DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
3
1
3
Natuur

Bij Hotel De Werelt is veel aandacht besteed aan duurzaamheid.

Hotel de Werelt in Lunteren is een van de locaties van Next Venue, die maatschappelijk verantwoord ondernemen integraal in de bedrijfsvoering heeft verweven. Al het eten komt van bedrijven uit de regio en wordt op maat ingekocht.

Er is fors geïnvesteerd in hoogwaardige gevel- en dakisolatie. Bij de herinrichting en restyling is volop gebruik gemaakt van bestaande en natuurlijke materialen. De stroom in het hotel komt van de zonnepanelen op het dak.

 Hotel de Werelt heeft ook een biovergister, waar ook andere locaties van Next Venue gebruik van maken.

Dompel je onder in de prachtige natuur.
Lunteren

De Werelt

Locatie met meerwaarde De Werelt in Lunteren
De werelt in lunteren duurzaam hotel met meerwaarde voor natuur_2De werelt in lunteren duurzaam hotel met meerwaarde voor natuur_11De werelt in lunteren duurzaam hotel met meerwaarde voor natuurDe werelt in lunteren duurzaam hotel met meerwaarde voor natuur_4De werelt in lunteren duurzaam hotel met meerwaarde voor natuur_5De werelt in lunteren duurzaam hotel met meerwaarde voor natuur_6De werelt in lunteren duurzaam hotel met meerwaarde voor natuur_7De werelt in lunteren duurzaam hotel met meerwaarde voor natuur_8De werelt in lunteren duurzaam hotel met meerwaarde voor natuur_9De werelt in lunteren duurzaam hotel met meerwaarde voor natuur_10De werelt in lunteren duurzaam hotel met meerwaarde voor natuur_3

Waarom boek je de vergaderlocatie De Werelt in Lunteren?

  • Een groene locatie midden op de Veluwe, waar de natuur centraal staat
  • Alle ruimte voor buitenbreakouts
  • Prachtig gerenoveerd, alle aspecten van duurzaamheid zijn meegenomen
  • Mogelijkheden voor overnachten voor meerdaagse bijeenkomsten
  • Hotel De Werelt heeft alle faciliteiten in huis
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde De Werelt in Lunteren

Midden op de Veluwe vind je het prachtige, onlangs geheel gerestylde hotel De Werelt. Bij de verbouw is in alle facetten rekening gehouden met duurzaamheid. In de natuur, met de natuur!

De Werelt voor 10-600 personen

Of je nu een kleine brainstorm organiseert, of een groot congres: bij De Werelt kan het allemaal. Met de Veluwe als achtertuin loop je bovendien zó het bos in. Genoeg mogelijkheden om het vergaderen even te onderbreken met een frisse break.

Meerdaagse bijeenkomsten

Hotel De Werelt beschikt over 125 hotelkamers met premium bedden. Het hotel heeft een gezellige bistro, waar streekproducten de hoofdrol spelen op de menukaart. Relaxen na het werk kan in de ontspanningsruimtes of de compacte wellness. Of pak met je collega's een filmpje in in de hotelbioscoop. Voor meerdaagse bijeenkomsten ben hier op het juiste adres.

Inspanning en ontspanning bij hotel De Werelt

Denk gerust outside the box voor jouw evenement of bijeenkomst. Want als je er toch bent, waarom zou je de mooie omgeving niet volop benutten? Ga lekker fietsen, wandelen, mountainbiken, bootcampen of klimmen. Neem die flipover mee het bos in en maak van je workshop een workout. Met onze arrangementen organiseer jij een bijeenkomst die je gasten inspireert en verrast. 

Adresgegevens

De Werelt Westhofflaan 2 6741K Lunteren Provincie Gelderland

Zaalcapaciteit De Werelt

(theateropstelling)
Zaal 21: 30
Zaal 14: 14
Zaal 12: 14
Zaal 11: 16
Zaal 10: 16
Zaal 9: 18
Zaal 8: 8
Zaal 7: 8
Zaal 6: 20
Zaal 4: 20
Zaal 3: 18
Zaal 2: 18
Water: 150
Fire: 150
Air: 350
Earth: 600

Prijsindicatie De Werelt

Je betaalt nooit meer dan wanneer je rechtstreeks boekt, grote zalen verhuur vanaf 1450 euro, luncharrangement 20 euro.

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Ja