DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
0
1
4
Mens

De Amsterdamse bierbrouwerij De Prael biedt al sinds 2002 zo veel mogelijk werkplekken aan mensen die ergens anders lastig aan een baan komen.

Elke 2.000 liter bier die De Prael brouwt, afvult en verkoopt staat garant voor één werk- en leerplek. Bier van De Prael helpt mensen direct aan het werk en zorgt voor meer helden op de werkvloer. Iedereen die bij De Prael werkt krijgt de kans om een opleiding te volgen en een vak te leren.

Brouwerij de Prael Amsterdam is onderdeel van Social Capital (bekend van Happy Tosti, Lekker Brood en Milieuwerk). De Preal is de plek waar zij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt trainen en opleiden. Daarna kunnen ze bij onder meer het Scheepvaartmuseum, De Heineken Experience of Madame Tussauds leuke betaalde functies invullen. En gaat het even wat minder, dan is Brouwerij de Prael een plek om op terug te vallen; duurzame sociale werkgelegenheid.

Dat is nog eens meerwaarde voor mens!

‘Voor iedereen met een arbeidsbeperking die wil werken is er een leuke en betaalde baan’
Amsterdam

Proeflokaal De Prael

Locatie met meerwaarde Proeflokaal De Prael in Amsterdam
Het proeflokaal van brouwerij de prael in amsterdam meerwaarde voor mensHet proeflokaal van brouwerij de prael in amsterdam meerwaarde voor mens_2Het proeflokaal van brouwerij de prael in amsterdam meerwaarde voor mens_6Het proeflokaal van brouwerij de prael in amsterdam meerwaarde voor mens_3Het proeflokaal van brouwerij de prael in amsterdam meerwaarde voor mens_4Het proeflokaal van brouwerij de prael in amsterdam meerwaarde voor mens_5Het proeflokaal van brouwerij de prael in amsterdam meerwaarde voor mens_7Het proeflokaal van brouwerij de prael in amsterdam meerwaarde voor mens_14Het proeflokaal van brouwerij de prael in amsterdam meerwaarde voor mens_8Het proeflokaal van brouwerij de prael in amsterdam meerwaarde voor mens_19Het proeflokaal van brouwerij de prael in amsterdam meerwaarde voor mens_9Het proeflokaal van brouwerij de prael in amsterdam meerwaarde voor mens_20Het proeflokaal van brouwerij de prael in amsterdam meerwaarde voor mens_11Het proeflokaal van brouwerij de prael in amsterdam meerwaarde voor mens_15Het proeflokaal van brouwerij de prael in amsterdam meerwaarde voor mens_12Het proeflokaal van brouwerij de prael in amsterdam meerwaarde voor mens_13Het proeflokaal van brouwerij de prael in amsterdam meerwaarde voor mens_16Het proeflokaal van brouwerij de prael in amsterdam meerwaarde voor mens_17Het proeflokaal van brouwerij de prael in amsterdam meerwaarde voor mens_10Het proeflokaal van brouwerij de prael in amsterdam meerwaarde voor mens_18

Waarom boek je Proeflokaal de Prael?

  • Iedere 2500 liter bier die De Prael brouwt, zijn twee werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
  • Je vergadering in de oudste onafhankelijke brouwerij van Amsterdam. In een van de oudste delen van de stad
  • Gezellige ruimte voor je meeting, deze heb je helemaal voor jezelf, inclusief een privé bar met tapbier
  • Combineer je zakelijke bijeenkomst met plezier en lekkere biertjes!
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Proeflokaal De Prael in Amsterdam

Vergaderen in hartje Amsterdam, midden op de Wallen met na afloop een lokaal gebrouwen biertje. Amsterdamser wordt het niet! Het kan allemaal in Proeflokaal de Prael in de Oudezijds Armsteeg.

Brouwerij de Prael is in 2002 gestart door Fer Kok en Arno Kooy met het doel om werkplekken te bieden aan mensen die elders moeilijk aan het werk komen. Na een aantal jaar is de brouwerij uitgebreid met een café-restaurant, een winkel en meerdere proeflokalen.

De Prael Proeflokaal Nummer 28

Het proeflokaal aan de Oudezijds Armsteeg wordt ook verhuurd voor zakelijke bijeenkomsten. Het is geschikt voor 16 personen. Je kunt er allerlei opstellingen maken, voor een vergadering, teammeeting of presentatie. Aan de wand stoere foto’s van de medewerkers van de Prael. Je hebt deze ruimte helemaal voor jezelf.

Bier proeven en heerlijk eten bij de Prael Amsterdam

Combineer je zakelijke bijeenkomst bij de Prael met plezier! Doe bijvoorbeeld een rondleiding bij de brouwerij, waar ambachtelijk bier wordt gebrouwen. De brouwerij en winkel zijn gevestigd in een voormalig veilinghuis en wagenmakerij.

En na afloop proeven natuurlijk! De bieren kun je combineren met het heerlijke eten vanuit de keuken. Bij elk gerecht een passend bier. 

Adresgegevens

Proeflokaal De Prael Oudezijds Armsteeg 28 1012GP Amsterdam Provincie Noord-Holland

Zaalcapaciteit Proeflokaal De Prael

(theateropstelling)
Prael Proeflokaal Nummer 28: 16

Prijsindicatie Proeflokaal De Prael

Voor €200,- per dagdeel huur je het proeflokal, vergaderarrangement met lunch is €30,- p.p.

Rolstoeltoegankelijk

Gedeeltelijk, informeer bij de locatie

Opladen elektrische auto

Nee