Donaties goede doelen
0
2
1
1
1

Austerlitz Better Meetings

Locatie met meerwaarde Better Meetings in Austerlitz
MensNatuur

De MVO gedachte is de oorsprong van deze locatie. Better Meetings is namelijk het thuis van Better Future, een organisatie die zich inzet voor sociale innovatie over de hele wereld. Zo geeft men een deel van de omzet af aan Buzz, dat Indiase plattelandsvrouwen opleidt. Better Future huisvest start-ups die met hun onderneming bijdragen aan een betere wereld.

De locatie biedt in huis een opleiding aan leerlingen met een verstandelijke beperking. Zij koken onder begeleiding van sterrenkoks en halen vaak onverwacht een waardevol diploma. Lunch en diner zijn (h)eerlijk en zo veel mogelijk biologisch. Binnenkort maakt de locatie met de leerlingen zelfs haar eigen kaas.

De locatie is opgezet vanuit duurzame principes en ligt midden in de natuur.

'Iedereen verdient een droom'

Deze bijzondere vergaderlocatie ligt prachtig in de Austerlitzse bossen, op korte afstand van Utrecht. De ruimtes zijn huiselijk ingericht en hebben erg veel sfeer. Je organiseert je meeting 'thuis' bij de organisatie Better Future en zo voelt het ook.

Voor iedere zakelijke gelegenheid is er een juiste plek: huiselijk en sfeervol vergaderen in de Huiskamer of creatief brainstormen in de Droomkamer. Er zijn zelfs tafels beschikbaar die je mag volschrijven! Je kunt meeten bij de openhaard in de Rootskamer, anders-dan-anders vergaderen op Zolder of met een kleine groepje intiem bijeenkomen in de Bovenkamer. Bij mooi weer ga je lekker naar buiten met laptop en collega's en houd je de bijeenkomst gewoon ín de bossen. 

Tijdens je bijeenkomst geniet je onbeperkt van verse cappuccino, thee of espresso. Of pak één van de Schulp-fruitsappen uit de koelkast. Bij een door duurzaamheid geïnspireerde vergaderruimte hoort vanzelfsprekend een biologische catering. Voor lunch en diner wordt zoveel mogelijk gewerkt met lokale leveranciers. Puur, eerlijk en beter voor de wereld. Diners worden verzorgd door thuiskok Bas, hij bereidt met veel liefde, aandacht en seizoensproducten een heerlijke maaltijd. 

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk!

Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund
Better Meetings in AusterlitzBetter Meetings in AusterlitzBetter Meetings in AusterlitzBetter Meetings in AusterlitzBetter Meetings in AusterlitzBetter Meetings in AusterlitzBetter Meetings in AusterlitzBetter Meetings in AusterlitzBetter Meetings in AusterlitzBetter Meetings in AusterlitzBetter Meetings in AusterlitzBetter Meetings in AusterlitzBetter Meetings in AusterlitzBetter Meetings in Austerlitz


Adresgegevens

Better Meetings
Woudenbergseweg 41
3711AA Austerlitz

Provincie Utrecht

INFORMATIE/OFFERTE AANVRAGEN

BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit

Huiskamer: 80 personen
Droomkamer: 14 personen
Rootskamer: 12 personen
Zolder: 25 personen
Bovenkamer: 8 personen

Prijsindicatie

Zaalhuur vanaf € 250.00 per dagdeel, biologische arrangementen vanaf € 7,50

Bijzonderheden

Better Meetings is in principe in het weekend gesloten. Boekingen op aanvraag.