DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
3
6
0
Mens, Cultuur, Natuur

Rozet scoort maar liefst op al onze mvo ‘meerwaarden’.

NATUUR omdat het een van de meest duurzame gebouwen van Arnhem is, er is bijvoorbeeld een groen dak en duurzame energie installaties.

MENS omdat ze samenwerken met sociale werkvoorziening Presikhaaf Bedrijven en mensen met een beperking werk bieden.

En CULTUUR omdat ze dit aanbieden voor alle bevolkingsgroepen in de stad – en deze zo verbinden. Rozet herbergt bijvoorbeeld de Bibliotheek, het Kunstbedrijf, Het Erfgoedcentrum, de Volksuniversiteit, Kunstuitleen ToArt en restaurant Momento.

‘Ga je als bezoeker bij Rozet naar binnen, dan stap je rijker weer naar buiten.’
Arnhem

Rozet

Locatie met meerwaarde Rozet in Arnhem
Rozet arnhem mvo cultuur locatiesmetmeerwaardeRozet arnhem mvo cultuur locaties met meerwaarde mens cultuur centrum stadRozet arnhem mvo cultuur locatiesmetmeerwaarde vergaderzaalRozet arnhem mvo cultuur locatiesmetmeerwaarde architectuur prijs mensRozet arnhem duurzaam mvo groen cultuur locaties met meerwaarde groen dak zonnepanelenRozet arnhem mvo cultuur locatiesmetmeerwaarde mensRozet arnhem mvo dakterras locatiesmetmeerwaarde mens uitzichtRozet arnhem mvo mens locatiesmetmeerwaarde ballet theaterRozet arnhem mvo cultuur locatiesmetmeerwaarde plenair auditoriumRozet arnhem mvo cultuur locaties met meerwaarde mens cultuur centrum stad1Rozet arnhem mvo cultuur locatiesmetmeerwaarde zaalopstelling

Waarom boek je Rozet?

  • architectonische belevenis
  • veel mogelijkheden voor verschillende soorten meetings
  • op loopafstand vanaf Arnhem CS
  • dakterras met panoramisch uitzicht
  • mooi kleinschalig auditorium met uitzicht op de Eusebiuskerk
  • cultuurhistorische en educatieve functie
  • er wordt met veel toewijding meegedacht over je event
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Rozet in Arnhem

Rozet is een evenementenlocatie met enorm veel uitstraling. Gelegen in hartje centrum en het middelpunt voor cultuur, informatie, educatie en erfgoed in Arnhem. Het gebouw is door haar ontwerp, uitvoering en interieur een gebouw waar de stad Arnhem trots op is.

Het gebouw won maar liefst vier architectuurprijzen. Het heeft een uitnodigend ontwerp, met als blikvanger een enorme binnenstraat van 200 meter lengte die door het gebouw naar de bovenste verdieping met het prachtige uitzicht over de stad loopt.

Locatie Rozet als belevenis

Een gebouw dat van beneden tot boven een belevenis is. Waar je ook kijkt, naar binnen of buiten, zie je iets bijzonders en treffends moois. Bovendien is het zo slim ontworpen, dat je bij een evenement van alle gemakken en over alle nieuwste techniek beschikt. Rozet is zo’n gebouw waar mensen voor omrijden om het te gaan bekijken.

Panoramaterras van Rozet

Arnhem is volgens sommigen gewoon het nieuwe Amsterdam. We zouden het zelf niet durven beweren, maar Arnhem is hoe dan ook de moeite waard. Bij Rozet bevind je je in het culturele hart van de stad. Vanaf het fenomenale panoramaterras kijk je uit op de historische kant ervan.

Bereikbaarheid Rozet Arnhem

Rozet heeft zelf geen overnachtingsmogelijkheden, maar heeft goede afspraken met het naastgelegen hotel Holiday Inn Express Arnhem, mocht je een meerdaagse willen organiseren. Parkeergelegenheid is op aanvraag te regelen, maar met het station op loopafstand ga je ook net zo gemakkelijk met de trein.

Rozet biedt culinaire arrangementen en creatieve en educatieve programma’s. Hierbij maken ze gebruik van de kwaliteiten van alle partners in Rozet.

Foto's onder meer van Gerben Grotenhuis

Adresgegevens

Rozet Kortestraat 16 6811EP Arnhem Provincie Gelderland

Zaalcapaciteit Rozet

(theateropstelling)
Auditorium: 100 (normaal) / 33 (bij 1,5m)
Plein op 3: 250 (normaal) / 83 (bij 1,5m)
Expo: 150 (normaal) / 50 (bij 1,5m)
Theaterlokaal: 50 (normaal) / 17 (bij 1,5m)
Theaterlokaal met tribune: 50 (normaal) / 17 (bij 1,5m)

Prijsindicatie Rozet

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur van € 130,00 tot € 395,00 per dagdeel

Bijzonderheden

Rozet heeft een ander tarief voor maatschappelijke instellingen. In dat geval boek je rechtstreeks, je ontvangt geen donatiecode voor het goede doel.

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Nee