DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
0
1
4
Mens, Cultuur, Natuur

Bij De Groene Afslag staat alles in het teken van de groene ommezwaai. Dat doen ze door te inspireren, faciliteren én te enthousiasmeren. Vooral door te laten zien dat verduurzamen makkelijker en leuker is dan je denkt.

Alles wat je hier ziet is circulair: de locatie is gehuisvest in een slooppand met een bijzondere historie (voormalig legerstandplaats en asielzoekerscentrum) en staat vol met meubels die al een leven achter de rug hebben. De catering is ook helemaal circulair (en 100% plantbased!).

De Groene Afslag is ook impacthub: een werktuin voor bedrijven die voorop lopen in de duurzame circulaire economie. Daarbij bieden ze ‘groene cultuur’, in de vorm van inspirerende workshops en lezingen.

De ‘Er is altijd werkplaats’ biedt werk aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

'Bij ons krijg je vanzelf een groen humeur'
Laren

De Groene Afslag

Locatie met meerwaarde De Groene Afslag in Laren
De groene afslag in laren duurzame en creatieve eventlocatie_3De groene afslag in laren duurzame en creatieve eventlocatie_79De groene afslag in laren duurzame en creatieve eventlocatie_90De groene afslag in laren duurzame en creatieve eventlocatie_109De groene afslag in laren duurzame en creatieve eventlocatie_10De groene afslag in laren duurzame en creatieve eventlocatie_44De groene afslag in laren duurzame en creatieve eventlocatie_81De groene afslag in laren duurzame en creatieve eventlocatie_18De groene afslag in laren duurzame en creatieve eventlocatie_25De groene afslag in laren duurzame en creatieve eventlocatie_35De groene afslag in laren duurzame en creatieve eventlocatie_41De groene afslag in laren duurzame en creatieve eventlocatie_45De groene afslag in laren duurzame en creatieve eventlocatie_46De groene afslag in laren duurzame en creatieve eventlocatie_47De groene afslag in laren duurzame en creatieve eventlocatie_6De groene afslag in laren duurzame en creatieve eventlocatie_48De groene afslag in laren duurzame en creatieve eventlocatie_59De groene afslag in laren duurzame en creatieve eventlocatie_66De groene afslag in laren duurzame en creatieve eventlocatie_70De groene afslag in laren thuisbasis van locaties met meerwaarden_22De groene afslag in laren duurzame en creatieve eventlocatie_74De groene afslag in laren duurzame en creatieve eventlocatie_75Laren de groene afslag duurzame locatie aan de a1 wereldbollenDe groene afslag in laren duurzame en creatieve eventlocatie_76De groene afslag in laren duurzame en creatieve eventlocatie_78De groene afslag in laren duurzame en creatieve eventlocatie_87De groene afslag in laren thuisbasis van locaties met meerwaarden_23De groene afslag in laren thuisbasis van locaties met meerwaarden_21Laren de groene afslag duurzame locatie aan de a1 green washing

Waarom boek je De Groene Afslag?

  • Nergens word je op zo’n creatieve en leuke manier geïnspireerd om duurzamer te gaan denken en doen
  • Het pand biedt een scala aan mogelijkheden, voor elk soort gezelschap en voor alle bijeenkomsten is er wel een toepasselijke ruimte
  • Het eten is er verrukkelijk
  • Goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid, pal naast snelweg A1
  • Gelegen in het Goois Natuurreservaat, hei genoeg voor elke heidag!
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde De Groene Afslag in Laren

Nergens word je zo duurzaam geïnspireerd als bij De Groene Afslag in Laren. De locatie is gevestigd in een oud slooppand en is compleet ingericht met gebruikte meubels en materialen. En dat op een supercreatieve en grappige manier.

In elk hoekje van het pand is altijd wel iets bijzonders en duurzaams te ontdekken. Zo word je bij binnenkomst door groene wasstraatborstels uitgedaagd om (vooral niet) aan greenwashing te doen. In het restaurant hangt een prachtige muurschildering van een New Yorkse graffiti artist, opgesierd met maskers die kunstenaars maakten van zwerfafval. Elke ruimte vertelt zijn eigen duurzame verhaal.

Voor events bij De Groene Afslag in Laren

Voor een grotere bijeenkomsten kun je je laten inspireren door ‘het overview effect’, het fenomeen waardoor astronauten allemaal als groene goeroes terug op aarde komen. Er kunnen in de Astronautenzaal maximaal 150 mensen zitten in prettige André Kuipstoeltjes.

Creatief vergaderen bij de Groene Afslag

Maar ook voor vergaderingen of andere sessies is De Groene Afslag een topplek. Niet alleen door de goede bereikbaarheid en parkeergelgenheid, maar ook door de cradle to cradle ingerichte vergaderzalen. Stuk voor stuk met hun eigen sfeer, ingericht met ‘gered’ vintage, design, antiek en ge-upcycle-de objecten. De meest geboekte ruimte? De Mary Servaes kamer. Maar er is ook een minitheaterzaaltje voor films en presentaties.

Circulaire plantbased catering

In het duurzame restaurant worden de heerlijkste versnaperingen geserveerd. Verras je gasten met de heerlijkste biologische broodjes, vegetarische salades en rijkgevulde soepen.

Adresgegevens

De Groene Afslag Amersfoortsestraatweg 117 1251AV Laren Provincie Noord-Holland

Zaalcapaciteit De Groene Afslag

(theateropstelling)
Astronautenzaal: 150 (normaal) / 30 (bij 1,5m)
Erfgooiers café: 45 (normaal) / 15 (bij 1,5m)
Rode zaal: 30 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Golden River: 30 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Boardroom: 27 (normaal) / 9 (bij 1,5m)
Groene zaal: 24 (normaal) / 8 (bij 1,5m)
Vergulde houtsnipzaal: 8 (normaal) / 3 (bij 1,5m)
Rariteitenkabinet: 30 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Blauwe kamer: 4 (normaal) / 2 (bij 1,5m)
Mary Servaeskamer: 2 (normaal) / 2 (bij 1,5m)
Paarse kamer: 2 (normaal) / 2 (bij 1,5m)
Gele kamer: 2 (normaal) / 2 (bij 1,5m)

Prijsindicatie De Groene Afslag

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. De grootste zaal is € 750,- per dagdeel, een kleine vergaderzaal boek je al voor 22 euro per uur.

Opladen elektrische auto

Ja