DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
6
1
0
Mens, Natuur

Het Veerhuis is een centrum voor de nieuwe economie. Hier worden allerlei initiatieven gestart die bijdragen aan een maatschappij waarin het gaat om delen in plaats van hebben. Het Veerhuis werkt vanuit de bron en wil mensen met elkaar en met de natuur verbinden.

Het Veerhuis is het huis van de Club van Boedapest NL. Deze is gewijd aan het mogelijk maken van en richting geven aan een mondiale verschuiving naar een vreedzamer, rechtvaardiger en duurzamer wereld. Hierbij wordt ervan uitgegaan dat we de wereld alleen kunnen veranderen door zelf te veranderen.

Ambassadeurs van het Veerhuis zijn Herman Wijffels, Ervin Laszlo, Adelheid Roosen en Yolanda Eijgenstein.

'Wees realistisch – denk het onmogelijke'
Varik

Veerhuis

Locatie met meerwaarde Veerhuis in Varik
Het veerhuis in varik locatie voor de aarde meerwaarde natuurVeerhuis varik mvo nieuwe economie 11Het veerhuis in varik locatie voor de aarde meerwaarde natuur_17Het veerhuis in varik locatie voor de aarde meerwaarde natuur_3Het veerhuis in varik locatie voor de aarde meerwaarde natuur_4Het veerhuis in varik locatie voor de aarde meerwaarde natuur_5Het veerhuis in varik locatie voor de aarde meerwaarde natuur_6Het veerhuis in varik locatie voor de aarde meerwaarde natuur_7Het veerhuis in varik locatie voor de aarde meerwaarde natuur_8Het veerhuis in varik locatie voor de aarde meerwaarde natuur_9Het veerhuis in varik locatie voor de aarde meerwaarde natuur_10Het veerhuis in varik locatie voor de aarde meerwaarde natuur_11Het veerhuis in varik locatie voor de aarde meerwaarde natuur_13Het veerhuis in varik locatie voor de aarde meerwaarde natuur_12Het veerhuis in varik locatie voor de aarde meerwaarde natuur_14Het veerhuis in varik locatie voor de aarde meerwaarde natuur_15Het veerhuis in varik locatie voor de aarde meerwaarde natuur_2Het veerhuis in varik locatie voor de aarde meerwaarde natuur_16Het veerhuis in varik locatie voor de aarde meerwaarde natuur_18

Waarom boek je bij het Veerhuis?

  • Omdat het verhaal van de locatie over de nieuwe economie je aanspreekt.
  • Vanwege de prachtige plek en het uitzicht op de Waal.
  • Mogelijkheden om eigen catering te regelen.
  • Heerlijke plek voor een een of meerdaagse bijeenkomst.
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Veerhuis in Varik

Het Veerhuis is een bijzondere locatie, gelegen aan de Waaldijk. Door het weidse uitzicht en de prachtige ligging is het een ontmoetingsplaats die direct inspireert. Het bijzondere verhaal rondom het Veerhuis draagt hier in hoge mate aan bij.

Wereldgedachtengoed van het Veerhuis

Het Veerhuis was ooit een café-restaurant en tot het einde van de vorige eeuw woonde Pieter Kooistra er. Hij was de bedenker en oprichter van de Kunstuitleen in Nederland en woonde hier vanaf 1974. Pieter richtte zich de laatste 20 jaar van zijn leven op het ontwikkelen van een nieuw economisch gedachtegoed: een wereldbasisinkomen. Nu is het Veerhuis een centrum voor de nieuwe economie, onder de bezielende leiding van oprichter Henry Mentink

Je hebt het Veerhuis voor jezelf

De locatie huur je altijd alleen. Deze is van alle gemakken voorzien en uiteraard kan er gezorgd worden voor passende catering. De locatie beschikt over een goede (biologische) kok, maar het principe ‘jij kookt – wij serveren’ of een eigen cateraar is ook mogelijk.

Ook voor meerdaagse bijeenkomsten

Vanuit de Waalkamer heb je een prachtig uitzicht over de Waal. De serre wordt meestal gebruikt om te lunchen. Bij de receptie vind je het Village Trade Center, hiermee wordt de lokale economie gestimuleerd. En wil je blijven slapen, dan kan dat ook bij het Veerhuis.

Adresgegevens

Veerhuis Waalbandijk 8 4064CB Varik Provincie Gelderland

Zaalcapaciteit Veerhuis

(theateropstelling)
Waalkamer: 30 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Receptie: 40 (normaal) / 12 (bij 1,5m)
Serre: 40 (normaal) / 12 (bij 1,5m)

Prijsindicatie Veerhuis

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Het hele Veerhuis huren kan al vanaf € 150,- per dagdeel.

Opladen elektrische auto

Nee