Donaties goede doelen 2022
0
0
5
8
4

Rijswijk De Loods

Locatie met meerwaarde De Loods in Rijswijk
Natuur

De wereld verbeteren in De Loods in Rijswijk


Voor evenementenlocatie De Loods in Rijswijk gaat de wereld verbeteren over heel veel kleine initiatieven en over elke dag bewuste keuzes maken.

Zoals meubels hergebruiken, duurzame catering en een voedselbank voor bijen onderhouden. Ze geven zaden uit, die uitgroeien tot planten worden waarmee bijen zich kunnen voeden.

Kennisplekken in de Loods in Rijswijk

De Loods verhuurt flexplekken aan Kenniswerkers die als ambitie hebben iets bij te dragen aan een betere wereld. Door langdurige verhuur en verbindende activiteiten werkt De Loods als een ecosysteem voor hen. In dit ecosysteem versterkt iedereen elkaar.

Samen werken aan een betere wereld

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je De Loods in Rijswijk?

  • Prachtige en stijlvolle art deco locatie
  • Voor grote groepen erg geschikt, maar ook voor vergaderen met een klein gezelschap
  • De Loods fungeert als een ecosysteem voor kenniswerkers die de wereld beter willen maken en dat voel je
  • De Loods heeft grote, flexibel in te richten ruimtes

Het gebouw waar eventlocatie De Loods in Rijswijk is gevestigd, zou worden gesloopt. Zonde, vond de nieuwe eigenaar. Hij zag mooie details en vooral: heel veel ruimte! Nu is het een plek waar kenniswerkers elkaar versterken en samen de wereld beter maken.
 

Het rijp-voor-sloop-gebouw is inmiddels een prachtig Art Deco statement. Met heel veel gevonden meubels en een perfecte finish die de locatie precies iets heel bijzonders meegeeft.

Veel ruimte in eventlocatie De Loods

De grote open ruimte op de begane grond heeft een oppervlakte van maar liefst 300 m2 en biedt hiermee ruimte voor 50-200 personen. De ruimte is van zichzelf al prachtig, maar je kunt deze laten inrichten en verder aankleden zoals je dat zelf wenst. Er zijn vier breakoutrooms, waar je tijdens je event uiteen kunt gaan in kleinere groepen.

De Bovenkamer voor vergaderen in De Loods

Deze knusse ruimte bevindt zich aan het kantoren gedeelte van het pand en biedt ruimte voor maximaal 6 personen. Het is een uitstekende ruimte voor een overleg of besloten vergadering.

De Karpuzov Room van De Loods in Rijswijk

De Karpuzov Room is een royale ruimte met veel lichtinval. Het is een geschikte locatie voor het geven van presentaties of het houden van vergaderingen met grotere gezelschappen. De ruimte heeft eigen keuken zodat je met je gezelschap zelfvoorzienend en in alle rust kunt vergaderen. De ruimte is geschikt voor maximaal 40 personen.

De studio van De Loods

Ook een online event is in De Loods in Rijswijk eenvoudig op te zetten. Ze beschikken hiervoor over een eigen studio: plug en play. De ruimte heeft een grote groene wand, waardoor je zelf jouw achtergrond kan kiezen.De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_25De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_32De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_33De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_20De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_3De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_14De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_5De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_15De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_26De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld0De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_11De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_35De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_21De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_16De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_17De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_22De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_24De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_27De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_29De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_34De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereldDe loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_2De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_12De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_8aDe loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_9

Adresgegevens

De Loods
Treubstraat 31
2288EH Rijswijk

Provincie Zuid-Holland

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

De Loods Evenementenhal: 180
Karpuzovroom: 50
Bovenkamer: 6
De Loods Open Air: 100
Breakout ruimte 1: 80
Breakout ruimte 2: 50
Studio De Loods: 30

Prijsindicatie

De grote zaal huur je voor € 1.250, - per dagdeel, kleinere zalen vanaf € 250,00. Luncharrangement voor € 29,50 pp.

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Ja