Donaties goede doelen
0
2
1
1
1

Arnhem Rozet

Locatie met meerwaarde Rozet in Arnhem
MensCultuurNatuur

Rozet scoort maar liefst op al onze mvo ‘meerwaarden’.

Cultuur omdat ze dit aanbieden voor alle bevolkingsgroepen in de stad – en deze zo verbinden. Rozet herbergt bijvoorbeeld de Bibliotheek, het Kunstbedrijf, Het Erfgoedcentrum, de Volksuniversiteit, Kunstuitleen ToArt en restaurant Momento.

Mens omdat ze samen werken met sociale werkvoorziening Presikhaaf Bedrijven en mensen met een beperking werk bieden.

Natuur omdat het een van de meest duurzame gebouwen van Arnhem is, er is bijvoorbeeld een groen dak en duurzame energie installaties.

‘Ga je als bezoeker bij Rozet naar binnen, dan stap je rijker weer naar buiten.’

Rozet is een evenementenlocatie met enorm veel uitstraling. Het is gelegen in hartje centrum en is het middelpunt voor cultuur, informatie, educatie en erfgoed in Arnhem. Het gebouw is door haar ontwerp, uitvoering en interieur een gebouw waar de stad Arnhem trots op is.

Het gebouw won maar liefst vier architectuurprijzen. Het heeft een uitnodigend ontwerp, met als blikvanger een enorme binnenstraat van 200 meter lengte die door het gebouw naar de bovenste verdieping met het prachtige uitzicht over de stad loopt. Een gebouw dat van beneden tot boven een belevenis is. Waar je ook kijkt, naar binnen of buiten, zie je iets bijzonders en treffends moois. Bovendien is het zo slim ontworpen, dat je bij een evenement van alle gemakken en over alle nieuwste techniek beschikt. Rozet is zo’n gebouw waar mensen voor omrijden om het te gaan bekijken.

Panoramaterras
Arnhem is volgens sommigen gewoon het nieuwe Amsterdam. We zouden het zelf niet durven beweren, maar Arnhem is hoe dan ook de moeite waard. Bij Rozet bevind je je in het culturele hart van de stad. Vanaf het fenomenale panoramaterras kijk je uit op de historische kant ervan.

Bereikbaarheid
Rozet heeft zelf geen overnachtingsmogelijkheden, maar heeft goede afspraken met het naastgelegen hotel Holiday Inn Express Arnhem, mocht je een meerdaagse willen organiseren. Parkeergelegenheid is op aanvraag te regelen, maar met het station op loopafstand ga je ook net zo gemakkelijk met de trein.

Rozet biedt culinaire arrangementen en creatieve en educatieve programma’s. Hierbij maken ze gebruik van de kwaliteiten van alle partners in Rozet.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk!

Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund

Foto's onder meer van Gerben Grotenhuis
Rozet in ArnhemRozet in ArnhemRozet in ArnhemRozet in ArnhemRozet in ArnhemRozet in ArnhemRozet in ArnhemRozet in ArnhemRozet in ArnhemRozet in Arnhem


Adresgegevens

Rozet
Kortestraat 16
6811EP Arnhem

Provincie Gelderland

INFORMATIE/OFFERTE AANVRAGEN

BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit

Auditorium: 100 personen
Plein op 3: 250 personen
Expo: 150 personen
Theaterlokaal: 50 personen
Theaterlokaal met tribune: 50 personen

Prijsindicatie

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur van € 120,00 tot € 380,00 per dagdeel

Bijzonderheden

Rozet heeft een bijzonder tarief voor maatschappelijke instellingen. Ben je zo'n instelling, dan is rechtstreeks boeken gunstiger.