DONATIES GOEDE DOELEN 2022
0
1
0
0
5
Mens, Cultuur, Natuur

Bij De Groene Afslag staat alles in het teken van de groene ommezwaai. Dat doen ze door te inspireren, faciliteren én te enthousiasmeren. Vooral door te laten zien dat verduurzamen makkelijker en leuker is dan je denkt.

Alles wat je hier ziet is circulair: de locatie is gehuisvest in een slooppand met een bijzondere historie (voormalig legerstandplaats en asielzoekerscentrum) en staat vol met meubels die al een leven achter de rug hebben. De catering is ook helemaal circulair (en uiteraard lekker vega).

De Groene Afslag is ook impacthub: een werktuin voor bedrijven die voorop lopen in de duurzame circulaire economie. Daarbij bieden ze ‘groene cultuur’, in de vorm van inspirerende workshops en lezingen.

De ‘Er is altijd werkplaats’ biedt werk aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

'Bij ons krijg je vanzelf een groen humeur'
Laren

De Groene Afslag

Locatie met meerwaarde De Groene Afslag in Laren
Laren de groene afslag duurzame locatie aan de a1 corona beach2Laren de groene afslag duurzame locatie aan de a1 wereldbollenLaren de groene afslag duurzame locatie aan de a1 eten2Laren de groene afslag duurzame locatie aan de a1 grote zaalLaren de groene afslag duurzame locatie aan de a1 vergadertafelLaren de groene afslag duurzame locatie aan de a1 kunst2Laren de groene afslag duurzame locatie aan de a1 corona beach3Laren de groene afslag duurzame locatie aan de a1 green washingLaren de groene afslag duurzame locatie aan de a1 blauwe kamerrLaren de groene afslag duurzame locatie aan de a1 corona beach1Laren de groene afslag duurzame locatie aan de a1 halLaren de groene afslag duurzame locatie aan de a1 entreeLaren de groene afslag duurzame locatie aan de a1 houtsnippersLaren de groene afslag duurzame locatie aan de a1 humorLaren de groene afslag duurzame locatie aan de a1 kunstLaren de groene afslag duurzame locatie aan de a1 etenLaren de groene afslag duurzame locatie aan de a1 merie serveaskamerr2 de groene afslag.pngLaren de groene afslag duurzame locatie aan de a1 toiletLaren de groene afslag duurzame locatie aan de a1 vergaderLaren de groene afslag duurzame locatie aan de a1 buitenLaren de groene afslag duurzame locatie aan de a1 entree2

Waarom boek je De Groene Afslag?

  • Nergens word je op zo’n creatieve en leuke manier geïnspireerd om duurzamer te gaan denken en doen
  • Het pand biedt een scala aan mogelijkheden, voor elk soort gezelschap en voor alle bijeenkomsten is er wel een toepasselijke ruimte
  • Het eten is er verrukkelijk
  • Goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid, pal naast snelweg A1
  • Gelegen in het Goois Natuurreservaat, hei genoeg voor elke heidag!
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde De Groene Afslag in Laren

Nergens wordt je zo duurzaam geïnspireerd als bij De Groene Afslag in Laren. De locatie is gevestigd in een oud slooppand en is compleet ingericht met gebruikte meubels en materialen. En dat op een supercreatieve en grappige manier.

In elk hoekje van het pand is altijd wel iets bijzonders en duurzaams te ontdekken. Zo word je bij binnenkomst door groene wasstraatborstels uitgedaagd om (vooral niet) aan greenwashing te doen. In het restaurant hangt een prachtige muurschildering van een New Yorkse graffiti artist, opgesierd met maskers die kunstenaars maakten van zwerfafval. Elke ruimte vertelt zijn eigen duurzame verhaal.

Voor events bij De Groene Afslag in Laren

Voor een grotere bijeenkomsten kun je je laten inspireren door ‘het overview effect’, het fenomeen waardoor astronauten allemaal als groene goeroes terug op aarde komen. Er kunnen in de Astronautenzaal maximaal 150 mensen zitten in prettige André Kuipstoeltjes.

Creatief vergaderen bij de Groene Afslag

Maar ook voor vergaderingen of andere sessies is De Groene Afslag een topplek. Niet alleen door de goede bereikbaarheid en parkeergelgenheid, maar ook door de cradle to cradle ingerichte vergaderzalen. Stuk voor stuk met hun eigen sfeer, ingericht met ‘gered’ vintage, design, antiek en ge-upcycle-de objecten. De meest geboekte ruimte? De Mary Servaes kamer. Maar er is ook een minitheaterzaaltje voor films en presentaties.

Circulaire platbased catering

In het duurzame restaurant worden de heerlijkste versnaperingen geserveerd. Verras je gasten met de heerlijkste biologische broodjes, vegatarische salades en rijkgevulde soepen.

Adresgegevens

De Groene Afslag Amersfoortsestraatweg 117 1251AV Laren Provincie Noord-Holland

Zaalcapaciteit De Groene Afslag

(theateropstelling)
Astronautenzaal: 150 (normaal) / 30 (bij 1,5m)
Erfgooiers café: 45 (normaal) / 15 (bij 1,5m)
Rode zaal: 30 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Golden River: 30 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Boardroom: 27 (normaal) / 9 (bij 1,5m)
Groene zaal: 24 (normaal) / 8 (bij 1,5m)
Vergulde houtsnipzaal: 8 (normaal) / 3 (bij 1,5m)
Rariteitenkabinet: 30 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Blauwe kamer: 4 (normaal) / 2 (bij 1,5m)
Mary Servaeskamer: 2 (normaal) / 2 (bij 1,5m)
Paarse kamer: 2 (normaal) / 2 (bij 1,5m)
Gele kamer: 2 (normaal) / 2 (bij 1,5m)

Prijsindicatie De Groene Afslag

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. De grootste zaal is € 750,- per dagdeel, een kleine vergaderzaal boek je al voor 22 euro per uur.

Opladen elektrische auto

Ja