DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
0
1
4
Mens, Natuur

Beatrix Theater is onderdeel van Koninklijke Jaarbeurs. Jaarbeurs kan met miljoenen bezoekers per jaar echt verschil maken in verduurzaming. Dat doen ze dan ook met verve. In de dagelijkse bedrijfsvoering is er eigenlijk niets, waar niét over wordt nagedacht.

Jaarbeurs werkt toe naar een positieve impact. Door meer energie opwekken dan te gebruiken, alle kringlopen te sluiten met een zero waste aanpak, duurzaam in te kopen, circulair te denken, het voorkomen van voedselverspilling, duurzame catering en groen vervoer. Daarvoor werkt men samen met partners zoals De Koekfabriek, Wastewatchers, Too Good To Go, Greendish, Tree for All en de Voedelbank.

Maar Jaarbeurs draagt zelf ook actief duurzame kennis uit. Op eigen events én op events die anderen bij hen organiseren. Er is ondersteuning bij een circulaire aanpak voor iedereen die er een event of vergadering organiseert.

De laatste jaren krijgt diversiteit en inclusie extra aandacht. Jaarbeurs is toegankelijk en studenten van de Spelderholt academie werken mee in de catering. Jaarbeurs helpt mee events te organiseren voor jongeren en steunt events met diversiteit en inclusie als onderwerp.

Jaarbeurs vindt hun mvo beleid zo belangrijk, dat ze een ‘Chief People & Sustainability Officer’ in dienst hebben. Echt veel meerwaarde voor ‘natuur’ én ‘mens’.

Organiseer een duurzaam congres in een van de grootste theaters van Nederland
Utrecht

Beatrix Theater

Locatie met meerwaarde Beatrix Theater in Utrecht
Het beatrix theater in utrecht duurzame eventlocatie van de jaarbeursHet beatrix theater in utrecht duurzame eventlocatie van de jaarbeurs_2Het beatrix theater in utrecht duurzame eventlocatie van de jaarbeurs_4Het beatrix theater in utrecht duurzame eventlocatie van de jaarbeurs_5Het beatrix theater in utrecht duurzame eventlocatie van de jaarbeurs_9Het beatrix theater in utrecht duurzame eventlocatie van de jaarbeurs_10Het beatrix theater in utrecht duurzame eventlocatie van de jaarbeurs_11Het beatrix theater in utrecht duurzame eventlocatie van de jaarbeurs_12Het beatrix theater in utrecht duurzame eventlocatie van de jaarbeurs zonnepanelen

Waarom boek je het Beatrix Theater in Utrecht?

  • Je zoekt een duurzame locatie voor een groot event
  • Je wilt graag geholpen worden om jouw event zo duurzaam mogelijk te organiseren
  • Je zoekt een bijzondere eventlocatie, met allure
  • Voor jouw event heb je een XXL locatie nodig
  • Dé OV locatie van Nederland
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Beatrix Theater in Utrecht

Wil je een beurs of een groot congres organiseren en je wilt dit op de meest duurzame manier doen, dan moet je bij het Beatrix Theater in Utrecht zijn. Het theater is onderdeel van Koninklijke Jaarbeurs, dat de missie heeft om CO2 positief te worden.

Ze helpen jou ook om je event zo duurzaam mogelijk te organiseren. Tel daarbij op de feestelijke allure van het Beatrix Theater en de centrale ligging naast het Centraal Station Utrecht, en het plaatje is compleet!

Beatrix Theater Utrecht voor zakelijke evenementen

Misschien ken je het Beatrix Theater van musicals en concerten. Het sfeervolle theater is ook dé plek voor zakelijke evenementen, beurzen en congressen. Met de grote theaterzaal en de prachtige Maurits Foyer is het Beatrix Theater één van de grootste theaters van Nederland.

Allure bij groots Beatrix Theater

Voor een succesvol evenement kies je voor de allure en indrukwekkende capaciteit van de theaterzaal in het Beatrix Theater. Je kunt er wel tot 1500 gasten ontvangen. En er is veel mogelijk op het gebied van licht en geluid, je bent tenslotte in een groots theater!

Bijzondere eventlocatie

De imposante foyer bezorgt je bezoekers een wauw-gevoel. Theaterbezoek geeft het gevoel van een  avondje uit, dus voor je zakelijke event sta je gelijk met 1-0 voor. Er is moeite gedaan om een bijzondere locatie te kiezen, dát idee krijgen jouw gasten wanneer ze het Beatrix Theater binnenkomen.

Fijne centrale ligging van het Beatrix Theater in Utrecht

Dat het Beatrix Theater naast de entree van Centraal Station Utrecht ligt, zal veel van je gasten doen kiezen voor het openbaar vervoer. Bezoekers die met de auto komen, kunnen gebruik maken van de vele parkeerterreinen die bij Jaarbeurs horen.

Adresgegevens

Beatrix Theater Jaarbeursplein 6 3521AL Utrecht Provincie Utrecht

Zaalcapaciteit Beatrix Theater

(theateropstelling)
Beatrix Theater: 1500
Expozaal: 1175
Constantijn Foyer: 120
Stage Entertainment Lounge: 98
Royal Bar: 46
Queens Club: 52
Queens restaurant: 150

Prijsindicatie Beatrix Theater

De grote theaterzaal huur je voor € 16.595, prijs voor een dagarrangement met lunch is € 48,75 per persoon.

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Ja