DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
0
1
4

Terugblik op een bijzonder jaar

Eindejaarsgroet

Hebben jullie ook het gevoel dat de tijd dit jaar aan de ene kant stil stond en aan de andere kant voorbij vloog?

Ineens is het dan toch eind december. Waar we in maart nog vreesden dat misschien wel de helft van onze locaties ermee zou stoppen, lijkt het er voorlopig op dat het overgrote deel van de Locaties met Meerwaarde(N) overleeft. Helaas hebben een paar locaties definitief de deuren moeten sluiten. Een paar hebben besloten tot een vorm van winterslaap. Twee anderen hebben hun locatie omgebouwd voor flexwerken.

Uitzendstudio met meerwaarde

Het grootste deel van de Locatie met Meerwaarde(N) heeft gekozen evenementen om te zetten naar hybride en online. Zo ontstonden ook de mooiste studio’s, want ook voor je online event is een locatie met uitstraling hartstikke belangrijk. En ook online kun je het verhaal vertellen van onze bijzondere locaties.

Ook wij moesten dit jaar schakelen om de pandemie door te komen. Niet een keer, maar een keer of drie. In  maart toen de eerste lockdown kwam, in juli toen de aanvragen ons ineens weer om de oren vlogen en in oktober toen de zaak weer dicht ging. We zijn ingesprongen bij een aantal opdrachtgevers om te helpen evenementen succesvol om te zetten naar hybride. In dat opzicht was het voor ons ook een leerzame tijd.

Schenking aan goede doelen

Wat ook superfijn is, dat we ook dit jaar weer een bedrag aan onze goede doelen kunnen schenken. Doordat in de zomer toch een aantal events doorging of vanaf een van onze mooie locaties werd gestreamd, was er toch het nodige geld weg te geven. Terwijl ik dit stukje type, staat de teller op 903 euro. Net na de kerst maken we de definiteve balans op en zetten we de teller weer op 0 voor 2021. De goede doelen zijn er super blij mee, zij kunnen alle kleine beetjes goed gebruiken.

Er komen nog een paar moeilijke maanden aan. Maar met het vaccin op komst gloort er licht aan het eind van de tunnel. Wij geloven in jullie, in live en hybride events en in een mooiere wereld met elke bijeenkomst op een Locatie met Meerwaarde(N).

Blijf gezond, houd je dierbaren vast en heb het goed samen. Op naar 2021.

Meer nieuws
Reacties

Schrijf een reactie

Zal niet zichtbaar op website zijn.

Bedankt voor je reactie

Je reactie is geplaatst.