel Groeneveld in Baarn
MensCultuurNatuur

Kasteel Groeneveld wordt beheerd door Staatsbosbeheer. Met het kasteel willen ze huidige en toekomstige generaties bewust maken van de betekenis van natuur en landschap en de ontwikkeling van recreatie en cultuur in de natuur. Er zijn regelmatig (bijna gratis) tentoonstellingen over natuur en landschap. Het kasteel is vrij toegankelijk voor bezoekers.

Een deel van het onderhoud van de tuin rondom het kasteel wordt door de bewoners van Sherpa (woongemeenschap voor verstandelijk beperkten) gedaan en in de winkel is er een 'shop in shop' van de houtbewerkingsafdeling van Sherpa.

Meer mvo betekenis voor cultuur, mens en natuur voor deze locatie!

‘We willen de verhalen over natuur en geschiedenis levend houden’

Kasteel Groeneveld is een werkelijk schitterend kasteel, dat onlangs nog volledig is gerenoveerd. Het ligt zeer centraal in Baarn, het midden van het land. Hoewel de snelweg zeer dichtbij is, waan je je toch midden in het bos. 

De ene zaal is nog mooier dan de andere. Stuk voor stuk ademen ze de sfeer van vervlogen tijden. Toch voelt het niet ‘te chique’, waarschijnlijk doordat het kasteel open is voor publiek. Hierdoor voelt het als 'een beetje van ons allemaal'.

Veel mogelijk

Je kunt één zaal huren, maar ook meerderen. Of het hele kasteel!. Door het grote aantal zalen leent Groeneveld zich uitstekend voor bijeenkomsten met bijvoorbeeld veel workshops of andere niet-plenaire activiteiten.

Engels park Kasteel Groeneveld

Kasteel Groeneveld is gevestigd in een Engels landschapspark, dat grenst aan de bossen van de Lage Vuursche. Als je geluk hebt is het mooi weer en kun je de buitenruimte betrekken bij je event. In dat geval kun je met meer dan 150 mensen terecht. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid. De catering is volledig biologisch en werkt veel met streekproducten.

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je Kasteel Groeneveld?

  • historische chique plek die toch heel laagdrempelig is
  • mooie zalen, veel keus
  • bijzondere tuin, je kunt de buitenruimte bij je event betrekken
  • biologische en lokale catering
  • mooi gelegen, centraal in Nederland


Groeneveld baarn locatie met meerwaarde natuur groen achterkantGroeneveld kasteel locatie met meerwaarde cultuur kunstGroeneveld baarn locatie met meerwaarde cultuurGroeneveld baarn locatie met meerwaarde evenementGroeneveld mvo locatie met meerwaarde natuur groen binnentuinGroeneveld kasteel mvo locatie met meerwaarde cultuurGroeneveld baarn locatie met meerwaarde mvo eventGroeneveld baarn locatie met meerwaarde cultuur dinerGroeneveld baarn locatie met meerwaarde natuur bosGroeneveld baarn locatie met meerwaarde vergaderenGroeneveld kasteel locatie met meerwaarde vergaderenGroeneveld baarn locatie met meerwaarde cultuur historieGroeneveld baarn locatie met meerwaarde natuur groen


Adresgegevens

Kasteel Groeneveld
Groeneveld 2
3744ML Baarn

Provincie Utrecht

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Van der Dussenzaal: 20 (normaal) / 8 (bij 1,5m)
Huydecoperzaal: 20 (normaal) / 8 (bij 1,5m)
Linnenkamer: 20 (normaal) / 8 (bij 1,5m)
Historische keuken: 30 (normaal) / 12 (bij 1,5m)
Van Heemstrazaal: 30 (normaal) / 12 (bij 1,5m)
Monumentale hal: 50 (normaal) / 15 (bij 1,5m)
Van der Wayenzaal: 60 (normaal) / 20 (bij 1,5m)
Taets van Amerongenzaal: 70 (normaal) / 22 (bij 1,5m)
Hasselaerzaal: 90 (normaal) / 30 (bij 1,5m)
Mamuchetzaal: 90 (normaal) / 30 (bij 1,5m)
Auditorium: 125 (normaal) / 50 (bij 1,5m)

Prijsindicatie

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur van € 350,00 per dagdeel tot € 750,00 per dag (grote zaal)

Opladen elektrische auto

Nee