DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
3
6
0
Cultuur, Natuur

Ieder bezoek aan Spant is 100% CO₂-neutraal.  Biologisch eten en drinken, zonnepanelen, groene energie en tal van andere maatregelen zorgen hiervoor. Daarmee zijn ze een van de duurzame koplopers binnen de theater- en evenementenbranche.

 
Spant geeft 10 procent van de omzet aan de culturele theaterprogrammering en geeft lokale verenigingen en initiatieven de ruimte.
 
Een dikke plus voor natuur en cultuur!
 
 
'We compenseren de CO2 voor al onze bezoekers'
Bussum

Spant!

Locatie met meerwaarde Spant! in Bussum
Spant in bussum duurzaam theater met meerwaarde voor natuur_7Het vernieuwde duurzame podium 1 van spant bussum_6Spant in bussum duurzaam theater met meerwaarde voor natuur_9Het vernieuwde duurzame podium 1 van spant bussum_2Spant in bussum duurzaam theater met meerwaarde voor natuur_4Het vernieuwde duurzame podium 1 van spant bussum_3Het vernieuwde duurzame podium 1 van spant bussum_4Het vernieuwde duurzame podium 1 van spant bussum_5Het vernieuwde duurzame podium 1 van spant bussum_7Het vernieuwde duurzame podium 1 van spant bussum_8Het vernieuwde duurzame podium 1 van spant bussum_9Spant in bussum duurzaam theater met meerwaarde voor natuur_5Spant in bussum duurzaam theater met meerwaarde voor natuur_8Spant in bussum duurzaam theater met meerwaarde voor natuur_12Spant in bussum duurzaam theater met meerwaarde voor natuur_3Spant in bussum duurzaam theater met meerwaarde voor natuur_10Spant in bussum duurzaam theater met meerwaarde voor natuur_11Spant in bussum duurzaam theater met meerwaarde voor natuur_13Spant in bussum duurzaam theater met meerwaarde voor natuur_14Spant in bussum duurzaam theater met meerwaarde voor natuur_15Spant in bussum duurzaam theater met meerwaarde voor natuur_17Spant in bussum duurzaam theater met meerwaarde voor natuur_18Spant in bussum duurzaam theater met meerwaarde voor natuur_19Het vernieuwde duurzame podium 1 van spant bussumSpant in bussum duurzaam theater met meerwaarde voor natuur_20Spant in bussum duurzaam theater met meerwaarde voor natuur_28Spant in bussum duurzaam theater met meerwaarde voor natuur_29Spant in bussum duurzaam theater met meerwaarde voor natuurSpant in bussum duurzaam theater met meerwaarde voor natuur_30Spant in bussum duurzaam theater met meerwaarde voor natuur_2Spant in bussum duurzaam theater met meerwaarde voor natuur_16Spant in bussum duurzaam theater met meerwaarde voor natuur_31Spant in bussum duurzaam theater met meerwaarde voor natuur_32Spant in bussum duurzaam theater met meerwaarde voor natuur_33Spant in bussum duurzaam theater met meerwaarde voor natuur_34Spant in bussum duurzaam theater met meerwaarde voor natuur_6

Waarom boek je Spant!?

  • jeugdsentiment in een mooi gerestyled verduurzaamd pand
  • je event wordt CO2 neutraal georganiseerd
  • geschikt voor grotere events
  • centraal in het land
  • goed bereikbaar met trein en auto
  • maatwerk voor je event
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Spant! in Bussum

Organiseer je een event met allure, dan ben je bij Spant! op het juiste adres. De grote theaterzaal biedt onbegrensde mogelijkheden voor presentaties. De inrichting is warm en smaakvol, met veel natuurlijke elementen en steeds wisselende kunstexposities. 

Meer dan duizend plaatsen bij Spant Bussum

Naast de grote zaal (1100 zitplaatsen) zijn er nog een aantal kleinere (theater)zalen, die ingericht kunnen worden voor alle mogelijke doeleinden. Het grote plein, de foyers en het restaurant zijn ideaal voor ontmoeting. Spant ligt centraal in het land (nabij snelwegen A1 en A27), het OV is op 10 minuten loopafstand. Spant werkt bijzonder duurzaam, wist je dat alle bezoeken aan Spant 100% CO2 neutraal zijn? 

Podium 1 duurzaam vernieuwd

In 2023 heeft Podium 1, de grootste theaterzaal een totale make-over gekregen. Het vilt van de wandpanelen is gemaakt van gerecyclede petflessen en gecoat met leer van een restproduct. Alle zaallichten zijn led en de vloerbekleding is van gerecycled materiaal. Maar naast heel duurzaam, heeft de zaal state-of-the-art techniek. Met het nieuwe lichtsysteem wordt iedere lamp in de zaal apart bediend. Hierdoor kan de lichttechnicus de verlichting helemaal pas maken voor iedere theatervoorstelling of congres.

Duurzaam met sfeer en allure

Spant! is vanaf 2011 een zelfstandig theater en evenementenlocatie. Er worden uiteenlopende congressen en evenementen georganiseerd: van modeshows tot regionale bedrijvendagen. Zowel plaatselijke verenigingen als multinationals voelen zich er thuis. Voor een groot én een wat kleiner event ben je hier op de juiste plek.

Centrale ligging Spant

Bussum ligt in het Gooi, en misschien ken je Spant! wel van de opnames van Popstars, Het Beste Idee van Nederland of The Voice of Holland. Of van Ren je rot of  Stuif es in, jeugdsentiment!

Spant! & Fier

Catering en zaalhuur kunnen volledig op maat worden aangeboden. Wil je lekker buiten iets organiseren? Spant exploiteert ook het naastgelegen Fier Bussum, een van de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Fotografie onder meer van Ad Bogaard

Adresgegevens

Spant! Dr. A. Kuyperlaan 3 1402SB Bussum Provincie Noord-Holland

Zaalcapaciteit Spant!

(theateropstelling)
Podium 1 : 780 (normaal) / 158 (bij 1,5m)
Het Plein: 500 (normaal) / 147 (bij 1,5m)
Podium twee: 275 (normaal) / 54 (bij 1,5m)
Podium drie: 200 (normaal) / 80 (bij 1,5m)
Podium voor de kunst: 150 (normaal) / 55 (bij 1,5m)
Podium vijf: 70 (normaal) / 25 (bij 1,5m)
Podium zes: 100 (normaal) / 25 (bij 1,5m)
Podium zeven: 50 (normaal) / 25 (bij 1,5m)
Podium acht: 70 (normaal) / 25 (bij 1,5m)
Podium negen: 100 (normaal) / 25 (bij 1,5m)
Foyer drie: 220 (normaal) / 101 (bij 1,5m)
Podium 10: 70 (normaal) / 25 (bij 1,5m)
Foyer twee: 150 (normaal) / 83 (bij 1,5m)
Foyer één : 200 (normaal) / 79 (bij 1,5m)

Prijsindicatie Spant!

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Je ontvangt een offerte op maat.

Opladen elektrische auto

Ja