Donaties goede doelen 2022
0
0
4
8
1

Lunteren De Werelt

Locatie met meerwaarde De Werelt in Lunteren
Natuur

Bij Hotel De Werelt is veel aandacht besteed aan duurzaamheid.

De stroom in het hotel komt van de zonnepanelen op het dak.

Verder is fors geïnvesteerd in hoogwaardige gevel- en dakisolatie. Bij de herinrichting en restyling is volop gebruik gemaakt van bestaande en natuurlijke materialen.

Dompel je onder in de prachtige natuur.

Midden op de Veluwe vind je het prachtige, onlangs geheel gerestylde hotel De Werelt. Bij de verbouw is in alle facetten rekening gehouden met duurzaamheid. In de natuur, met de natuur!

De Werelt voor 10-600 personen

Of je nu een kleine brainstorm organiseert, of een groot congres: bij De Werelt kan het allemaal. Met de Veluwe als achtertuin loop je bovendien zó het bos in. Genoeg mogelijkheden om het vergaderen even te onderbreken met een frisse break.

Meerdaagse bijeenkomsten

Hotel De Werelt beschikt over 125 hotelkamers met premium bedden. Het hotel heeft een gezellige bistro, waar streekproducten de hoofdrol spelen op de menukaart. Relaxen na het werk kan in de ontspanningsruimtes of de compacte wellness. Of pak met je collega's een filmpje in in de hotelbioscoop. Voor een meerdaagse bijeenkomst ben hier op het juiste adres.

Inspanning en ontspanning bij hotel De Werelt

Denk gerust outside the box voor jouw evenement of bijeenkomst. Want als je er toch bent, waarom zou je de mooie omgeving niet volop benutten? Ga lekker fietsen, wandelen, mountainbiken, bootcampen of klimmen. Neem die flipover mee het bos in en maak van je workshop een workout. Met onze arrangementen organiseer jij een bijeenkomst die je gasten inspireert en verrast. 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je De Werelt?

  • Centraal gelegen in Nederland, midden in de natuur
  • Duurzaam verbouwd hotel en duurzame inrichting
  • Hotel De Werelt is van alle gemakken voorzien
  • Met 125 hotelkamers en alle faciliteiten kun je er goed terecht voor grote meerdaagse events


De werelt in lunteren duurzaam hotel met meerwaarde voor natuur_2De werelt in lunteren duurzaam hotel met meerwaarde voor natuur_11De werelt in lunteren duurzaam hotel met meerwaarde voor natuurDe werelt in lunteren duurzaam hotel met meerwaarde voor natuur_4De werelt in lunteren duurzaam hotel met meerwaarde voor natuur_5De werelt in lunteren duurzaam hotel met meerwaarde voor natuur_6De werelt in lunteren duurzaam hotel met meerwaarde voor natuur_7De werelt in lunteren duurzaam hotel met meerwaarde voor natuur_8De werelt in lunteren duurzaam hotel met meerwaarde voor natuur_9De werelt in lunteren duurzaam hotel met meerwaarde voor natuur_10De werelt in lunteren duurzaam hotel met meerwaarde voor natuur_3


Adresgegevens

De Werelt
Westhofflaan 2
6741K Lunteren

Provincie Gelderland

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Zaal 21: 30
Zaal 14: 14
Zaal 12: 14
Zaal 11: 16
Zaal 10: 16
Zaal 9: 18
Zaal 8: 8
Zaal 7: 8
Zaal 6: 20
Zaal 4: 20
Zaal 3: 18
Zaal 2: 18
Water: 150
Fire: 150
Air: 350
Earth: 600

Prijsindicatie

Je betaalt nooit meer dan wanneer je rechtstreeks boekt, grote zalen verhuur vanaf 1450 euro, luncharrangement 20 euro.

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Ja