DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
5
6
0
Cultuur, Natuur

Mediamatic is geen locatie, het is een biotoop! Deze culturele instelling biedt kunst die in het teken staat van duurzaamheid en de circulaire economie. 

Deze mindset is duidelijk te zien aan de vormgeving van de ruimtes. Gelegen in het hart van Amsterdam dragen ze bij aan de ontwikkeling van het gebied rondom Oosterdok en het Marineterrein.

Mediamatic Biotoop is ook een geregistreerde broedplaats (CAWA Broedplaats), waardoor kunstenaars en designers voor een gereduceerd tarief kunnen werken. 

Een hele dikke plus voor NATUUR en CULTUUR!

'Kunst, design en wetenschap komen samen bij Mediamatic Biotoop'
Amsterdam

Mediamatic Biotoop

Locatie met meerwaarde Mediamatic Biotoop in Amsterdam
1171921071856811131431516

Waarom boek je Mediamatic?

  • een superinspirerende locatie, met veel kunst en een 'out of the box' inrichting
  • duurzaam en circulair
  • goed bereikbaar, vlak bij Amsterdam CS
  • heerlijk en eerlijk eten
  • het bijzondere uitzicht over het water
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Mediamatic Biotoop in Amsterdam

Bij Mediamatic Biotoop komen kunst, design en wetenschap samen. Daarbij nemen ze duurzaamheid heel serieus en dragen ze op alle manieren bij aan de circulaire economie. Bedenk daarbij de fantastische ligging aan het IJ en dan weet je dat je dat dit een bijzondere plek is.

Inspirerende ruimtes

Je kunt hier allerlei uiteenlopende ruimtes huren. Wat dacht je van een groene Aquaponics Kas (circulaire teeltmethode) als decor van je workshop of presentatie? Of huur de monumentalen Sluisdeurenloods, waar je wel met 100 personen terecht kan. Maar ook voor kleinere gezelschappen of een vergadering is dit een hele inspirerende plek.

Eten, drinken en kunst

Het eten en drinken in het restaurant is waar mogelijk biologisch, duurzaam en lokaal geproduceerd. Ze gebruiken de kruiden en eetbare bloemen die verbouwd worden in de Aquaponics kas. Daarnaast zijn er diverse kunstinstallaties, waaronder Hard Water van Zeger Reyers en een lemen houtoven waarin pizza’s kunnen worden gebakken.
De organische restmaterialen uit het restaurant worden verwerkt in de Bokashi Containers zodat het compost wordt voor de groentes en kruiden uit de kas.

Vlakbij Amsterdam CS

Mediamatic Biotoop ligt in Dijkspark aan de kop van de Dijksgracht, op loopafstand van Amsterdam's Centraal Station. Goed bereikbaar per fiets, OV en auto. Je kunt ook per schip komen, meer gewoon aan bij de kade voor Mediamatic.

Adresgegevens

Mediamatic Biotoop Dijksgracht 6 1019BS Amsterdam Provincie Noord-Holland

Zaalcapaciteit Mediamatic Biotoop

(theateropstelling)
Ronde Tafel Kamer: 20
Tuinkamer: 40
Aquaponics Kas: 20
De Panorama Studio: 25
Haeckelkamer: 60
Restaurant en Bar: 100
Sluisdeurenloods: 100

Prijsindicatie Mediamatic Biotoop

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt.

Opladen elektrische auto

Nee