Donaties goede doelen 2022
0
0
0
2
3

Bussum Spant!

Locatie met meerwaarde Spant! in Bussum
Natuur

Spant! Is volledig CO2 neutraal. Zelfs de footprint van alle bezoekers wordt gecompenseerd. En dat zijn er nogal wat, want Spant! is naast evenementenlocatie ook een theater. Bezoekers worden zoveel mogelijk aangemoedigd om met de trein te komen of te carpoolen. Op het gebied van de technische installaties, energieopwekking en duurzame bedrijfsvoering loopt Spant! absoluut voorop. Een grote mvo plus voor duurzaamheid en natuur!

'We compenseren de CO2 voor al onze bezoekers'

Spant is corona-proof. De zaalcapaciteit is aangepast in het overzicht op deze pagina.

Organiseer je een event met allure, dan ben je bij Spant! op het juiste adres. De grote theaterzaal biedt onbegrensde mogelijkheden voor presentaties. De inrichting is warm en smaakvol, met veel natuurlijke elementen en steeds wisselende kunstexposities. 

Meer dan duizend plaatsen

Naast de grote zaal (1100 zitplaatsen) zijn er nog een aantal kleinere (theater)zalen, die ingericht kunnen worden voor alle mogelijke doeleinden. Het grote plein, de foyers en het restaurant zijn ideaal voor ontmoeting. Spant ligt centraal in het land (nabij snelwegen A1 en A27), het OV is op 10 minuten loopafstand. Spant werkt bijzonder duurzaam, wist je dat alle bezoeken aan Spant 100% CO2 neutraal zijn? 

Duurzaam met sfeer en allure

Spant! is vanaf 2011 een zelfstandig theater en evenementenlocatie. Er worden uiteenlopende congressen en evenementen georganiseerd: van modeshows tot regionale bedrijvendagen. Zowel plaatselijke verenigingen als multinationals voelen zich er thuis. 

Centrale ligging

Bussum ligt in het Gooi, en misschien ken je Spant! wel van de opnames van Popstars, Het Beste Idee van Nederland of The Voice of Holland. Of van Ren je rot of  Stuif es in, jeugdsentiment!

Spant! op maat

Catering en zaalhuur kunnen volledig op maat worden aangeboden.

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

 

Waarom boek je Spant!?

  • jeugdsentiment in een mooi gerestyled verduurzaamd pand
  • je event wordt CO2 neutraal georganiseerd
  • geschikt voor grotere events
  • centraal in het land
  • goed bereikbaar met trein en auto
  • maatwerk voor je event

Fotografie onder meer van Ad BogaardSpant bussum locatie met meerwaarde duurzaam studio op podiumSpant bussum locatie met meerwaarde duurzaam podium 2 corona proofSpant bussum locatie met meerwaarde duurzaam mvo eten lekkerSpant bussum locatie met meerwaarde duurzaam mvo 2etenSpant duurzaam locatie met meerwaarde natuurSpant bussum locatie met meerwaarde natuur co2 roodSpant bussum locatie met meerwaarde duurzaam mvo eten 32lekkerSpant bussum locatie met meerwaarde duurzaam mvo groenSpant bussum locatie met meerwaarde duurzaam mvo groenwowSpant bussum locatie met meerwaarde natuur co2 souterainSpant bussum locatie met meerwaarde natuur co2 souterain1Spant bussum locatie met meerwaarde natuur mvo co2 neutraal1Spant bussum locatie met meerwaarde natuur mvo co3 neutraalSpant duurzaam locatie met meerwaarde natuur 3Spant bussum locatie met meerwaarde natuur mvo cozaal2 neutraalSpant bussum locatie met meerwaarde natuur mvo co2 neutraalSpant duurzaam locatie met meerwaarde natuur2Spant duurzaam locatie met meerwaarde natuur 2Spant duurzaam locatie met meerwaarde natuur3Spant duurzaam locatie met meerwaarde natuur4Spant duurzaam locatie met meerwaarde natuur5Spant bussum locatie met meerwaarde duurzaam mvo etenSpant bussum locatie met meerwaarde duurzaam mvo eten 2lekkerSpant bussum locatie met meerwaarde natuur co2 catwalk


Greenkey locatie

Adresgegevens

Spant!
Dr. A. Kuyperlaan 3
1402SB Bussum

Provincie Noord-Holland

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Podium 1 : 780 (normaal) / 158 (bij 1,5m)
Het Plein: 500 (normaal) / 147 (bij 1,5m)
Podium twee: 275 (normaal) / 54 (bij 1,5m)
Podium drie: 200 (normaal) / 80 (bij 1,5m)
Podium voor de kunst: 150 (normaal) / 55 (bij 1,5m)
Podium vijf: 70 (normaal) / 25 (bij 1,5m)
Podium zes: 100 (normaal) / 25 (bij 1,5m)
Podium zeven: 50 (normaal) / 25 (bij 1,5m)
Podium acht: 70 (normaal) / 25 (bij 1,5m)
Podium negen: 100 (normaal) / 25 (bij 1,5m)
Foyer drie: 220 (normaal) / 101 (bij 1,5m)
Podium 10: 70 (normaal) / 25 (bij 1,5m)
Foyer twee: 150 (normaal) / 83 (bij 1,5m)
Foyer één : 200 (normaal) / 79 (bij 1,5m)

Prijsindicatie

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Je ontvangt een offerte op maat.

Opladen elektrische auto

Ja