DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
3
6
0
Mens, Natuur

De MVO gedachte is de oorsprong van deze locatie. Better Meetings is namelijk het thuis van Better Future, een organisatie die zich inzet voor sociale innovatie over de hele wereld. 

Better Future huisvest start-ups die met hun onderneming bijdragen aan een betere wereld. Zo geeft men een deel van de omzet af aan Buzz, dat Indiase plattelandsvrouwen opleidt. Je kunt Buzz extra steunen. Het is een Stichting en daarom opgenomen als goed doel van Locaties met Meerwaarde(n). Boek je deze locatie, dan kun je een het geld dat hierbij vrij komt terug doneren aan het fonds (dit is niet verplicht, je mag het ook schenken aan een van onze andere goede doelen).  

De locatie biedt in huis een opleiding aan leerlingen die elders niet zo makkelijk aan de slag komen. Zij koken onder begeleiding van sterrenkoks en halen vaak onverwacht een waardevol diploma. Lunch en diner zijn (h)eerlijk en zo veel mogelijk biologisch. De locatie maakt met de leerlingen zelfs haar eigen kaas.

De locatie is opgezet vanuit duurzame principes en ligt midden in de natuur.

'Iedereen verdient een droom'
Austerlitz

Better Meetings

Locatie met meerwaarde Better Meetings in Austerlitz
Better meetings austerlitz mvo duurzaam natuur bosschuurBetter meetings in austerlitz locatie met meer waarden voor mens en natuur 1Better meetings in austerlitz locatie met meer waarden voor mens en natuur_2 1Better meetings in austerlitz locatie met meer waarden voor mens en natuur_3 1Better meetings austerlitz mvo duurzaam natuur droomkamer3Better meetings austerlitz mvo duurzaam natuur huiskamer4Better meetings austerlitz mvo duurzaam natuur droomkamerBetter meetings austerlitz mvo duurzaam natuur sustainable developement goals2Better meetings austerlitz mvo duurzaam natuur zolder2Better meetings austerlitz mvo duurzaam natuur bosschuur entreeBetter meetings austerlitz mvo duurzaam natuur bovenkamerBetter meetings austerlitz mvo duurzaam natuur op tafels schrijvenlBetter meetings austerlitz mvo duurzaam natuur buitenBetter meetings austerlitz mvo duurzaam natuur goed doelBetter meetings austerlitz mvo duurzaam natuur huiskamer3Better meetings austerlitz mvo duurzaam natuur huiskamer5Better meetings austerlitz mvo duurzaam natuur huiskamer2Better meetings austerlitz mvo duurzaam natuur keukenBetter meetings austerlitz mvo duurzaam natuur keuken2Better meetings austerlitz mvo duurzaam natuur open haardBetter meetings austerlitz mvo duurzaam natuur rootskamerBetter meetings austerlitz mvo duurzaam natuur bordBetter meetings austerlitz mvo duurzaam natuur zolderBetter meetings austerlitz mvo duurzaam natuur huiskamer

Waarom boek je Better Meetings?

  • prachtig gelegen in de bossen, centraal in het land
  • positieve ondernemers sfeer
  • duurzaam ondernemen is de oorsprong van deze loatie
  • voor elke gelegenheid een passende ruimte
  • je catering wordt verzorgd door leerlingen in opleiding uit het speciaal onderwijs
  • ze maken ook de lekkerste kaas
  • de locatie support stichting BUZZ
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Better Meetings in Austerlitz

Deze sociale en duurzame vergaderlocatie ligt prachtig in de Austerlitzse bossen, op korte afstand van Utrecht. Deze locatie wil echt van betekenis zijn, voor de maatschappij en haar medewerkers.

De ruimtes zijn huiselijk ingericht en hebben erg veel sfeer. Je organiseert je meeting 'thuis' bij de organisatie Better Meetings en zo voelt het ook.

Voor elke gelegenheid een ruimte bij Better Meetings

Voor iedere zakelijke gelegenheid is er een juiste plek: huiselijk en sfeervol vergaderen in de Huiskamer of creatief brainstormen in de Droomkamer. Er zijn zelfs tafels beschikbaar die je mag volschrijven! Je kunt meeten bij de openhaard in de Rootskamer, anders-dan-anders vergaderen op Oma’s Zolder of kom samen in de Buzzkamer, die volledig in het teken staat van Buzz, waar wij bijdragen aan een betere wereld, in het bijzonder voor vrouwen in Afrika en India. Bij mooi weer ga je lekker naar buiten met laptop en collega's en houd je de bijeenkomst gewoon ín de bossen. 

Biologische catering voor Better Meetings

Tijdens je bijeenkomst geniet je onbeperkt van verse cappuccino, thee of espresso. Of pak één van de Schulp-fruitsappen uit de koelkast. Bij een door duurzaamheid geïnspireerde vergaderruimte hoort vanzelfsprekend een biologische en plantaardige catering. Voor lunch en diner wordt zoveel mogelijk gewerkt met lokale leveranciers. Puur, eerlijk en beter voor de wereld.

Het bevlogen team van Better Meetings

Mede-eigenaar en chefkok Bas, heeft van deze gezellige Bosschuur een bijzondere plek gemaakt met 5 unieke ruimtes. Zijn uitgangspunt: iets bijdragen aan een betere wereld. Mede-eigenaar Dave heeft de meest inspirerende ideeën en is o.a. de bedenker van Better Future en Stichting Buzz.
Kim staat met veel plezier voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, ze coördineert de zalen en alles wat daarbij komt kijken. Onze gastvrouwen Renate en Agnes zullen je hartelijk ontvangen, zij verzorgen tot in de puntjes jouw onbezorgde dag.

Smullen bij Better Meetings

Jurriaan is onze topchef en met zijn (h)eerlijke gerechten, komt het gezegde ‘Liefde gaat door de maag' absoluut tot zijn recht.
Frans is onze kaasmaker die met passie de leerlingen de kneepjes van dit bijzondere vak leert én verrukkelijke kaas maakt. 
Chef en stagebegeleider Tom zorgt ervoor dat de leerlingen (uit speciaal onderwijs) leuke, leerzame activiteiten krijgen waar ze de rest van hun leven iets aan hebben.

Adresgegevens

Better Meetings Woudenbergseweg 41 3711AA Austerlitz Provincie Utrecht

Zaalcapaciteit Better Meetings

(theateropstelling)
Huiskamer: 90 (normaal) / 30 (bij 1,5m)
Droomkamer: 16 (normaal) / 7 (bij 1,5m)
Rootskamer: 12 (normaal) / 8 (bij 1,5m)
Zolder: 30 (normaal) / 18 (bij 1,5m)
Buzzkamer: 18 (normaal) / 6 (bij 1,5m)

Prijsindicatie Better Meetings

Zaalhuur vanaf € 325,00 per dagdeel, biologische arrangementen inclusief (h)eerlijke lunch vanaf € 27,00

Opladen elektrische auto

Ja